- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.901
Dur neydi adıİnternetten bak kuzum kesin vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur neydi adıİnternetten bak kuzum kesin vardır
Aşkım doğru bilinen yanlışlardan biri de zaten yorgunsun sporla daha çok yorulursun düşüncesi. Sana yemin ederim hareket berekettir ben okuldan yorgun geliyordum spor yapınca dinleniyorum dinlenmiş hissediyorum daha dinç oluyorum. Yapmadığım gün ise hiç enerjik olamıyorum aşkında ters etki yapıyorVallahi helal olsun kuzum ya gerçekten canı gönülden diyorum bunu. Bir de sen okul öncesi öğretmeniydin o yorgunlukla gerçekten helal olsun
Bu yorumu da elimde kolayla okuyorum kız bana yazıklar olsun kendimden utandım şuanKolayı yaklaşık 13-14 senedir içmem hiç aramam da sade Beypazarı maden suyu aşktırarkadaşlarım bana yürüyen sağlık yaşam koçu derler
ben çok sportmen de biriyim aslında haftanın üç dört günü ağrılık antrenmanı yapardım ama doktor azaltmamı söyledi ağır spor yapma dedi hormonları etkiliyormuş azalttığım için mutsuzum ama her şey bebişler için sonra yine devam ederiz
![]()
Canımmmm canım sen de sen de iyi ki varsınAhhh sende iyiki iyiki varsın![]()
Kola çok zararlı aşkım içme gitsin boşver yaBu yorumu da elimde kolayla okuyorum kız bana yazıklar olsun kendimden utandım şuanAma bende çok spor yaparım o konuda hakkımı yemiyeyim
![]()
8 yıl ama 16 aydır çocuğum olmuyor kuzum. Hemen olacak sandık meğerse olmuyormuş. Yaşım da geçti tabi bu sürede. Amin amin canım. Sen ne kadardır bebiş istiyosun?Yaaa ne kadardır evlısınız canım Rabbim nasip edecek insallah içini ferah tut
Olucak olucak Rabbimin izniyle Allahım sana en kısa sürede yaşatacak o duyguyu insallah kuzum bizde 7 aydır8 yıl ama 16 aydır çocuğum olmuyor kuzum. Hemen olacak sandık meğerse olmuyormuş. Yaşım da geçti tabi bu sürede. Amin amin canım. Sen ne kadardır bebiş istiyosun?
Ben de hep ağlardım kuzum. Çok şükür iki aydır buradaki topik kızlarının/arkadaşlarımın/kardeşlerimin desteğiyle ağlamıyorum. Düştüğümüz yerden daha sağlam kalkıyoruzÇok sağol canım benim sizlerin desteği olmasa zaten napardım bilmem ben sizinle öğrendim bu kadar pozitif olmayı her ay oturup ağlardım beni kendime getirdiniz her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç diyorum artık sayenizde tecrübelendim bende rabbim hepimize nasip etsinay ağlamasında geldi
Erik mi yiyorsun son günlerdeBaşka testim yok ay karnım çok fena beni afedersin bir ishal tuttu tuvaletten çıkamıyorum ya
Sonuna kadar birlikteyiz biz bu yola hep birlikte baş koydukBen de hep ağlardım kuzum. Çok şükür iki aydır buradaki topik kızlarının/arkadaşlarımın/kardeşlerimin desteğiyle ağlamıyorum. Düştüğümüz yerden daha sağlam kalkıyoruzbirbirimize destek olmaya devam
![]()
İnşallah sen de en kısa sürede güzel haberlerini alacaksın kuzum. Muhtemelen eli kulağındadır seninkininOlucak olucak Rabbimin izniyle Allahım sana en kısa sürede yaşatacak o duyguyu insallah kuzum bizde 7 aydır![]()
Çok az kaldı çok azHem çok yakın hem çok uzak gibi ya
Yok hayırErik mi yiyorsun son günlerde![]()
Bu ay üst üste değerlendirdimKızlar pikten sonra naısl değerlendiriyorsunuz bir boş bir dolu mu yoksa üst üste mi değerlendiriyorsunuz
Sanmam kuzum ya. Zaten belli bir olgunluğa gelince çatlayabiliyor. 14 mmken çatlayacak hali yok. 18-22 arası çatlıyor.Erken yumurtlama kaliteyi etkiliyor muydu?
Daha önce burda muhabbeti geçmişti burda ama o sıralar böyle bi durum olmadığı için dikkatli okumamıştım.
Emin değilim ama galiba erken yumurtladım.
Net olur en azından bebeğim acaba mı olmazYa şimdi benim ilk çatlayan yumurtaya göre pazartesi 10. Gün oluyor bir sonraki çatlayan yumurtaya göre de çarşamba günü 10. Gün oluyortest için çarşambayı beklemek istiyorum @melegim can
melisaa93
Bebeğimmmmm biraz uzaklaşayım dedim ya hem buradan hem bebek fikrinden. Ama olay mahalinden ayrılamıyorum asladestinesiaa sarı papatyammmm nerelerdesinnnn