- 15 Ağustos 2023
- 90
- 53
- 3
- 29
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.861
O zaman yarın kalbimin sesine göre hareket edeyimSenin için nasıl rahat edecekse öyle yap benceYarın yaptığında negatifte görsen biliyorsun bu kesin sonuç değil hala ihtimali çok yüksek
1-3 Eylül bat görünüyor canım. Daha dur bacım sakin ol döllensin hcg salsın kana geçsin sonra idrara geçsinBata kaç gün var canım çok benim 11 gün var şimdiden test yapasım geliyor
Ayy inşallah canım annişine tutunuyodur inşallah minikKizlar nasilsiniz?? Benim dünden beri sol kasığımda batmalar gibi seyler oluyo ay insallah yerlesiyordur sıpacıkAsdb canimm sende durumlar ne nasil gidiyo varmi bi belirti birseyler
Aşko ben çarşamba yapacağım gibi duruyor
Of tablo gibi belirtilerKasık batması bende de bugün yoğunlaşmaya başladı iğne batması hafif elektrik çarpması gibi oluyor geçiyor az önce bi vurdu öylegöğüslerim dolgunlaştı benimde ama adetten öncede olur benim sadece dikkat ettim bugün kahverengi olan yerleri büyümüş kenarları genişlemiş gibi geldi iştahım aynı ama saatini geçiktirirsem baygınlık geçiriyorum açlıktan bu kadar belirtiye gebe çıkmamız lazım kuzum hadi göreyim bizi Allah nasip eder inşallah
Evet canım çocuklarım var be inşallah yarın güzel bi pozitif test atıp burayı şenlendiririzKüsmeyelim küsmeyelim. 16 aydır olmayınca artık hiç bebişim olmayacak gibi düşünmeye başlıyorum ama hemen de kovalıyorum o düşünceleri. Senin hatırladığım kadarıyla çocukların vardı kuzum. Hamile kalabiliyorsun. Eninde sonunda olacak kuşum. Ve zaten bu ay hamilesinn
Benim 2 gün pik olduğu zaman hamile kalmıştım. Temmuzda 3 gün pikti ve son pikten 14 gün sonra da regl oldum. Komşunuz neye göre böyle bir şey dedi ki ultrasonda görmedi sonuçta çatlayip çatlamadigini neye dayanarak bu şekilde yorum yapıyor anlayamadım. Aklınızda soru işaret kalmasın bence bir sıkıntı yoktur ama içiniz rahat etmiyorsa tabii Dr daha sağlıklı cevap verebilir ama ben çatlama konusunda bir sıkıntınız olmadığını düşünüyorumKızlar birşey soracağım ben bu ay yapmadım ama önceki iki ay ovulasyon testi yapmıştım bir seferinde iki gün pozitif ertesi gün çizgi siliklesmisti, diğerinde de 3 gün pozitif ertesi gün siliklesti. Komşum çatlama sorunun vardır belki 3 gün pozitif olmaz demişti kafama takıldı sizce öyle bişey olabilir mi sonuçta siliklesti yani bilenler RİCA EDİYORUM CEVAP VERİR MİSİNİZ?
Psikolojiktir kuzum belki benimkiler ama benim hamileliklerim zaten çok zor geçiyor 3 tane hamileliğim de öyle geçti sezeryanda bile kusuyordumOf tablo gibi belirtilerbir tane net belirtim yok bakalım ne olacak
Allaaahhh 1 hafta kalmış after 10 diye bi test var ilişkiden 5 gün sonrası için iddialı bi şey söylüyor. Ondan aldım eve ama ne zaman yapayım bilemedim.. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?1-3 Eylül bat görünüyor canım. Daha dur bacım sakin ol döllensin hcg salsın kana geçsin sonra idrara geçsin
İnşallah hamişsin kuzumYok aşkım yumurtlama sonra ateşim bu benim 36.8-36.9 hep böyle.hiç 37.00 olmazdı bir kere 37 oldu o biraz umutlandırdı. Ama son ana kadar beklemem lazım.
Teşekkür ederim içim rahatladı, geçen ay doktora gitmiştim catlamadan bahsetmedim sadece yumurtalarima baktı bir sorun yok demişti adetim bitince gitmiştim yumurtlama dönemim değildi ama bencede normaldir o haldeBenim 2 gün pik olduğu zaman hamile kalmıştım. Temmuzda 3 gün pikti ve son pikten 14 gün sonra da regl oldum. Komşunuz neye göre böyle bir şey dedi ki ultrasonda görmedi sonuçta çatlayip çatlamadigini neye dayanarak bu şekilde yorum yapıyor anlayamadım. Aklınızda soru işaret kalmasın bence bir sıkıntı yoktur ama içiniz rahat etmiyorsa tabii Dr daha sağlıklı cevap verebilir ama ben çatlama konusunda bir sıkıntınız olmadığını düşünüyorum
Ayyy benim hormonlarım tavan yaptı son bir haftadır hiçbir şeye tahammülüm yok herşeye sinirleniyorumAay kızlar üzerimde regl gerginliği varher şeye sinirlenip gerilebiliyorum
Kuzum bende de var demiştiniz sanırım ikinci yumurtlama o ne zaman olmuş acaba ben anlamadım daO zaman yarın kalbimin sesine göre hareket edeyimaynen ikinci yumurta umudu var
Böyle bir şeyin imkanı var mıAllaaahhh 1 hafta kalmış after 10 diye bi test var ilişkiden 5 gün sonrası için iddialı bi şey söylüyor. Ondan aldım eve ama ne zaman yapayım bilemedim.. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Canım senin yine haftan ileride ya ben şimdiden nasıl böyleyim anlamadımAyyy benim hormonlarım tavan yaptı son bir haftadır hiçbir şeye tahammülüm yok herşeye sinirleniyorum
Kız senin 3 çocuğun mu varPsikolojiktir kuzum belki benimkiler ama benim hamileliklerim zaten çok zor geçiyor 3 tane hamileliğim de öyle geçti sezeryanda bile kusuyordum
Bence hiç stres yapmayın, eğer pik süresi size uzun geldiyse mesela 3. Gün de hala pikse catlmaya yardımcı olmak için 2-3 tane havuç yiyebilirsinizTeşekkür ederim içim rahatladı, geçen ay doktora gitmiştim catlamadan bahsetmedim sadece yumurtalarima baktı bir sorun yok demişti adetim bitince gitmiştim yumurtlama dönemim değildi ama bencede normaldir o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?