- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.681
Yardımcı olur musunuzKızlar merhaba.
Dün adet oldum tüm belirtileri yaşamama rağmen yerleşme kanaması,sık idrara çıkma, göğüs halkalarımın büyümesi.
Psikolojik mi diceksiniz ben her 2 hamileliğimde de aynı belirtileri yaşamıştım.
Bu belirtileri yaşayıp dün testte negatifi görmek ve bir kaç saat içinde de adet olmak beni aşırı üzüyor. Herşeyin hayırlısı tabikide ama insan naparsa yapsın elinde olmadan üzülüyor. Adetim bitince ovülasyon testi alıcam. Hangi marka ve kaçlı almam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Belirsizlik kötü oluyor sevindim senin adına cnm en azindan düşünmekten iyi. Adetin bitince hemen tekrar başlarsınız çalışmalaragebe kalırsan bana da muhakkak haber et senin haberini bekliyorum Bu arada bugün tatile gidiyoruz hala adet olmadım artık kafayı yeme noktasına geldim bir an evvel olsaydım bende hayırlısıyla gerçekten catlayacam artik
Oyy hadi inşallah kuzumSende iyiki varsın balım umudunu kaybetme bi bakıyırsun tam umudum kalmadı diyorsun becik diye karşına çıkıyor minnoş
1.si gçlgesi var 2.si çatlama sonrası 10. Gün gayet erken bir zaman asla ümitsizliğe kapılma
Bendeeeaklıma koyduğum şeyi başaran biriyim normalde hamile kalmak hariç
Tamam bundan sonra kızarmaya başlayacak inşallah kuzum. Sanki çok hafif çizgi gördüm ben. Ama işte bugün gözümde bozuldu testlere bakmaktan. İnşallah güzel haberi alacağız senden. Bakarsın yarın birlikte kızarır çizgimiz14.gün aşılamadan da 11
Yess g.rüyorumFiltre yaptım daha belirgin oldu sankigörüyor musunuz kızlar ? edahandro melisaa93 fnd_50 melegim can A Afratafrac
Ben artık astigmat gözlüğümle bakıyorum. Sbaah bide uyanır uyanmaz yaptım daha gözlerim bulanık görüyodu. Direk size artım hahaTamam bundan sonra kızarmaya başlayacak inşallah kuzum. Sanki çok hafif çizgi gördüm ben. Ama işte bugün gözümde bozuldu testlere bakmaktan. İnşallah güzel haberi alacağız senden. Bakarsın yarın birlikte kızarır çizgimiz
Canım bu kuruma çizgisi bak içi beyaz yanları koyu maalesefBu da şimdiki hali
Çok net görüyorummmmmmFiltre yaptım daha belirgin oldu sankigörüyor musunuz kızlar ? edahandro melisaa93 fnd_50 melegim can A Afratafrac
Ayyyyy heyecan yaptım çok ümidim gitmişti resmenYess g.rüyorum
Önemli değil ilk 5 dkda çıkmazsa inanmamayı öğrendimCanım bu kuruma çizgisi bak içi beyaz yanları koyu maalesefbende ilk başlarda çıkartıyordu kaç tane böyle test yaptım
Yaaaa cidden mi bebeğim tam ümidimi kaybetmiştim bi bakayım fotolara dedim yakınlaştırdım bişeyler gördüm du filtre yapayım dedim netleştiÇok net görüyorummmmmm
İlk 15 dakikayı baz al kuzum bu test çok hassas diye kuruma yapıyor benceÖnemli değil ilk 5 dkda çıkmazsa inanmamayı öğrendimhatta çıksa bile inanmamayı öğrendim
Sen yazınca farkettim , bugün değişmiş olsa gerekAa bu başlıktaki ekim ne zaman kayboldu?
Demek ki ekime kalmıycazSen yazınca farkettim , bugün değişmiş olsa gerek
Anladım yapıyordur ben de yanlış çıkarmıyo diye aldım ama her testte ilk 15 dk önemli kesinlikle. Sonrasını dikkate alan hüsrana uğruyo.İlk 15 dakikayı baz al kuzum bu test çok hassas diye kuruma yapıyor bence
Tamam canm15. dk ya kadar bekle yarın sabha öyle çek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?