- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.941
Bence evet kuzum. İğneye göre Bu gece 11de çatlayacaksın Allah'ın izniyleKızlar sol kasığımda acayip bir ağrı var biraz önce de beyaz akıntım geldi uzayan sadece bir sefer geldi başka yokfnd_50 edahandro melisaa93 A Afratafrac ve diğer kizlar sizce yumurtalama oldum olacago belirtisi mi
O zaman catladıgı için o ağır olabılır kuzumYok canisi dün catlatma iğnesi vuruldum
Verdi bu gece 11 dün öğlen 11 de vurulfum çünkü ama ben dedim çatladı herhalde benim oğlan bu aralar hiç durmuyor sürekli üstümde zıplıyor atlıyor karnımı tepikliyorÇatlıyor olabilir doktor ilişki zamanındaki vermedi mi aşkım iğneden sonra veriyorlar genelde
Gevur malı baktım kesin vardır burdaPatiswiss kuzum
Haklısın kuzum zararı çok ama bağımlılık yapıyorKola çok zararlı aşkım içme gitsin boşver ya
Dün gece bugün öğlen değerlendirdim şimdi de onbir de dedi doktor da kaynanam gildeyim nasıl yapcam bilmemKız sen dün 11 de oldun iğneyi değil mi? genelde 36 saat sonra çatlıyor yumurta eli kulağındaaaaPkolu_anneadayi
Züberlerin patiswisslerin havada uçtuğu ortamda benim zurna çikolatanın ortama girişiHiç yemediysen tatsız gelebilir uyarayımbana göre aşırı lezzetliler ama dediğim gibi ben hiç diğerlerinden(abur cubur katkılı koruyuculu olanlardan) tüketmediğim için bunlar bile bana çok tatlı geliyor. Züberin kolajen barı ve fındıklı protein barı favorim benim aşkım bunlar
Rahminde bir şeyler oluyorKızlar az önce koltukta oturuyordum aniden ayağa kalktım ve sol kasığıma bir ağrı girdi 2 sn filan nefes alamadım resmen ayyyy bebiş yerleşiyor sanırımedahandro melisaa93 melegim can fnd_50 @golden-snitch
Kız iğneyi yapıp kaynanada ne geziyorsun evine git kapa kapıyı gör işiniDün gece bugün öğlen değerlendirdim şimdi de onbir de dedi doktor da kaynanam gildeyim nasıl yapcam bilmem
Ben de çok kola içiyorum ya.hatta kolayı zararlı diye bıraktım gazoza geçtim. Şimdi hem gazoz hem kola içiyorum. Hamiş olduğum gün ağzıma süremeyeceğim inşallahHaklısın kuzum zararı çok ama bağımlılık yapıyorİnşallah hamilelik haberimi alayım anında bırakırım
Mecbur canısıKız iğneyi yapıp kaynanada ne geziyorsun evine git kapa kapıyı gör işini
Orda mı kalacaksınız bugün kuzum. Allah yardımcın olsun. Biz gece 5e saat kurdum da değrrlendirdik. Kaçak göçek anca öyle oluyorDün gece bugün öğlen değerlendirdim şimdi de onbir de dedi doktor da kaynanam gildeyim nasıl yapcam bilmem
MaşaAllah kız sanaKolayı yaklaşık 13-14 senedir içmem hiç aramam da sade Beypazarı maden suyu aşktırarkadaşlarım bana yürüyen sağlık yaşam koçu derler ben çok sportmen de biriyim aslında haftanın üç dört günü ağrılık antrenmanı yapardım ama doktor azaltmamı söyledi ağır spor yapma dedi hormonları etkiliyormuş azalttığım için mutsuzum ama her şey bebişler için sonra yine devam ederiz
He canısı burdaym buguun akşam evimdeydim 5 de odegerlendkrdjm ama gece onbir nasıl olur bilmemOrda mı kalacaksınız bugün kuzum. Allah yardımcın olsun. Biz gece 5e saat kurdum da değrrlendirdik. Kaçak göçek anca öyle oluyoryoksa herkes ayaktayken olamıyor
Kız bi de maşallah çok değerlendirmişsiniz. Hiç dinlenmedenHe canısı burdaym buguun akşam evimdeydim 5 de odegerlendkrdjm ama gece onbir nasıl olur bilmem
Hahahah ay iyi güldümBen de çok kola içiyorum ya.hatta kolayı zararlı diye bıraktım gazoza geçtim. Şimdi hem gazoz hem kola içiyorum. Hamiş olduğum gün ağzıma süremeyeceğim inşallah
Yani bunlar çok hassas konular. İleride o ev size kalacaksa sıkıntı yok ancak o ev satılıp bölüşülecekse siz şimdiki hesaba göre % kaçlık hak iddaa edebilecekseniz onu açık açık konuşun. 600 bin az para değil. Ya da hiç satmayın evinizde oturun.Kızlar sıze bısey sormam lazım.sımdı bızım oturdugumuz ev kp rın.3.000.000 edıyo burası,bu evı satıp sıfır bı eve gecmek ıstıyoruz ama istedıgımız ev ıcın 600 bın tl acık kalıyor(bende mevcut o para altınım var)esım dıyokı mecburen yenı alınan ev babamın uzerıne olcak herkes hoplar yoksa kardeslerım fln dedı,bende sınırlendım benım aklıma bıle gelmemıstı bu,onlar hopluyo ama ben 600 bın tl mı verıyorum tamamen onların bolusecegı bıseye.saçma sapan işler anlıcagınız.sınırlendım ya evıde cıkardık satılıga nasıl olcak bılmıyorum.bana bı akıl verınmelegim can melisaa93 fnd_50 A Afratafrac ve dıger bebısler
Bence çatlamış yumurtanKızlar sol kasığımda acayip bir ağrı var biraz önce de beyaz akıntım geldi uzayan sadece bir sefer geldi başka yokfnd_50 edahandro melisaa93 A Afratafrac ve diğer kizlar sizce yumurtalama oldum olacago belirtisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?