• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Onun kollajen barını tavsiye ederim lila kaplı olan😍
Şu ikisini aldım kuzum
image.webp

Aşkım ayıp ediyorsun burada bulunan çocuk hasreti ile yanan herkes için dua ediyorum hepinizi çok seviyorum Allahım hepinizin kucağını doldursun inşallah
Amin amin Allah hiçbirimiz evlat hasretiyle sınamasın kucaklarımız dolsun, evlerimiz evlat sesiyle çınlasın, bebek koksun yaaa evlerimiz mis gibi, süt süt kuzularımız olsun 😍🐣🤰

Yav sacma sapan işler valla bıktım ya,ayrılık sebebı bılıyomusun bunlar,buyukler ne kadar dusuncesız benım kp rın 5,6 tane evı var zaten versın diğerlerınede ozaman hıc boyle sorunlar cıkmazdı.sımdı sacma salak mılletı bırbırıne dusuruyolar ya.canım cok sıkıldı ama.ben elımde avcımda ve varsa onlara hıbe etcem ama onlar hoplarlarmıs bak bak bak
Kesinlikle verme 2,3 gündür benim eşimin ailesi ile benim aramda buna benzer bir diyalog sırf o suratlarından dolayı vermıcem

Hiç yemediysen tatsız gelebilir uyarayım 🤣 bana göre aşırı lezzetliler ama dediğim gibi ben hiç diğerlerinden(abur cubur katkılı koruyuculu olanlardan) tüketmediğim için bunlar bile bana çok tatlı geliyor. Züberin kolajen barı ve fındıklı protein barı favorim benim aşkım bunlar

Eklentiler

• IMG_8040.webp
    IMG_8040.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8041.webp
    IMG_8041.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 24
Aşkı

Aşkımm sen pazartesi başlıyor musun ya bat ne zamandı senin yakındık sanki
Benim bat 3 Eylüldü kuzum. Ama ben ayın 17sinde çatladım. Muhtemelen 2-3 gün erken gelir diye tahmin ediyorum .. pazartesi çatlamanın da 10. Günü olacak 😍.. pozitifi görürsek hazır ailelerimizin yanındayken haberi vermek istiyorum 😍

Rabbim en kısa zamanda sana o güzel duyguyu yaşatsın Allahım sen duy sesimizi bebiş güzel annecini çok bekletme olurmu ❤️❤️🤰
Oy kuzum Allah razı olsun 😍😍 yaptığın testlerin yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda pozitifini görürsün inşallah kuzum 🙏 bu kadar test muhtemeşem bebek haberiyle taçlanır umarım. Allah nasip etsin inşallah bir kaç güne alalım güzel haberini ♥️🥰

Benim bat 3 Eylüldü kuzum. Ama ben ayın 17sinde çatladım. Muhtemelen 2-3 gün erken gelir diye tahmin ediyorum .. pazartesi çatlamanın da 10. Günü olacak 😍.. pozitifi görürsek hazır ailelerimizin yanındayken haberi vermek istiyorum 😍
İşte benim de biri 18 inde biri 20 sinde çatladı yani tahminim ve ateş o yönde söyledi😁 Allahım inşallah pozitifleri görürsün canı gönülden diliyorum

Hiç yemediysen tatsız gelebilir uyarayım 🤣 bana göre aşırı lezzetliler ama dediğim gibi ben hiç diğerlerinden(abur cubur katkılı koruyuculu olanlardan) tüketmediğim için bunlar bile bana çok tatlı geliyor. Züberin kolajen barı ve fındıklı protein barı favorim benim aşkım bunlar
Tamam kuzum bunlardan da alacağım 😍😍 yani aslında ben tatlıcı değilim hep cips kola benim dünyam 🤭🤭😂😂

Yürekt
Amin amin Allah hiçbirimiz evlat hasretiyle sınamasın kucaklarımız dolsun, evlerimiz evlat sesiyle çınlasın, bebek koksun yaaa evlerimiz mis gibi, süt süt kuzularımız olsun 😍🐣🤰
Yürekten amin diyorum bu güzel duan için aşkım. Allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah 🤲🏻

Back