• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Erken yumurtlama kaliteyi etkiliyor muydu?
Daha önce burda muhabbeti geçmişti burda ama o sıralar böyle bi durum olmadığı için dikkatli okumamıştım.
Emin değilim ama galiba erken yumurtladım.

A
Vallahi helal olsun kuzum ya gerçekten canı gönülden diyorum bunu. Bir de sen okul öncesi öğretmeniydin o yorgunlukla gerçekten helal olsun
Aşkım doğru bilinen yanlışlardan biri de zaten yorgunsun sporla daha çok yorulursun düşüncesi. Sana yemin ederim hareket berekettir ben okuldan yorgun geliyordum spor yapınca dinleniyorum dinlenmiş hissediyorum daha dinç oluyorum. Yapmadığım gün ise hiç enerjik olamıyorum aşkında ters etki yapıyor 😍

Kolayı yaklaşık 13-14 senedir içmem hiç aramam da sade Beypazarı maden suyu aşktır❤️ arkadaşlarım bana yürüyen sağlık yaşam koçu derler 🤣🤣🤣 ben çok sportmen de biriyim aslında haftanın üç dört günü ağrılık antrenmanı yapardım ama doktor azaltmamı söyledi ağır spor yapma dedi hormonları etkiliyormuş azalttığım için mutsuzum ama her şey bebişler için sonra yine devam ederiz😍
Bu yorumu da elimde kolayla okuyorum kız bana yazıklar olsun kendimden utandım şuan😅😅😅 Ama bende çok spor yaparım o konuda hakkımı yemiyeyim😂😂

Kızlar ne Dicem ya yumurtlama tarihi adet olduğun ilk günden itibaren mi hesaplanıyordu yoksa adet bittikten sonra mi

8 yıl ama 16 aydır çocuğum olmuyor kuzum. Hemen olacak sandık meğerse olmuyormuş. Yaşım da geçti tabi bu sürede. Amin amin canım. Sen ne kadardır bebiş istiyosun?
Olucak olucak Rabbimin izniyle Allahım sana en kısa sürede yaşatacak o duyguyu insallah kuzum bizde 7 aydır 💕

Çok sağol canım benim sizlerin desteği olmasa zaten napardım bilmem ben sizinle öğrendim bu kadar pozitif olmayı her ay oturup ağlardım beni kendime getirdiniz her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç diyorum artık sayenizde tecrübelendim bende rabbim hepimize nasip etsin 🙏🙏🙏❤️❤️❤️🥰🥰ay ağlamasında geldi
Ben de hep ağlardım kuzum. Çok şükür iki aydır buradaki topik kızlarının/arkadaşlarımın/kardeşlerimin desteğiyle ağlamıyorum. Düştüğümüz yerden daha sağlam kalkıyoruz 🙏🙏 birbirimize destek olmaya devam 🥰

Ben de hep ağlardım kuzum. Çok şükür iki aydır buradaki topik kızlarının/arkadaşlarımın/kardeşlerimin desteğiyle ağlamıyorum. Düştüğümüz yerden daha sağlam kalkıyoruz 🙏🙏 birbirimize destek olmaya devam 🥰
Sonuna kadar birlikteyiz biz bu yola hep birlikte baş koyduk❤️❤️🥰🥰

Olucak olucak Rabbimin izniyle Allahım sana en kısa sürede yaşatacak o duyguyu insallah kuzum bizde 7 aydır 💕
İnşallah sen de en kısa sürede güzel haberlerini alacaksın kuzum. Muhtemelen eli kulağındadır seninkinin 😍 ben 9. Ay civarı çok ümitliydim, pek çok arkadaşım o civarlarda almıştı güzel haberlerini. İnşallah sen de hemen bir kaç ay içinde alırsın kuzum bebiş haberini

Erken yumurtlama kaliteyi etkiliyor muydu?
Daha önce burda muhabbeti geçmişti burda ama o sıralar böyle bi durum olmadığı için dikkatli okumamıştım.
Emin değilim ama galiba erken yumurtladım.
Sanmam kuzum ya. Zaten belli bir olgunluğa gelince çatlayabiliyor. 14 mmken çatlayacak hali yok. 18-22 arası çatlıyor.

Nasılsınız kızlarrr 🌸
Ben bu dönem malesef sadece, 2 gün değerlendirebildim☹️ Eğer tutarsa bir mucize olacak, 2 atışta gol 😅

destinesiaa destinesiaa sarı papatyammmm nerelerdesinnnn
Bebeğimmmmm biraz uzaklaşayım dedim ya hem buradan hem bebek fikrinden. Ama olay mahalinden ayrılamıyorum asla😂😂 doktora gittim daha bugün hsg kalmış bir onu da yapalım bir sonraki adetinde dedi. Hayırlısı artık ☺️ sen naptın kuşum var mı bişeyler 😍

Back