- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.661
Aynen öyle bebeğim İnşAllah beraber anneliğe adım atacağızTamam canım yarın da yapacağım inşallah. Gümbür gümbürüzzenercimiizii düşürmüyoruzz ben de sizinle alacağım heralde güzel haberimi bir kaç güne.. olmazsa da bayrağı diğer aya taşıyacağım yapacak birşey yok
Az değil 3 senedir olmadı yine çok umudum yok ama vazgeçmeyeceğimO zaman çok yakında bebeğinle kavuşursunuz İnşAllah
İnşallah inşallah kuzummmDimdik dur zaten buranın pozitifliği sayesinde ben de negatif görsem de üzülmüyorum eskisi gibi. Hatta sürekli giriyorum kim Hamiş kim değil çok merak ediyorum. İnşallah hepimiz hamiş kalıcaz en yakın zamanda adaşım
15. dk ya kadar bekle yarın sabha öyle çek.İlk 5 dk sanırım
Şimdi bi saati geçti bir daha baktım bariz belirgin çiZGİ VAR AMA attığım foto ilk 5 dkdan canımKuzum kaçıncı dk da çektin fotoyu.?
Oyy Meleğimmmmedahandro kuzum her zaman umut var bak @golden-snitch de paylaşmış testini kırmızılae gelmeden umut hep var üzülme sakın kuzum
melegim can kuzucum pozitiftik yükseliyoooooorrrr
15 dk sonrasını ciddiye almıyoruz bebeğimŞimdi bi saati geçti bir daha baktım bariz belirgin çiZGİ VAR AMA attığım foto ilk 5 dkdan canım
Bu da şimdiki hali
daha çok erkennn. Noo neqativ düşüncee. Tam qaz devammmmÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93 melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi maaaavi tweeetyyy A Afratafrac Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid Zumruduanka96 @IADK @ozgeeeee1
Sende iyiki varsın balım umudunu kaybetme bi bakıyırsun tam umudum kalmadı diyorsun becik diye karşına çıkıyor minnoşOyy Meleğimmmmumudum yeşerdi, inşallah kırmızıya döner testim, dönmezse de sayenizde üzülmeyeceğim inşallah kuzum vardır bi hayır diyeceğim iyiki iyiki iyiki varsınız
Aynen kuzum belki değişir, değişmezse de birlikte bir dahaki ayı bekleriz değil miBelki değişir bozma moralını hem bıdahaki ay olucak o zaman demekki moral bozmak yok
Sen de iyili varsın kuzumOyy Meleğimmmmumudum yeşerdi, inşallah kırmızıya döner testim, dönmezse de sayenizde üzülmeyeceğim inşallah kuzum vardır bi hayır diyeceğim iyiki iyiki iyiki varsınız
Hadi hayırlı uğurlu olsun kuzum. Mucizeni sana getirmekte vesile olsun inşallahInofolıc combıye dün başlamış bulunmaktayım ballarım baya ağrılı bir regli geçiriyorum bu ay olmadı ama bir sonraki ay benim ayım olucakeşime dedim hazır ol seni yoğun bi ay bekliyor bol bol tatlı ye gücün kuvettin gelsin dedim
1.si gçlgesi var 2.si çatlama sonrası 10. Gün gayet erken bir zaman asla ümitsizliğe kapılmaÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93 melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi maaaavi tweeetyyy A Afratafrac Merve3553 @Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid Zumruduanka96 @IADK @ozgeeeee1
Çok hafif görüyor gibiyim ama hayal de görüyor olabilirim. Bugün çok teste baktım. Kaçıncı günün canım bugün iğneden sonra?
Tabikide yanlız değiliz baktın olmadı takıl peşime bir dahaki ay bak nasıl hamiş kalıcazAynen kuzum belki değişir, değişmezse de birlikte bir dahaki ayı bekleriz değil miyalnız değiliz, çok şükür birbirimize her zaman desteğiz
Aminnnn inşallah rabbim nasip eyle hepimizeHadi hayırlı uğurlu olsun kuzum. Mucizeni sana getirmekte vesile olsun inşallah
14.gün aşılamadan da 11Çok hafif görüyor gibiyim ama hayal de görüyor olabilirim. Bugün çok teste baktım. Kaçıncı günün canım bugün iğneden sonra?
İnşallah kuzum görcez sende de pembiş çizgiEneymm ağzından bal damladı şuuaaninşallah kuzum. Kaset test en nihayetinde göstermemiş olabilir tabi
Kız sen burda mıydındaha çok erkennn. Noo neqativ düşüncee. Tam qaz devammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?