- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.341
Negoooooooo çıkmaz çatlatma vuruldumyaDeli yanegatif çıkacağını biliyorsun daha çocuk yolda
Bu test kuruma çizgisi veya yalancı çizgi çıkarıyor mu acaba?Günaydın kızlar sabah kalkıp ateş ölçüp test yaptım her zamanki gibi sanırım yine çizgi var ama bu kuruma çizgisi bence ya sabah uyanınca bakamadım bile yaptım koydum baş ucumaedahandro melisaa93 @melegim can @fnd_50
Olmuştur belkiKız bu ay çok şükür hersey rayında gitti geçen ay öyle deıldı Ayy Allahım hepimize bu duyguyu yasamayı nasip etsin ya benim daha iki haftam var
Kuzum kuruma çizgisidir ama 3 saat önce filan yaptım uyanıp yaptım uyudum tekrar başucuma koymuştumKız çizgi var maşallah hala
Eveeet çakaaalNegoooooooo çıkmaz çatlatma vuruldumya
Ahahahah gerçekten yaa hele ki heveslı heyecanlıyız daha zor geliyorOlmuştur belkiBakalım bekleyip göreceğiz. En zor kısım bu bekleme dönemi zaten
Kuruma çıkartıyor diye biliyorum kuzumBu test kuruma çizgisi veya yalancı çizgi çıkarıyor mu acaba?
Onu istiyorum zatenEveeet çakaaalsilindiği günden emin olursun artık bol bol testlerle
Kuruma yapıyor diyebiliyorum ama hadi inşallah vardırKuruma yapıyor mu test bilmiyorum ama çizgi gözüküyor inşallah vardır
Kuzum bence artık sevin ve içini ferah tut. Herşey yolunda görünüyorYa ben yine rahatlayamiyorum bat gelmedi yabat gelince de kalp atışı olayı olcak hala bı tam idrak edemedim olayın şoku mu artık bilmiyorum
Bende nedense bütün testlerde çıkarttı kuzumKurumuş test belli ama kuruma çizgisi mi bilemiyorumÇok kuruma çizgisi çıkaran bir testte değil aslında Hayırlısı bakalım bekleyelim
Benim için de çok yavaş geçiyor zamanAhahahah gerçekten yaa hele ki heveslı heyecanlıyız daha zor geliyor
Merak ettik kuzum seniİnşallah canım. Gözüm atacağınız testlerde
Daha önce çok heyecanlanmıştım sevincim kursağımda kaldı şimdi yine öyle olmasından korktumKuzum bence artık sevin ve içini ferah tut. Herşey yolunda görünüyor
Bende de hiç çıkarmadı diyebilirimBende nedense bütün testlerde çıkarttı kuzum
İnşallah ben de sizden güzel haberler alacağım canimMerak ettik kuzum seniinşallah güzel haberler duyacağız senden
En güzeli kafamızı başka şeylerle meşgul etmek daha iyi aslındaBenim için de çok yavaş geçiyor zamanşimdi film açtım izliyorum
Bak hepsi böyle kuzum en alttakini de şimdi yaptım bende emin olayım kuruma mı değil mi diye dedimBende de hiç çıkarmadı diyebilirimsadece bir testte gölge görmüştüm tekrar yapınca olmadığına emin oldum
İnş canım dediğin testleri aldım kargoda kayboldu, bi kere daha aldım, o da gelmedi, beklemekten helak oldumGünaydın kızlarr
Yavaş yavaş test yapmaya başlaması gerekenler grubuna siz de dahil oldunuz. Umarım hepiniz hamilesinizdir.
@melegim can @sonsuzaskk @merve933 Y yenibirhayal @catloverk @Valera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?