- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.921
Hep beraber insallah Rabbim hepimizin yüzüne baksın bu ay hepimiz güzel haberlerle gelelim bırtanemmİnşallah sen de en kısa sürede güzel haberlerini alacaksın kuzum. Muhtemelen eli kulağındadır seninkininben 9. Ay civarı çok ümitliydim, pek çok arkadaşım o civarlarda almıştı güzel haberlerini. İnşallah sen de hemen bir kaç ay içinde alırsın kuzum bebiş haberini
Yaa çok teşekkür ederim bebeğimSenin ve @melegim can meleğimin hamile kalması için o kadar çok dua ediyorum o kadar çok istiyorum ki
Patiswiss kuzumDur neydi adı
Hiç ben öyle olmadımA
Aşkım doğru bilinen yanlışlardan biri de zaten yorgunsun sporla daha çok yorulursun düşüncesi. Sana yemin ederim hareket berekettir ben okuldan yorgun geliyordum spor yapınca dinleniyorum dinlenmiş hissediyorum daha dinç oluyorum. Yapmadığım gün ise hiç enerjik olamıyorum aşkında ters etki yapıyor
Ay napim ben daha realistim kanıt görmem gerekti demek kiKız ben zaten size bu aynı başında demedim mi hamileyiz diye sen yeni mi ilan ediyorsun@melegim can
Öyledir değil mi? Haklısın, rahatladımSanmam kuzum ya. Zaten belli bir olgunluğa gelince çatlayabiliyor. 14 mmken çatlayacak hali yok. 18-22 arası çatlıyor.
Özlettin kendini yahuuuuBebeğimmmmm biraz uzaklaşayım dedim ya hem buradan hem bebek fikrinden. Ama olay mahalinden ayrılamıyorum asladoktora gittim daha bugün hsg kalmış bir onu da yapalım bir sonraki adetinde dedi. Hayırlısı artık sen naptın kuşum var mı bişeyler
Orada daha âlâsı vardırNe kadar cahil yaşıyorum valla ben ne bulursam yicem galiba burda yoktur onlardan
Ben de iki defa yalancı pozitif çıkartmisti o yüzden tam guvenememistimmİnnovita benim en kıymetli testim, bu zamana kadar boşuna hiç gölge çıkarmadı bana. O yüzden onda çift çizgi görmeden inanmadım
Trendyolda vardı canımBen seviyorum kuzum bu testi hassaslığına güveniyorum zaten ama bulamadım ben netten ondan almadım
İnşAllah vardır canımMelissaaa varmı bebişşş
Ay napim ben daha realistim kanıt görmem gerekti demek kidün 2+4üm diyen ben değilim sanki
Aaay hadi inşallah güzel haberlerle gel canımKızlar az önce koltukta oturuyordum aniden ayağa kalktım ve sol kasığıma bir ağrı girdi 2 sn filan nefes alamadım resmen ayyyy bebiş yerleşiyor sanırımedahandro melisaa93 @melegim can fnd_50 golden-snitch
Vardır elbet ama hangisi sağlıklı onu nerden bilicemOrada daha âlâsı vardır
Ya yumurtlama yada bir kaç güne kadar yumurtlayacaksın testin yok mu kuzu.Kızlar sol kasığımda acayip bir ağrı var biraz önce de beyaz akıntım geldi uzayan sadece bir sefer geldi başka yokfnd_50 edahandro melisaa93 A Afratafrac ve diğer kizlar sizce yumurtalama oldum olacago belirtisi mi
Çatlıyor olabilir doktor ilişki zamanındaki vermedi mi aşkım iğneden sonra veriyorlar geneldeKızlar sol kasığımda acayip bir ağrı var biraz önce de beyaz akıntım geldi uzayan sadece bir sefer geldi başka yokfnd_50 edahandro melisaa93 A Afratafrac ve diğer kizlar sizce yumurtalama oldum olacago belirtisi mi
Yok canisi dün catlatma iğnesi vuruldumYa yumurtlama yada bir kaç güne kadar yumurtlayacaksın testin yok mu kuzu.
Biliyom ya şaka yapmıştımÇarşıyorum derken meraktan çatlıyorum hahah
Ahhh insallah Allahım insallah bu ay Farklı bir umut var hem kendim için hem sizler için senle bat tarihlerımız yakınİnşAllah vardır canımdaha çok erken 10 güne netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?