- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.761
Bende bu gördüklerimden sonra bugün 5.gün bi gazla yaptımBen 4
Günden başladım
Çok fazla kişi kullandı ve kullanıyor. Ben ilk kez kullandım bu ay ve hamile kaldım. Günde 1 tane içtim. Ancak çörek otu kürü de yaptım bir de çakşır kökü suyu içtim günde 1 bardak. Hepsinin kombinasyonu etkiledi diye düşünüyorum.Kızlar merhaba aranızda inofolic combi hp kullanan var mı günde 1 kere mi yoksa 2 kere mi içtiniz bir de hamilelik için faydası oldu mu
Bazı yorumlarına cok gülüyorum kuzum, çok net yazıyorsun ya ondanSenin belli, sen yarın yapıyorsun. Melisanın daha var.
Pik gördüğünde bundan daha koyuydu değil mi? Belki de yeni çatlamıştır o yüzden tam silikleşmemiştir canımHala çok silikleşmemişçatladı mı acaba ki.
İğneden sonra benimkiler baalim yarın tam silinir sonra çizgi görecek miyimBende bu gördüklerimden sonra bugün 5.gün bi gazla yaptımhatta silik çizgi bile gördü hayalci gözlerim
Dedi aslanlar aslanı krallar kralı topik başkanıSenin belli, sen yarın yapıyorsun. Melisanın daha var.
Ben var ya normalde en az son 2 ye kadar bekleyen insanımYarından basla bence
Aşkım aynı surlarda 36.9 du bugünKızlar sizin ateş nasıldı bugün @melisaa93
En koyusundan pozitif görmen duasıyla kuzum benimDiğer hamileliğimde de predictorle öğrendim sipariş verdim Salı günü elimde olur umarım bide onunla denicem o günde artık yoksa yoktur kesin kuzum
O eskidendiiiii grubun büyüsüne kapıldık gittikBen var ya normalde en az son 2 ye kadar bekleyen insanım
Amin inşallah kuzumEn koyusundan pozitif görmen duasıyla kuzum benim
Teşekkür ederim canımÇok fazla kişi kullandı ve kullanıyor. Ben ilk kez kullandım bu ay ve hamile kaldım. Günde 1 tane içtim. Ancak çörek otu kürü de yaptım bir de çakşır kökü suyu içtim günde 1 bardak. Hepsinin kombinasyonu etkiledi diye düşünüyorum.
İnşallah yarın çoooook güzel haberlerinle başlarız güne bebeğim benimEvet evet dimi mavi freely olmadığından çıkmamıştır belkihala birazzcık umudum var gibi sağol kuzumm
Evet daha pikti canım dün ama daha silik olsa içim rahat ederdi çatladığı günü tam bilmek istiyorumPik gördüğünde bundan daha koyuydu değil mi? Belki de yeni çatlamıştır o yüzden tam silikleşmemiştir canım
İlk koyduğun bugün yaptığın sanırım kuzum silinmiş neredeyse, inşallah sonrasında bebişinin çift çizgisini göreceksinİğneden sonra benimkiler baalim yarın tam silinir sonra çizgi görecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?