- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.861
Yaaa ne kadardır evlısınız canım Rabbim nasip edecek insallah içini ferah tutKız bana da dua et. Hiç çocuğum yok, evlat hasretiyle kala kaldıkben de hepimize ediyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ne kadardır evlısınız canım Rabbim nasip edecek insallah içini ferah tutKız bana da dua et. Hiç çocuğum yok, evlat hasretiyle kala kaldıkben de hepimize ediyorum
![]()
Onun kollajen barını tavsiye ederim lila kaplı olanOnun da çikolatalarını aldım canım isterse yemek için![]()
Ne kadar cahil yaşıyorum valla ben ne bulursam yicem galiba burda yoktur onlardanBen de. Patiswiss çikolatalarını hiç sevmem ama bu arada. Bunu beğendim![]()
Melissaaa varmı bebişşşHer şeyde bir hayır vardır bebeğim. Yedirmeyin birkiminizi. Sen onu bşr şeye çevir bence hemen. Araba arsa bir şey al birikimine
Şu ikisini aldım kuzumOnun kollajen barını tavsiye ederim lila kaplı olan![]()
Aşkımm sen pazartesi başlıyor musun ya bat ne zamandı senin yakındık sankiÇarşambayı bekle kuzum garanti olsun. Ben pazartesi ikimizin yerine de yaparım testiben pazartesi başlıyorum
Amin amin Allah hiçbirimiz evlat hasretiyle sınamasın kucaklarımız dolsun, evlerimiz evlat sesiyle çınlasın, bebek koksun yaaa evlerimiz mis gibi, süt süt kuzularımız olsunAşkım ayıp ediyorsun burada bulunan çocuk hasreti ile yanan herkes için dua ediyorum hepinizi çok seviyorum Allahım hepinizin kucağını doldursun inşallah
Kesinlikle verme 2,3 gündür benim eşimin ailesi ile benim aramda buna benzer bir diyalog sırf o suratlarından dolayı vermıcemYav sacma sapan işler valla bıktım ya,ayrılık sebebı bılıyomusun bunlar,buyukler ne kadar dusuncesız benım kp rın 5,6 tane evı var zaten versın diğerlerınede ozaman hıc boyle sorunlar cıkmazdı.sımdı sacma salak mılletı bırbırıne dusuruyolar ya.canım cok sıkıldı ama.ben elımde avcımda ve varsa onlara hıbe etcem ama onlar hoplarlarmıs bak bak bak
Rabbim en kısa zamanda sana o güzel duyguyu yaşatsın Allahım sen duy sesimizi bebiş güzel annecini çok bekletme olurmuKız bana da dua et. Hiç çocuğum yok, evlat hasretiyle kala kaldıkben de hepimize ediyorum
![]()
Hiç yemediysen tatsız gelebilir uyarayımŞu ikisini aldım kuzum
Eki Görüntüle 3290583
Benim bat 3 Eylüldü kuzum. Ama ben ayın 17sinde çatladım. Muhtemelen 2-3 gün erken gelir diye tahmin ediyorum .. pazartesi çatlamanın da 10. Günü olacakAşkı
Aşkımm sen pazartesi başlıyor musun ya bat ne zamandı senin yakındık sanki
Oy kuzum Allah razı olsunRabbim en kısa zamanda sana o güzel duyguyu yaşatsın Allahım sen duy sesimizi bebiş güzel annecini çok bekletme olurmu![]()
İşte benim de biri 18 inde biri 20 sinde çatladı yani tahminim ve ateş o yönde söylediBenim bat 3 Eylüldü kuzum. Ama ben ayın 17sinde çatladım. Muhtemelen 2-3 gün erken gelir diye tahmin ediyorum .. pazartesi çatlamanın da 10. Günü olacak.. pozitifi görürsek hazır ailelerimizin yanındayken haberi vermek istiyorum
![]()
Bebişler de olabilirKızlar az önce koltukta oturuyordum aniden ayağa kalktım ve sol kasığıma bir ağrı girdi 2 sn filan nefes alamadım resmen ayyyy bebiş yerleşiyor sanırım![]()
edahandro
melisaa93
melegim can
fnd_50
golden-snitch
![]()
Tamam kuzum bunlardan da alacağımHiç yemediysen tatsız gelebilir uyarayımbana göre aşırı lezzetliler ama dediğim gibi ben hiç diğerlerinden(abur cubur katkılı koruyuculu olanlardan) tüketmediğim için bunlar bile bana çok tatlı geliyor. Züberin kolajen barı ve fındıklı protein barı favorim benim aşkım bunlar
Oyyyyyy geliyor inşallahKızlar az önce koltukta oturuyordum aniden ayağa kalktım ve sol kasığıma bir ağrı girdi 2 sn filan nefes alamadım resmen ayyyy bebiş yerleşiyor sanırım![]()
edahandro
melisaa93
melegim can
fnd_50
golden-snitch
![]()
Yürekten amin diyorum bu güzel duan için aşkım. Allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallahAmin amin Allah hiçbirimiz evlat hasretiyle sınamasın kucaklarımız dolsun, evlerimiz evlat sesiyle çınlasın, bebek koksun yaaa evlerimiz mis gibi, süt süt kuzularımız olsun![]()