2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İyiki takip ettiriyorsun canım bak derdi buldun dermanını da bulup çözeceksin İnşAllah Hep dualarımdasın hiç canını sıkma sen takviyelerle güzelce büyüyecek.
Sen de benim dualarımdasın güzelim benim. Allah razı olsun
Her gün göbekten iğne vurmak hiç hoş değilmiş sonucu güzel olsun da katlanırım birşey olmaz.
Bakıyorum ara ara buraya. Aşılama olana kadar uzak kalayım dedim

sağlıkla ilerlesin inşallah .Ovülasyon yapmış mıydın canım yoksa yapmadan bir dolu bir boş falan mı ilerlediniz
Amin canım çok teşekkür ederim Ovulasyon yapmıştım ama pek sağlıklı olmadı küçük bir tatile çıkmıştık yumurtlama o zamana denk geldi ovu testi yanımdaydı ama saçma saatlerde yapmıştım dönüş günü sadece saatinde yapabildim pikti ama ultra pik değildi muhtelemen önceki gün koyu pikti. 11-12-13-15 Ağustos şeklinde değerlendirdik öncesi ve sonrası da kafamıza goreydi

Ya bu ne güzel bir dua. Bize de yürekten “amiiiiiin” demek düşer

rahatsız ediyorsa ac karnına degil hafif bişeyler atıstırdıktan sonra ye gercekten etkili benim yumurtlamamı 10. güne düşürdü
Ya ondan mı benim yumurtlamam erken oldu? Geçen ay da 2 gün kaymıştı. Aman iyi yumurta olsun da. Eşime bi sefer yedirebildim ama çörek otunu. Bi de ben sade maden suyunu bol buldum günde iki tane içtim. İyi etmişimdir inşallah Daha yeni bire düşürdüm.

Hiç çocuğum yok, Adet başlayınca alıyorum hepsini, adet 17. gününden itibaren sadece metaformin ve folik asit alıyorum. Mutlaka vucüdümu dinlendiriyorum, çünkü böbreklerime çok yüklenmek istemiyorum.
iyi yapıyorsun canım bende o yüzden sordum üst üste kullandıgın için dinlendirmen lazım vucudunu rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Yok yok batıl şeylere inanmam ama içim rahat etsin diye fikirlerinizi aldım annem de kestirmiş hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…