- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.941
Ben de şaşırdım gerçekten.. ne zaman test yapmalı pekiİlişkiden 5 gün sonra hala tüplerinden rahme dooğru ilerlemeye çalşııyor ama yumurta. Doğru sonuç çıkması imkansız canım.
Cümlemizden inşallah canım benim. Seni çok iyi anlıyorum ama şuna inan bir gün olacak ve mutlu haberi alacağız çok yakındaAy kuzum Allah razı olsun. Gerçekten ruh halimi yukarda tutmaya çalışsam da bi iniyor bi çıkıyor. Umarım mucizeyi ben de görürüm tadarım
Amin inşallahBebeğim inşallah sorunsuzca hallolur. Hiççç korkma. Burada çoğu kadın anestezisiz çektirdi zaten hiç birinde de bir sıkıntı olmadı. Zaten kötü bişi olsa kimseye yapmazlar. Hepsi adet ağrısına benzer 2-3 dk lık bir ağrı oldu ve bitti dediler. Hatta hiç bişi hissetmedim diyen bile oldu.
Ben regl bekliyordum Salı ilişki oldu çarşamba hamile olduğumu öğrendimHamile olan anneler size sorum var çatlamayı gördükten sonra bebek oluşur diye ilişkiyi kestiniz mi yoksa adete yakın tekrar ilişki oldu mu
Döllenme aşamasında Camları silip perde asmanda sakınca yok canım ama şu var uzanma nolur nolmaz. Yani kendini zorlayıp köşelere yükseklere biryerlere uzanıp yetişmeye çalışma. Varsın bazı kısımlar temiz olmasın. Perde için de merdiven kullanırsın ama dikkat et. Çokta yorma kendini camların hepsini birgünde yapma azar azar yap.Kızlar size bir sorum var bu hafta mecbur camlarımı silmem tül asmam gerekiyor döllenme aşamasında bir sorun olur mu acaba
Canım cok sevindim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahAynı beni anlatmışsın kuzum ya benim pozitif görmeden 3 gün önce başladı uyku sorunu ateş sitresinden olabilir. Dün rahat uyurum dedim cıkk yine uyuyamadım kuzum. Bugün uyuruz inşallah
Çok teşekkür ederim çok güzelAltan muayene olunca lekelenmen olması normal, devam etmediyse bebişin harekleri düzenliyse sıkıntı yoktur canım
En garanti 11. gün yapılmalıBen de şaşırdım gerçekten.. ne zaman test yapmalı peki
Yaptım de hamilelik testini.
Allahım hadi hayırlısıyla git de güzel haberini alalım 2 hafta sonraA Afratafrac kuzum günaydın sat benim çizik görünce yazayım dedim sat tarihi de 25 Ağustos kuzumbugün 9 da randevum var hazırlanıp gidicem çoook heyecanlıyım Herkese günaydın bacılaaar ben aşılamaya başlamaya gidicem
Hayırlısı birtanem. Hiççç canını sıkma. Mutlaka burada kendin görmüşsündür çeşit çeşit hikayesi olan kaıdnlar hamile kalıyor. Önümüzdeki ay için sen de ekstra asılırsınKızlar sanırım bende bebek falan yok. Bu test bildiğim kadarıyla hassas ve bunda çıkmıyorsa kanda da çıkma gibi geliyor. A AfratafracMerve3553 edahandro
Daha ne yapabilirim ki aşılama oldum, tüp bebek kaldı geriyeHayırlısı birtanem. Hiççç canını sıkma. Mutlaka burada kendin görmüşsündür çeşit çeşit hikayesi olan kaıdnlar hamile kalıyor. Önümüzdeki ay için sen de ekstra asılırsın
Çok iyi gidiyorsun çok sevindim
Bebeğim varsa var yoksa yok. Korkulacak bir şey değil. Yok ise ön ümüzdeki ay devam, artık sana neyin iyi geldiğini öğrenmiş olduk. Korkusuz anneleriz biz unuttun mu. Çocuklarımıza örnek olacağız.Yapmadım korkuyorum
Bari senden güzEl sonuç görelimYapmadım korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?