- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.121
Ah keşke ama yarın ya 10. Yada 9.gün pembeli göreceğimizi hiç sanmamGolge gormeyelim ya direk kendisini gorelimgolgelerden cok sogudum valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah keşke ama yarın ya 10. Yada 9.gün pembeli göreceğimizi hiç sanmamGolge gormeyelim ya direk kendisini gorelimgolgelerden cok sogudum valla
Bugün kızı hastaneye götürcem ordan da annemi götürcem kuzum akşam eve gelince yaparımAmiiin inşAllah bebeğimöğleden sonra tekrarlarsın bakalım koyulaşmış mı
3.fotoda net gordum ben hayirli olsun canimKızlar daha net çekemiyoruz çıkmıyor sanırım ikinci çizgi var görüyorum bu sefer ayyy elim ayağım titriyor 9 dpo bugün normalde daha çok belli oluyor hamileyim sanırım![]()
melisaa93
edahandro @melegim can
fnd_50 @balli97
Dualarına ihtiyacım var bebeğim İnşAllah yarın gölgeli de olsa pozitif görebilirimBana sabah olmaz artıkkız nasıl heyecanla bekliyorum testini
![]()
Tamam canım bekliyoruz testiniBugün kızı hastaneye götürcem ordan da annemi götürcem kuzum akşam eve gelince yaparım![]()
Süper canım bebiş sinyali bu ateş![]()
Kuzum zorlasam kesin gorurum de zorlamayla olmuyor bu isler öğrendik. Ciksaydi ne ala ama bugun cikmamasi olmadigi anlamina gelmiyor bence. Yarin insallah belli edecek kendini![]()
Ohaaa kız çok erken yapmışsın dur bakalımbide kaset testten bekliyorsun bu kadar erken göstermeyini..beklicez hep birlikte
![]()
fnd_50 ben de daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Çarşamba yapmaya zor ikna olmuştun, ateşin gazıyla test yapıverdin. Sakın moral bozma, ateşine bak ve sevin kuzum. Kırmızı çizgi seni bulacak
Çarşamba çıkcak inşallah kuzum
İkinci yumurta var dahaa6 günse daha pembis çizgi görmemize varmış, ben inanıyorum sen de pozitif ol lutfen
![]()
Kızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallah![]()
fnd_50 A Afratafrac
melisaa93
edahandro
golden-snitch
Merve3553 .
Ateşin çok güzel bence var canım ama erken daha 2 gün sonra tekrarla testi senden umutluyuz bu ay![]()
Tütü tüüü maşallahay test ne zaman
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorumCanım benim sabırlı ol inşallah koyulaşacak inanıyorum. Sakın modunu düşürme ateş tablon güzel gidiyor. Demek döllenme düşündüğümüzden daha geç gerçekleşti.
İnşallah şüpheye bile düşürmeyecek kadar pozitif olsun testinDualarına ihtiyacım var bebeğim İnşAllah yarın gölgeli de olsa pozitif görebilirim![]()
Idrar testi yapmış mıydınızMerhaba kızlar hamile olan tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin
Benim adetim 4 agustostu 22 sinde lekelenmem basladı 24 ünde test verdim 2.2 çıktı hala daha lekelenmem devam ediyor bugun yine test vermeyi planlıyorum adetime 3 gün var benim gibi uzun süre lekelenme yaşayan var mı yada sonradan degeri yükselen ?
İnşallah canımBekle kuzum labo dediğim gibi bende 14 gün gösterdi inşallah pozitife döner![]()
Koyulasarak devam etsin inşallahKızlar daha net çekemiyoruz çıkmıyor sanırım ikinci çizgi var görüyorum bu sefer ayyy elim ayağım titriyor 9 dpo bugün normalde daha çok belli oluyor hamileyim sanırım![]()
melisaa93
edahandro @melegim can
fnd_50 @balli97
Kan vermeye gittigim gün yaptım negatifti köyde olduğumdan tekrar temin edip yapamadım henüzIdrar testi yapmış mıydınız
Kuzum bende gölge görüyorum inşallah daha net konuşacağımız günler gelir. Heyecanla bekliyorum testini![]()
Kızlar daha net çekemiyoruz çıkmıyor sanırım ikinci çizgi var görüyorum bu sefer ayyy elim ayağım titriyor 9 dpo bugün normalde daha çok belli oluyor hamileyim sanırım![]()
melisaa93
edahandro @melegim can
fnd_50 @balli97
Bence önce idrar testi yapın gideceğiniz hastane yakınında ecz vardır en azından, boşu boşuna kan verip kollarınız delinmesin sürekliKan vermeye gittigim gün yaptım negatifti köyde olduğumdan tekrar temin edip yapamadım henüz
Ay maşaAllah maşaAllahEvet teyzeleri bende size kese resmiyle geldim. Kalp atışını duyamadık. Doktorumuz haftaya tekrar çağırdı. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.mutluluğumuz artarak çoğalsın
![]()
Darısı kalp atışını duymayaEvet teyzeleri bende size kese resmiyle geldim. Kalp atışını duyamadık. Doktorumuz haftaya tekrar çağırdı. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.mutluluğumuz artarak çoğalsın
![]()
Amiiiin İnşAllah bebeğimİnşallah şüpheye bile düşürmeyecek kadar pozitif olsun testin![]()