• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Sende de kasıklarda doluluk batma hissi oldu mu canım? Her hamilede illa ki oluyor mu merak ediyorum ☺️
O gün kızlar demişti doluluk hissi diye onu ben de hissettim ama kızlar yazınca psikolojik oldu herhalde dedim kendi kendime 😊
Kasiklarda minik sizlamalar oldu böyle yumurtlama dönemi ya da öncesinde olur ya hafif ağrılar öyleydi bir de vajina girişi arada batıyordu usutunce olur o bende elektrik çarpması gibi. Şöyle de bir belirtim oldu bı de ben ilk doğum kontrol hapı kullanmaya başladığımda mantar olmuştu sanırım yan etki yapabiliyormus Dr krem vermisti o zaman içerisi acayip kasiniyordu, annem de size hamileyken hep kaşıntı oldu bende sonra da hamile olduğumu öğreniyordum demişti. Bu ay da ben buraya ayağıma dikcem duş almicam diye enfeksiyon mu oldu acaba diye yazmıştım 😅 eskiden olduğu gibi kasinmasa da gıdıklaniyor gibiydi açıkçası içeriye doğru 😂

Allahtan gelmedi daha testleri ziyan edeceksin 😂😂 bir hafta geçsin de öyle yap bari
Yok valla elime geçer geçmez başlarım ama daha gelmedi ki İnşallah gelir belirli günler teslimat yapan bölge olunca yarın veya cumartesi gelir anca benim elime ve zaman ulaşır muamma koydeym çünkü 😭😭😭😭😭😭😭

Günaydın kızlar sabah kalkıp ateş ölçüp test yaptım her zamanki gibi sanırım yine çizgi var ama bu kuruma çizgisi bence ya sabah uyanınca bakamadım bile yaptım koydum baş ucuma 😂 edahandro edahandro melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can fnd_50 fnd_50

Eklentiler

• IMG_3304.webp
    IMG_3304.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_3303.webp
    IMG_3303.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 73
çatlatma iğnesi vs kullandınmı yoksa normal kendi takibindemiydi.
Ovu kullandım kendi catladi ama tatilde olunca sağlıklı kullanamadım sadece dönüş günü gördüm piki o gün ve önceki 2 günü değerlendirmistik, ağrı hissettim bir de ilk defa catlarken öyle garip bir ağrım oldu inofolic etkisi sanırım

O gün kızlar demişti doluluk hissi diye onu ben de hissettim ama kızlar yazınca psikolojik oldu herhalde dedim kendi kendime 😊
Kasiklarda minik sizlamalar oldu böyle yumurtlama dönemi ya da öncesinde olur ya hafif ağrılar öyleydi bir de vajina girişi arada batıyordu usutunce olur o bende elektrik çarpması gibi. Şöyle de bir belirtim oldu bı de ben ilk doğum kontrol hapı kullanmaya başladığımda mantar olmuştu sanırım yan etki yapabiliyormus Dr krem vermisti o zaman içerisi acayip kasiniyordu, annem de size hamileyken hep kaşıntı oldu bende sonra da hamile olduğumu öğreniyordum demişti. Bu ay da ben buraya ayağıma dikcem duş almicam diye enfeksiyon mu oldu acaba diye yazmıştım 😅 eskiden olduğu gibi kasinmasa da gıdıklaniyor gibiydi açıkçası içeriye doğru 😂
Demek ki sende annene çekmişin bu konuda 😂 İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın canım benim 😍🤲🏻

Günaydın kızlar sabah kalkıp ateş ölçüp test yaptım her zamanki gibi sanırım yine çizgi var ama bu kuruma çizgisi bence ya sabah uyanınca bakamadım bile yaptım koydum baş ucuma 😂 edahandro edahandro melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can fnd_50 fnd_50
Kurumuş test belli ama kuruma çizgisi mi bilemiyorum ☺️ Çok kuruma çizgisi çıkaran bir testte değil aslında ☺️ Hayırlısı bakalım bekleyelim

Bu ay olmazsa diğer ay denemeye devam edeceğiz canım☺️Korkanın çocuğu olmaz 😂😂
Kız bu ay çok şükür hersey rayında gitti geçen ay öyle deıldı Ayy Allahım hepimize bu duyguyu yasamayı nasip etsin ya benim daha iki haftam var ❤️

Back
X