• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya ondan mı benim yumurtlamam erken oldu? 😄 Geçen ay da 2 gün kaymıştı. Aman iyi yumurta olsun da. Eşime bi sefer yedirebildim ama çörek otunu. Bi de ben sade maden suyunu bol buldum günde iki tane içtim. İyi etmişimdir inşallah 😄 Daha yeni bire düşürdüm.
evet çörek otu etkili canım madem suyunu içmedim canım onun hakkında fikrim yok

Ya ben yine rahatlayamiyorum bat gelmedi ya 🥺 bat gelince de kalp atışı olayı olcak hala bı tam idrak edemedim olayın şoku mu artık bilmiyorum 😅
Ona bakarsan kalp atışından sonra da iş bitmiyor ki kuzucum anne olmayı kafaya koyduğun andan itibaren rahat nefes almak zor😅 Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim🙏🏻🙏🏻

Ona bakarsan kalp atışından sonra da iş bitmiyor ki kuzucum anne olmayı kafaya koyduğun andan itibaren rahat nefes almak zor😅 Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim🙏🏻🙏🏻
Evet evet öyle tabii 🥺 amiiin🙏 ya daha önce hevesim kursağımda kalmıştı ya tam bir heyecan yaşayamıyorum gibi geliyor ptesi bı gelsin bakalım 😅 içimdeki korkular bı uçsun gitsin🙏

Sen de benim dualarımdasın güzelim benim. Allah razı olsun🤲🏻
Her gün göbekten iğne vurmak hiç hoş değilmiş 😒 sonucu güzel olsun da katlanırım birşey olmaz.
Bakıyorum ara ara buraya. Aşılama olana kadar uzak kalayım dedim
Sonucu pozitif olur inşAllah bu çabaların 🤲🏻 Rabbim tüm emeklerinizi görüyor elbet karşılığını verecektir ☺️ İyi yapmışın canım kafanı rahatlatmak önemli bende göremeyince merak ettim sadece☺️

şuanki sürecinizi :)
Şu an 8 ve 9. Gün innovita yaptım hafif çizgi vardı kuruma gibi de olabilir dedim ama 9da en azından daha görülür bir cizgiydi buraya atmıştım ama görünmüyordu o kadar azdi😅 9. Gün öğlen dayanamadım freely yaptım silik şekilde direkt çıktı zaten fotoda da o şekilde paylaştım 9-10-11. Günlerin testleri 😊

Amin canım çok teşekkür ederim 😍 Ovulasyon yapmıştım ama pek sağlıklı olmadı küçük bir tatile çıkmıştık yumurtlama o zamana denk geldi ovu testi yanımdaydı ama saçma saatlerde yapmıştım dönüş günü sadece saatinde yapabildim pikti ama ultra pik değildi muhtelemen önceki gün koyu pikti. 11-12-13-15 Ağustos şeklinde değerlendirdik öncesi ve sonrası da kafamıza goreydi
Sende de kasıklarda doluluk batma hissi oldu mu canım? Her hamilede illa ki oluyor mu merak ediyorum ☺️

Şu an 8 ve 9. Gün innovita yaptım hafif çizgi vardı kuruma gibi de olabilir dedim ama 9da en azından daha görülür bir cizgiydi buraya atmıştım ama görünmüyordu o kadar azdi😅 9. Gün öğlen dayanamadım freely yaptım silik şekilde direkt çıktı zaten fotoda da o şekilde paylaştım 9-10-11. Günlerin testleri 😊
çatlatma iğnesi vs kullandınmı yoksa normal kendi takibindemiydi.

Back
X