• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Çatlıyor olabilir doktor ilişki zamanındaki vermedi mi aşkım iğneden sonra veriyorlar genelde
Verdi bu gece 11 dün öğlen 11 de vurulfum çünkü ama ben dedim çatladı herhalde benim oğlan bu aralar hiç durmuyor sürekli üstümde zıplıyor atlıyor karnımı tepikliyor 😅😅 bugün dedim annem orda kardeş var yapma öyle şimdi biraz sakinledi

Hiç yemediysen tatsız gelebilir uyarayım 🤣 bana göre aşırı lezzetliler ama dediğim gibi ben hiç diğerlerinden(abur cubur katkılı koruyuculu olanlardan) tüketmediğim için bunlar bile bana çok tatlı geliyor. Züberin kolajen barı ve fındıklı protein barı favorim benim aşkım bunlar
Züberlerin patiswisslerin havada uçtuğu ortamda benim zurna çikolatanın ortama girişi 😂😂 hemde ucuz 😂

Eklentiler

• 58FC5CE3-6902-4F08-A2C4-4058DD72BE21.webp
    58FC5CE3-6902-4F08-A2C4-4058DD72BE21.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 42
Haklısın kuzum zararı çok ama bağımlılık yapıyor🤦🏻‍♀️ İnşallah hamilelik haberimi alayım anında bırakırım
Ben de çok kola içiyorum ya.hatta kolayı zararlı diye bıraktım gazoza geçtim. Şimdi hem gazoz hem kola içiyorum. Hamiş olduğum gün ağzıma süremeyeceğim inşallah

Dün gece bugün öğlen değerlendirdim şimdi de onbir de dedi doktor da kaynanam gildeyim nasıl yapcam bilmem 😅😅😅
Orda mı kalacaksınız bugün kuzum. Allah yardımcın olsun. Biz gece 5e saat kurdum da değrrlendirdik. Kaçak göçek anca öyle oluyor 😅 yoksa herkes ayaktayken olamıyor 😅

Kolayı yaklaşık 13-14 senedir içmem hiç aramam da sade Beypazarı maden suyu aşktır❤️ arkadaşlarım bana yürüyen sağlık yaşam koçu derler 🤣🤣🤣 ben çok sportmen de biriyim aslında haftanın üç dört günü ağrılık antrenmanı yapardım ama doktor azaltmamı söyledi ağır spor yapma dedi hormonları etkiliyormuş azalttığım için mutsuzum ama her şey bebişler için sonra yine devam ederiz😍
MaşaAllah kız sana 😍

He canısı burdaym buguun akşam evimdeydim 5 de odegerlendkrdjm ama gece onbir nasıl olur bilmem
Kız bi de maşallah çok değerlendirmişsiniz. Hiç dinlenmeden 😅 içeride karnaval vardır zaten. Elbet biriyle denk gelir yumurtan içerde

Ben de çok kola içiyorum ya.hatta kolayı zararlı diye bıraktım gazoza geçtim. Şimdi hem gazoz hem kola içiyorum. Hamiş olduğum gün ağzıma süremeyeceğim inşallah
Hahahah ay iyi güldüm😂😂 Bide benden güzel bi tavsiye daha olsun frutti extra mandalinalı iç bak ondaki o asit beni can evimden vuruyor😂😂😂😂

Kızlar sıze bısey sormam lazım.sımdı bızım oturdugumuz ev kp rın.3.000.000 edıyo burası,bu evı satıp sıfır bı eve gecmek ıstıyoruz ama istedıgımız ev ıcın 600 bın tl acık kalıyor(bende mevcut o para altınım var)esım dıyokı mecburen yenı alınan ev babamın uzerıne olcak herkes hoplar yoksa kardeslerım fln dedı,bende sınırlendım benım aklıma bıle gelmemıstı bu,onlar hopluyo ama ben 600 bın tl mı verıyorum tamamen onların bolusecegı bıseye.saçma sapan işler anlıcagınız.sınırlendım ya evıde cıkardık satılıga nasıl olcak bılmıyorum.bana bı akıl verın melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 A Afratafrac ve dıger bebısler
Yani bunlar çok hassas konular. İleride o ev size kalacaksa sıkıntı yok ancak o ev satılıp bölüşülecekse siz şimdiki hesaba göre % kaçlık hak iddaa edebilecekseniz onu açık açık konuşun. 600 bin az para değil. Ya da hiç satmayın evinizde oturun.

Şimdi empati kurmaya çalışıyorum onlar adına da. 3 milyonluk bir ev var ortada. Evi satıp yeni eve geçmek isteyen sizsiniz. Ve katkıda bulunacak kişi sensin. Benim başıma böyle bir şey gelse ev annemin olsa ve eşim bende 600 bin var daha iyi eve geçelim dese mecburen ben de annemin üstüne yaptırtmak zorunda kalırdım tekrar. Ama ileride ev bizim olacak diye sözünü verirdim.

Eğer kayınpederinin elinde her çocuğu için ev varsa o da evi sizin üstünüze yapı versin.

Back