- 26 Aralık 2015
- 12.426
- 20.626
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.281
Tamam öyle zaten iğneyi vurduktan en az 36 saat sonra başlıyor çatlama olayı sen değerlendirÜçüncü gün kız
sağlıkla ilerlesin inşallah .Ovülasyon yapmış mıydın canım yoksa yapmadan bir dolu bir boş falan mı ilerledinizAmin canım inşallah bol bol dua edin bana lütfen
Sen de benim dualarımdasın güzelim benim. Allah razı olsunİyiki takip ettiriyorsun canım bak derdi buldun dermanını da bulup çözeceksin İnşAllahHep dualarımdasın hiç canını sıkma sen takviyelerle güzelce büyüyecek.
hayırlı olsun canımYaptım canımbugün 11
Akşam yeterli demiTamam öyle zaten iğneyi vurduktan en az 36 saat sonra başlıyor çatlama olayı sen değerlendir
Amin canım çok teşekkür ederimsağlıkla ilerlesin inşallah .Ovülasyon yapmış mıydın canım yoksa yapmadan bir dolu bir boş falan mı ilerlediniz
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin insallah
Çok teşekkür ederim kızlarK
hayırlı olsun canım
oy oy göstermiş artık kendini bebişin yeriz biz onun çizgisini sağlıkla kat kat artsınYaptım canımbugün 11
Dün yaptınız demiAkşam yeterli demisabah akşam olmasın da yeter
Yaaaoy oy göstermiş artık kendini bebişin yeriz biz onun çizgisini sağlıkla kat kat artsın
Ya bu ne güzel bir dua. Bize de yürekten “amiiiiiin” demek düşerAllahım bu topikte hamile kalmak isteyen bütün kızlara hayırlı sağlıklı bebişler nasip et, ben dahil hepimize,hiç anneliği tatmayanlara ,anne olup yuvasını tekrar şenlendirmek isteyenlere en yakın zamanda annelik yaşat yarabbim
AMİİİİNNN
aşılamamı yaptırıdnızSen de benim dualarımdasın güzelim benim. Allah razı olsun
Her gün göbekten iğne vurmak hiç hoş değilmişsonucu güzel olsun da katlanırım birşey olmaz.
Bakıyorum ara ara buraya. Aşılama olana kadar uzak kalayım dedim
Ya ondan mı benim yumurtlamam erken oldu?rahatsız ediyorsa ac karnına degil hafif bişeyler atıstırdıktan sonra ye gercekten etkili benim yumurtlamamı 10. güne düşürdü
iyi yapıyorsun canım bende o yüzden sordum üst üste kullandıgın için dinlendirmen lazım vucudunu rabbim hayırlısıyla nasip etsinHiç çocuğum yok, Adet başlayınca alıyorum hepsini, adet 17. gününden itibaren sadece metaformin ve folik asit alıyorum. Mutlaka vucüdümu dinlendiriyorum, çünkü böbreklerime çok yüklenmek istemiyorum.
Yok yok batıl şeylere inanmam ama içim rahat etsin diye fikirlerinizi aldımBu hep büyüklerden gelen hurafeler insanın kafasını kurcalıyor. Hani derler ya büyükler bir şey diyorsa vardır bir bildikleri diye. Her zaman yok bence. Gece de tırnak kesilmez denir mesela. Kesin akıllının biri kalktı zamanında karanlıkta tırnağını kesmek istedi ve parmağını kesip kanattı. Sonra bakın uğursuzlukmuş diye yayıldı.
Bence de batıl inanç diye düşünüyorum. Ama içim rahat etmiyor diyorsan da kestirmeyiver. Topla yukardan
Şuan yumurta büyütülüyo. Yarın belli olur aşılama günü sanırımaşılamamı yaptırıdnız
Çok güzel koyulaşmışYaptım canımbugün 11
DünDün yaptınız demiöyleyse gece olması yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?