- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.841
Ben çatlamadan sonra da sürdü kuzum.Kızlar yumurtam dün catladı felaket bir kasık ağrım oldu şimdi yine aynı şekilde kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi çatlama ağrısı bu kadar uzun sürer mi
Oo hadi bakalımşimdi test yaptım çatlamış bugün tamamen silikleşti ovülasyon testim rahatladım canlar
Bebeğim ilk defa anne rahmine 6. gün gelirmiş yumoşlar. Seninki belki de kendine bir yer buldu yerleşmeye başladı minnak minnakKızlar bakar mısınız valla belirti aramıyorum yumurtlamadan sonra 6. Gün adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya başladı 1 saattir böyle çok rahatsız etmiyor ama bir şeyler hissediyorum
Bebeğim inşallah sorunsuzca hallolur. Hiççç korkma. Burada çoğu kadın anestezisiz çektirdi zaten hiç birinde de bir sıkıntı olmadı. Zaten kötü bişi olsa kimseye yapmazlar. Hepsi adet ağrısına benzer 2-3 dk lık bir ağrı oldu ve bitti dediler. Hatta hiç bişi hissetmedim diyen bile oldu.Kızlar merhabaa yarın hsg çektiricem sonra bomba gibi geliyorummhsg çektirenlere sorum var. Anestezisiz olacak çok acır mı ?? Nelere dikkat etmeliyim ? Doktorunuz ilişkiye ara verdirdi mi ?
Evet kuzum çok erken daha. Aslında bu gebelik testlerinden resmen bir sektör yaratılmış. Kadınlar kandırılıyor erken gebelik testleri ile. Ben bu ay aynı anda predictor (erken) ve freely (kaset test) yaptım. Aynı anda belirdi çizgi mesela.Neden bu böyle testler yapıyorlarsaadetim 8 gün var henüz çok erken benim için.
ahahah ama sonucu güzel oldu bakHatta küsken atla üstüne. Hamile kalınca bir bir acısını çıkartırsın. Benim bu ay gururumu hiçe saydığım ve o kadar kızgın olmama rağmen boynuna atladığım aydı
Ay ben hiç o açıdan bakmamıştım, ben yazmıştım galba hafta içi çok okuyamıyorum diye kaçırmayayım, destek olmak maksatlı hem hoşlarına gider diye canım tam tersi düşünmüşüm niyeyse hatırlattığın iyi oldu evet çok yazılmaya başlandı
Bebeğim akşam yemeğinden sonra çakşır suyumu içiyordum. Sabahları çörek otu kürü. Öğlen de inofolicCanım birşey sorucam çakşır suyuyla çörek otunun aynı andan mı yiyorsun yoksa birini sabah birini akşam mı yiyorsun?
İyi yaptın canımYaaa sen anlayış kuşu musun. Aslında isteyen yazabilir elbet ama bir kaç kişinin bu durumdan sıkıldığını fark ettim. Mecbur ben hakem kurulu olarak olaya el attım
Oh çok şükür. Ancak bugün ve yarınki değerlendirmen çook kıymetli unutma.şimdi test yaptım çatlamış bugün tamamen silikleşti ovülasyon testim rahatladım canlar
Hayır canım öyle bir şey olmadı.Kızlar hamile kalanlar kasık ağrısı ve batma yoğun yaşadınız mı ilişkiden 1 gün sonra felan ?
Bugün görev tamam hemide gündüz vaktiOh çok şükür. Ancak bugün ve yarınki değerlendirmen çook kıymetli unutma.
7 gün asla görmedim. Ben kendim de denedim ilk kez 8. gün gördüm. Ancak melegim mesela 10. gününde gördü. Yani bu durumda bebeğin beta salımına ve yerleşme gününe bağlı. Kiminde 6. gün yerleşmeye başlarken kiminde 7. gün başlıyormuş mesela.Kızceler yumurtlamadan 7 gün sonra gebelik belli olur mu 12. Günde zaten regl oluyorum ona göre şafağımı sayacağım
Sabah işe gidicemOo hadi bakalım:) sen gündüz görevi tamamlamıştın zaten bir de sabah yap bence
Kırmadım demi ben seni hiç bir şey için? Eğer öyle bir şey olduysa söylediklerimden kusura bakma.Aynen cok net
Yarından sonra 1 gün boş bırakıp diğer gün yine değerlendirin bence garanti olsun. Sonra gelsin bebişBugün görev tamam hemide gündüz vaktiyarın da devam sonrası önemli değil dimi canım
Küsmeyelim küsmeyelim. 16 aydır olmayınca artık hiç bebişim olmayacak gibi düşünmeye başlıyorum ama hemen de kovalıyorum o düşünceleri. Senin hatırladığım kadarıyla çocukların vardı kuzum. Hamile kalabiliyorsun. Eninde sonunda olacak kuşum. Ve zaten bu ay hamilesinnEşim bugün hiç ümidim yok bu ay olmadı dedi ben o kadar belirti yaşıyorum yani eğer olmazsam cidden küsücem herşeye bebeğim
Ay inşallah canım ağrılarım geçti ama inşallah ondandırBebeğim ilk defa anne rahmine 6. gün gelirmiş yumoşlar. Seninki belki de kendine bir yer buldu yerleşmeye başladı minnak minnakhadi inşallah.
İnşallahYarından sonra 1 gün boş bırakıp diğer gün yine değerlendirin bence garanti olsun. Sonra gelsin bebiş
Yok aşkım yumurtlama sonra ateşim bu benim 36.8-36.9 hep böyle.hiç 37.00 olmazdı bir kere 37 oldu o biraz umutlandırdı. Ama son ana kadar beklemem lazım.Ama normale göre yüksek bir ateş değil mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?