2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Çok sağol canım benim sizlerin desteği olmasa zaten napardım bilmem ben sizinle öğrendim bu kadar pozitif olmayı her ay oturup ağlardım beni kendime getirdiniz her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç diyorum artık sayenizde tecrübelendim bende rabbim hepimize nasip etsin ay ağlamasında geldi

Tamam kuzum bunlardan da alacağım yani aslında ben tatlıcı değilim hep cips kola benim dünyam
Kolayı yaklaşık 13-14 senedir içmem hiç aramam da sade Beypazarı maden suyu aşktır arkadaşlarım bana yürüyen sağlık yaşam koçu derler ben çok sportmen de biriyim aslında haftanın üç dört günü ağrılık antrenmanı yapardım ama doktor azaltmamı söyledi ağır spor yapma dedi hormonları etkiliyormuş azalttığım için mutsuzum ama her şey bebişler için sonra yine devam ederiz

Son 15 sayfada bıraktım kız susmuyosunuz da yakaladım diye seviniyorum geri birikiyo
Yok anam susmayız biz bende de sabah oluyo bi bakmışım bir sürü sayfa birikmiş oluyo buraya bi açılış saati koymak lazım geri kalıyorum

Vallahi helal olsun kuzum ya gerçekten canı gönülden diyorum bunu. Bir de sen okul öncesi öğretmeniydin o yorgunlukla gerçekten helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…