- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.701
Canım yarın test yaparsan beni de etiketler misin ?Filtre yaptım daha belirgin oldu sankigörüyor musunuz kızlar ? @edahandro melisaa93 @fnd_50 @melegim can A Afratafrac
Tamam canım unutmazsam inşallah etiketlerim inşallah vardır sağol canımCanım yarın test yaparsan beni de etiketler misin ?
Ben göremiyorum, yarın koyulasacak mi merak ettim.
Hayırlı olsun bu arada
Kalmıycaz ki zaten canım. Ben şimdiden oğluşuma isim bakıyorumDemek ki ekime kalmıycaz
Canım ben laboquick markayı çok sevdim ondan alabilirsin. İLk defa yapacaksan en az 20 li al daha azını alma sana tavsiyem.Yardımcı olur musunuz
Kuzum bence hala pik ama silinmeye başlamış. Akşam bir daha yaparsın ama bence sıvı alımını 2 saat öncesinde bırak. Ben bu yüzden dün 2 defa test yapmak zorunda kaldım. Hem de aklına bişey takılmaz.Canım dünkü pili görmüştün bu yine pik gibi ama açılmış sanki rengi sence ?
Yapıcam canım akşam altıdaKuzum bence hala pik ama silinmeye başlamış. Akşam bir daha yaparsın ama bence sıvı alımını 2 saat öncesinde bırak. Ben bu yüzden dün 2 defa test yapmak zorunda kaldım. Hem de aklına bişey takılmaz.
Bebişim yarın ola hayır ola. Varsa zaten daha bariz görmemiz gerekiyor.Filtre yaptım daha belirgin oldu sankigörüyor musunuz kızlar ? @edahandro melisaa93 @fnd_50 @melegim can A Afratafrac
Maşallah hızlı çıktın kız ahahasds
Hahaha valla motivasyon tavanMaşallah hızlı çıktın kız ahahasdsben bu akşamı boş geçebilirim belki
Aynen filtrede biraz daha belliFiltre yaptım daha belirgin oldu sankigörüyor musunuz kızlar ? @edahandro melisaa93 @fnd_50 @melegim can A Afratafrac
Canım bende bu ay ilk defa yaptım. Laboquıck aldım 20 li olandan içinde iki tane de gebelik testi var. Sana tavsiyem imkanın varsa 20 li den fazla al. 30 tane falan. İlk defa yapacağın için ay boyunca takip yapar vücudunu tanımış olursun. İki defa yumurtlarsan yakalamış olursunYardımcı olur musunuz
Ne demek boş geçebilirim.Maşallah hızlı çıktın kız ahahasdsben bu akşamı boş geçebilirim belki
Imm şeyy geçmim miNe demek boş geçebilirim.
İyi fikir ben de bakayım son günlere kalmasınKalmıycaz ki zaten canım. Ben şimdiden oğluşuma isim bakıyorum
Teşekkür ederim. Adet bitiminde başlıyoruz 3-4 saat öncesinden sıvı alımını kesiyoruz. Her gün aynı saatte yapıyoruz. Çift çizgi olduğu gün yumurtlama günü alıyor. Ertesi gün silik olduğunda yumurta çatlıyor. Yumurtlama gününü çatlama gününü ve bir sonraki günü mü değerlendiriyoruz?Canım bende bu ay ilk defa yaptım. Laboquıck aldım 20 li olandan içinde iki tane de gebelik testi var. Sana tavsiyem imkanın varsa 20 li den fazla al. 30 tane falan. İlk defa yapacağın için ay boyunca takip yapar vücudunu tanımış olursun. İki defa yumurtlarsan yakalamış olursun
Imm şeyy geçmim mikocişe küs olsam bile mi
İlk gebelik ise bebek hareketleri çok geç hissediliyor canım. Erken haftalarda bağırsak hareketlerinin bebek hareketleriyle karıştırıldığını biliyorum. Ben ilk bebeğimde 20. haftadan sonra hissetmiştim. Doktora şaşırdım şuan.Slm kızlar nasılsınız arada karnımın içinde özellikle tatlı bişeyler yiyince bi seyreme oluşuyor bazan farklı yerlere geçiyor açaba bebeğimi mi hissediyorum dr 14.haftada hafiften hissetmeye başlarsın demişti erkek bebekler erken hissettirirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?