2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

evet çörek otu etkili canım madem suyunu içmedim canım onun hakkında fikrim yok

Ya ben yine rahatlayamiyorum bat gelmedi ya bat gelince de kalp atışı olayı olcak hala bı tam idrak edemedim olayın şoku mu artık bilmiyorum
Ona bakarsan kalp atışından sonra da iş bitmiyor ki kuzucum anne olmayı kafaya koyduğun andan itibaren rahat nefes almak zor Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Ona bakarsan kalp atışından sonra da iş bitmiyor ki kuzucum anne olmayı kafaya koyduğun andan itibaren rahat nefes almak zor Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Evet evet öyle tabii amiiin ya daha önce hevesim kursağımda kalmıştı ya tam bir heyecan yaşayamıyorum gibi geliyor ptesi bı gelsin bakalım içimdeki korkular bı uçsun gitsin

Sonucu pozitif olur inşAllah bu çabaların Rabbim tüm emeklerinizi görüyor elbet karşılığını verecektir İyi yapmışın canım kafanı rahatlatmak önemli bende göremeyince merak ettim sadece

şuanki sürecinizi :)
Şu an 8 ve 9. Gün innovita yaptım hafif çizgi vardı kuruma gibi de olabilir dedim ama 9da en azından daha görülür bir cizgiydi buraya atmıştım ama görünmüyordu o kadar azdi 9. Gün öğlen dayanamadım freely yaptım silik şekilde direkt çıktı zaten fotoda da o şekilde paylaştım 9-10-11. Günlerin testleri

Sende de kasıklarda doluluk batma hissi oldu mu canım? Her hamilede illa ki oluyor mu merak ediyorum

çatlatma iğnesi vs kullandınmı yoksa normal kendi takibindemiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…