- 13 Ekim 2022
- 4.650
- 6.320
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.301
evet çörek otu etkili canım madem suyunu içmedim canım onun hakkında fikrim yokYa ondan mı benim yumurtlamam erken oldu?Geçen ay da 2 gün kaymıştı. Aman iyi yumurta olsun da. Eşime bi sefer yedirebildim ama çörek otunu. Bi de ben sade maden suyunu bol buldum günde iki tane içtim. İyi etmişimdir inşallah Daha yeni bire düşürdüm.
Ayyy hadi hadi yappp benim testler gelmedi gözümüz biraz fazla test görsün. Benimkiler gelse günlük size test atacagimmelisaa93 @edahandro @fnd_50 yarın bi erken gebelik testi patlatsam mı diye düşünüyordum tam Test perileri gelip gelip gidiyor
Ya ben yine rahatlayamiyorum bat gelmedi yaÇok güzel koyulaşmışRahat bir nefes alabiliriz
Şuan çok fena bir istek geldi içime ovulasyon testi yapayım bariAyyy hadi hadi yappp benim testler gelmedi gözümüz biraz fazla test görsün. Benimkiler gelse günlük size test atacagim
Merhaba testi regle kaç gün kala yaptınız acaba :)Tabii kikuruma çizgisi bile yoktu ışıkla çizgi aradım o derece 2 gün sonra da gayet pembe çıkmıştı
Kız ne OVULASYONu erken yap erken erken öğrenelimŞuan çok fena bir istek geldi içime ovulasyon testi yapayım bari
aşılama tercihiniz neydi yani sebebpsiz infertilidemiydnizŞuan yumurta büyütülüyo. Yarın belli olur aşılama günü sanırım
Ona bakarsan kalp atışından sonra da iş bitmiyor ki kuzucum anne olmayı kafaya koyduğun andan itibaren rahat nefes almak zorYa ben yine rahatlayamiyorum bat gelmedi yabat gelince de kalp atışı olayı olcak hala bı tam idrak edemedim olayın şoku mu artık bilmiyorum
Kızlara önceki gebeliğimi söylemiştim ama simdikini mi soruyorsunuz yoksa önceden çizgi goremedigim olanı miMerhaba testi regle kaç gün kala yaptınız acaba :)
şuanki sürecinizi :)Kızlara önceki gebeliğimi söylemiştim ama simdikini mi soruyorsunuz yoksa önceden çizgi goremedigim olanı mi
Şuan elimde sadece laboquick kaset test var o da çok düşük hcg algılamıyormuşKız ne OVULASYONu erken yap erken erken öğrenelim
Evet sebepsiz. Bilinen hiçbir şey yok eşimde de. Detaylı tüm herşeyi yaptırdık hattaaşılama tercihiniz neydi yani sebebpsiz infertilidemiydniz
Evet evet öyle tabiiOna bakarsan kalp atışından sonra da iş bitmiyor ki kuzucum anne olmayı kafaya koyduğun andan itibaren rahat nefes almak zorHepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
İyi hadi bakalım ne yaparsan bahtimizaaawŞuan elimde sadece laboquick kaset test var o da çok düşük hcg algılamıyormuş
Sonucu pozitif olur inşAllah bu çabalarınSen de benim dualarımdasın güzelim benim. Allah razı olsun
Her gün göbekten iğne vurmak hiç hoş değilmişsonucu güzel olsun da katlanırım birşey olmaz.
Bakıyorum ara ara buraya. Aşılama olana kadar uzak kalayım dedim
Şu an 8 ve 9. Gün innovita yaptım hafif çizgi vardı kuruma gibi de olabilir dedim ama 9da en azından daha görülür bir cizgiydi buraya atmıştım ama görünmüyordu o kadar azdişuanki sürecinizi :)
Sende de kasıklarda doluluk batma hissi oldu mu canım? Her hamilede illa ki oluyor mu merak ediyorumAmin canım çok teşekkür ederimOvulasyon yapmıştım ama pek sağlıklı olmadı küçük bir tatile çıkmıştık yumurtlama o zamana denk geldi ovu testi yanımdaydı ama saçma saatlerde yapmıştım dönüş günü sadece saatinde yapabildim pikti ama ultra pik değildi muhtelemen önceki gün koyu pikti. 11-12-13-15 Ağustos şeklinde değerlendirdik öncesi ve sonrası da kafamıza goreydi
İnşallah canım. Gözüm atacağınız testlerdeSonucu pozitif olur inşAllah bu çabalarınRabbim tüm emeklerinizi görüyor elbet karşılığını verecektir İyi yapmışın canım kafanı rahatlatmak önemli bende göremeyince merak ettim sadece
Tabiki yapmalısınmelisaa93 @edahandro @fnd_50 yarın bi erken gebelik testi patlatsam mı diye düşünüyordum tam Test perileri gelip gelip gidiyor
çatlatma iğnesi vs kullandınmı yoksa normal kendi takibindemiydi.Şu an 8 ve 9. Gün innovita yaptım hafif çizgi vardı kuruma gibi de olabilir dedim ama 9da en azından daha görülür bir cizgiydi buraya atmıştım ama görünmüyordu o kadar azdi9. Gün öğlen dayanamadım freely yaptım silik şekilde direkt çıktı zaten fotoda da o şekilde paylaştım 9-10-11. Günlerin testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?