- 26 Aralık 2015
- 12.432
- 20.638
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.741
Kuzumm özür dilerim ama ben görmedim bence erken olduğu için biraz daha sabırFiltre yaptım daha belirgin oldu sankigörüyor musunuz kızlar ? @edahandro melisaa93 fnd_50 @melegim can A Afratafrac
Salıya anlaşmadık mı
İnşallah kuzum ya bu ay çok ümitliyim olmazsa çok üzülücemVar var sen de erkenden öğrenenler kervanına katılcaksın gibibir his var canım içimde
Diğer hamileliğimde de predictorle öğrendim sipariş verdim Salı günü elimde olur umarım bide onunla denicem o günde artık yoksa yoktur kesin kuzumKuzumm özür dilerim ama ben görmedim bence erken olduğu için biraz daha sabır
Evet benim korkumda o tatilde regl olmakYa ben adet olunca üzülürüm sandım ama hiç öyle olmadı çok şaşkınımdaha fazla uzamamasına sevindim gerçekten, şimdi Salı günü hormonlara bakacağız bakalım.
Umarım senin belirsizlik de geçer artık, yorucu olan o. Ama bir de tatilde regl olursan o kötü denk gelecek sanki
Durumu bilmediğim için adet geciktirici de kullanmadım. Bi de hamilelik düşünüyorum zaten kullanmazdım ama inşallah olmam diyorum tatilim bari güzel geçsinYa ben adet olunca üzülürüm sandım ama hiç öyle olmadı çok şaşkınımdaha fazla uzamamasına sevindim gerçekten, şimdi Salı günü hormonlara bakacağız bakalım.
Umarım senin belirsizlik de geçer artık, yorucu olan o. Ama bir de tatilde regl olursan o kötü denk gelecek sanki
Taktikler itina ile uygulanırValla alttan al kaçırma derim sonra acısını çıkartırsıniştemi özledim diye mesaj at azıcık cilve yap kızzz
Eferim kız sana işini bilcenTaktikler itina ile uygulanırAradı şimdi. Tatlı tatlı konuştum halletik gibi, cilveyi de akşam yapim
Ben 4Bizden daha çılgın birini buldumKadın 7.günden itibaren sabah akşam test yapmış heveslendim bende
Aşkım ilk yumurtaya göre yarın 10. Gün ikinci yumurtaya göre yarın 8. Gün. Garanti olsun diye çarşambaya beklesem mi diye kararsız kaldım yaSalıya anlaşmadık mı10.gün oluyor benim o zaman. Senin yarın 10.gün dimi sen yarın yapsan mı
Yarından basla benceAşkım ilk yumurtaya göre yarın 10. Gün ikinci yumurtaya göre yarın 8. Gün. Garanti olsun diye çarşambaya beklesem mi diye kararsız kaldım ya
İnşallah bebiş vardır da olmazsın diyelim o zamanDurumu bilmediğim için adet geciktirici de kullanmadım. Bi de hamilelik düşünüyorum zaten kullanmazdım ama inşallah olmam diyorum tatilim bari güzel geçsin
Hatta küsken atla üstüne. Hamile kalınca bir bir acısını çıkartırsın. Benim bu ay gururumu hiçe saydığım ve o kadar kızgın olmama rağmen boynuna atladığım aydıImm şeyy geçmim mikocişe küs olsam bile mi
Söyleyemez aynen. Döllenmeden sonra en erken 8-9-10. günlerde çıkıyor. Bu bile kişiden kişiye değişyor. Ben Adetime 5 gün kala öğrendim ilk kez aşşır silik çizgiyle. İnanmayın bu erken gebelik testlerine.Kızlar şöyle bir test gördüm sırf merakıma aldım aslında saçma. Daha yerleşme olmamışken nasıl 1 haftalık 2 haftalık gebeliği söyleyebilir sonuçta idrar testi
Senin belli, sen yarın yapıyorsun. Melisanın daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?