- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.641
Genelde 12. Gün catlıyor canım gecen ay 14. Oldu ben de inofolic cörekotu kullandım diye öyle oldugunu düsündüm bu ayda kullandım ama normal döngüm gibi 12 gün olmus olabilir doğruÇok iyi o zamanateşte sanki dün gece çatlamıl gibi geldi bana Bakalım sonraki 3 gün ateşin yükselirse doğrudur
Ay gördünüz mü gerçekten. 2 3 gün varGördüm gibi kac gün var bata
İnş canm üzülmeye başlamıştım artkBenim testimde bugün böyleydi inşallah vardır kuzum ya ama net görmeden tabi hala bekliyorum umarım kısa zamanda net çizgi görürürüz
Şuan daha belli ama innovita genelde gölge çıkarıyor canım o yüzden pek sevinmedimVayyy gölge varAma test oturmamış galiba. Kaçıncı dk bu? Bikaç dk daha bekle bakalım az tuttuysan
Değerlendiriyorum canım 3. Gün oldu hergün oluyorEvet kuzum hala pik gibi duruyor ama çok dikkatli bakınca çoook aşırı hafif açılmaya başlamış gibi. akşama tamamen çatlamış olur sanırım. Sen zaten pik görünce artık çatlamayı boşverher gün değerlendir. Kalça yukarı en az yarım saat yat
Akşam altıda da yapıcam eğer silik olmuşsa şuanki test çağlamaya başladığı için siliktir yani inşallah öyledir 3. Gün değerlendirmedeBence yaklaşık 1,5 saat tutmalısın
Çok tatlı olur güzel sürpriz canımBugün izinli evde farklı bir süpriz yapmayı düşünmüyorum zaten bekyoruz her ay bugün sordu adetin ne zaman diye daha bir hafta var dedim. Yine karşımda otururken instgram yakın arkadaşlara sadece eşimi ekleyip testimi müzik eşliginde paylaşmayı düşünüyorum. Hem orda bize hep anı kalır
İnşallah kuzumUmarım değildirama görüyorum kendi çizgisinde olabilir belki ama inşallahhhh değildir
Bence de çatlıyordur artıkAkşam altıda da yapıcam eğer silik olmuşsa şuanki test çağlamaya başladığı için siliktir yani inşallah öyledir 3. Gün değerlendirmede
Ne kadar var adetine canımİb
İnş canm üzülmeye başlamıştım artk
Bikaç dk daha durunca fark oldu mu?Şuan daha belli ama innovita genelde gölge çıkarıyor canım o yüzden pek sevinmedim
aklıma koyduğum şeyi başaran biriyim normalde hamile kalmak hariçBence de çatlıyordur artıkBirkaç gün daha devam et canım sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın
Bunun için vazgeçmeden çaba göstermek gerekiyoraklıma koyduğum şeyi başaran biriyim normalde hamile kalmak hariç
2 3 gün canmNe kadar var adetine canım
Evet vazgeçmemek gerekiyormuş (herşeyde olduğu gibi) odaklanmak gerekiyor devam etmek.. ben onu yapamadım modum düştü olursa olur dedim pek takip yapmadım amaaan oldum ama burası bu topik beni değiştirdi diyebilirim bu konudaBunun için vazgeçmeden çaba göstermek gerekiyorİnşAllah nasip olur bizlerde
Tamam canım yarın da yapacağım inşallah. Gümbür gümbürüzzYarında tekrarla bebeğim İnşAllah o zaman silik çizgi görebiliriz görmesekte sorun değil yeni aya gümbür gümbür giriş yaparız
Evet evet dimi mavi freely olmadığından çıkmamıştır belkiBebeğim belki vardır henüz testte görünmüyordur. Mavi freely değil sonuçtainşallah ilerleyen günlerde gösterir kendini. Yoksa da moral bozmuyoruz tam gaz devam ediyoruz
O zaman çok yakında bebeğinle kavuşursunuz İnşAllahEvet vazgeçmemek gerekiyormuş (herşeyde olduğu gibi) odaklanmak gerekiyor devam etmek.. ben onu yapamadım modum düştü olursa olur dedim pek takip yapmadım amaaan oldum ama burası bu topik beni değiştirdi diyebilirim bu konuda
Eneymm ağzından bal damladı şuuaanBenim kimyasal gebeliğimde laboquik geç gösterdi kuzum erken gebelik yaptım aynı anda labo yaptım ama erkende vardı laboda yoktu 2 gün sonra çıktı laboda bence daha erken gibi labo için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?