- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.761
Kızlar söyleyeceğim şeyi yanlış anlamayın ancak bu ara çok görmeye başladım, "beni etiketleyin mutlaka test yapan arkadaşlar" gibi yorumlara denk geliyorum. Forumda o kadar kalabalığız ki test yapacak kişi için bir stres etkeni oluyor olabilir bu durum. Mesajında aklına o an gelen isimleri etiketleyerek paylaşıyorlar genelde.
Ayrıca akılda tutmaları da zor olabilir, her ismi burada. O yüzden etiketlenmeyince kimse alınmasın. Ancak etiketlenmek için de "mutlaka beni etiketle" gibi yorumlarla müstakbel annelerimizi strese sokmayalım.
Çok uzun sayfalar varsa en hızlıca sayfaları göz gezdirin tüm mesajları okumasanızda en çok emoji bırakılan mesajları okuyabilirsiniz. Böylece kaçırmazsınız hiç bir şey.
Ayrıca akılda tutmaları da zor olabilir, her ismi burada. O yüzden etiketlenmeyince kimse alınmasın. Ancak etiketlenmek için de "mutlaka beni etiketle" gibi yorumlarla müstakbel annelerimizi strese sokmayalım.
Çok uzun sayfalar varsa en hızlıca sayfaları göz gezdirin tüm mesajları okumasanızda en çok emoji bırakılan mesajları okuyabilirsiniz. Böylece kaçırmazsınız hiç bir şey.