- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.961
Bebeğim haklısın. Dur sana özelden yazıyorum.Daha ne yapabilirim ki aşılama oldum, tüp bebek kaldı geriye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim haklısın. Dur sana özelden yazıyorum.Daha ne yapabilirim ki aşılama oldum, tüp bebek kaldı geriye
Yaptın farz etYapmadım korkuyorum![]()
Ne zaman test yapacaksiin
Aşkım sen hiç üzülme. Seni çok iyi anlıyorum oldurmayanı olduran Allah. Ben de her ay negatif görmekten korktuğum için test yapmaya korkuyorum. Bu ay daha ayın başında çok inandım çok farklı hissettim hala hissediyorum. Sonucun ne olduğunu bilmiyorum belki de negatif. Belki de bebek yine yok. Ama biz inanalım. Bir gün olacak inan banaBari senden güzEl sonuç görelim![]()
Çok korkuyorumYaptın farz et![]()
İŞte buuuu, bu kafa yapısına gelince bebiş de geliyor zaten.Aşkım sen hiç üzülme. Seni çok iyi anlıyorum oldurmayanı olduran Allah. Ben de her ay negatif görmekten korktuğum için test yapmaya korkuyorum. Bu ay daha ayın başında çok inandım çok farklı hissettim hala hissediyorum. Sonucun ne olduğunu bilmiyorum belki de negatif. Belki de bebek yine yok. Ama biz inanalım. Bir gün olacak inan bana
Bilmiyorum çarşamba mı olsa diyorumNe zaman test yapacaksiin![]()
Bugün yapsan cikardi aslindaaBilmiyorum çarşamba mı olsa diyorum![]()
Evet aşkım umut ve inanç. Pozitiflik. En önemlisi dua.İŞte buuuu, bu kafa yapısına gelince bebiş de geliyor zaten.![]()
Ya çıkmazsaBugün yapsan cikardi aslindaa![]()
Yani sen bilirsin. Kendini nası rahat hissedeceksen. Ancak benim mantığım bu korkuyorum olayını bir türlü anlamayacak. bungee jumping yapmıyoruz ölümle burun buruna gelelim. Dünyanın da sonu değil, kendi ağzınla söylüyorsun. Bugün yapmasan da Çarşamba yapıcaksın, o korku o gün de devam edecek.Ya çıkmazsatestten kaçıyorum resmen inanamıyorum kendime
![]()
Gunaydin.... muthis bir motivasyon konusmasi olmusYani sen bilirsin. Kendini nası rahat hissedeceksen. Ancak benim mantığım bu korkuyorum olayını bir türlü anlamayacak. bungee jumping yapmıyoruz ölümle burun buruna gelelim. Dünyanın da sonu değil, kendi ağzınla söylüyorsun. Bugün yapmasan da Çarşamba yapıcaksın, o korku o gn de devam edecek.
Öncelikle seni esir alan bu korkudan bir kurtul. Hayırlısı bu ay senin ve eşin için ne ise o olacak sonunda. Bizim korkmamız bir şeyi engellemiyor, sonuç değişmiyor. Ancak daha hızlı önüne bakmaya başlıyor insan.
Sen güçlü bir kadınsın. Sonuç her ne olursa olsun yanındayız. Eşin de öyle.![]()
Anlıyorum seni. Ben de bu aya baya umutlu girdim ama arada korku geliyor bana da.Çok korkuyorumşimdi eskiden diyordum her gün test yapası geliyor insanın. Ama negatif göre göre de korkar oluyormuş bir süre sonra
Bir gün olacak gabi Allah ın izniyle. Şimdi doktor istediği için kan vermeye gidiyorum max 1,2 çıkacakAşkım sen hiç üzülme. Seni çok iyi anlıyorum oldurmayanı olduran Allah. Ben de her ay negatif görmekten korktuğum için test yapmaya korkuyorum. Bu ay daha ayın başında çok inandım çok farklı hissettim hala hissediyorum. Sonucun ne olduğunu bilmiyorum belki de negatif. Belki de bebek yine yok. Ama biz inanalım. Bir gün olacak inan bana
2 hafta da belli oluyor muAllahım hadi hayırlısıyla git de güzel haberini alalım 2 hafta sonra![]()
Yalnız şöyle bir durum oldu benim ameliyatımı yapan doktorum ayrılmış devletteki bölümden özele geçmişAllahım hadi hayırlısıyla git de güzel haberini alalım 2 hafta sonra![]()
Ama böyle bir durum varsa bugün değil de 4 gün sonra yine öğrenmiş olacaksın, eğer çift çizgiyi görürsen de sevinçten havalara ucacaksinYa çıkmazsatestten kaçıyorum resmen inanamıyorum kendime
![]()
Diğer testlerini de yanına koyup paylaşır mısın. Tek atınca kıyaslama yapamayız canım. Freely bordo bir koyuluğa sahip oluyor ancak o bordoluk 5. hafta da oldu bende.Kızlar gunaydiin
Benim testlerim artık hep aynı çıkıyor gibi bı kaç gundurfreely en fazla bu kadar mı gosteriyor bilginiz var mı
![]()
Bana güzelce koyulaşıyor gibi geldi ayrıca.Kızlar gunaydiin
Benim testlerim artık hep aynı çıkıyor gibi bı kaç gundurfreely en fazla bu kadar mı gosteriyor bilginiz var mı
![]()