- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.881
Ahhh kuzum ben Bitlis de yaşıyorumNe kadar cahil yaşıyorum valla ben ne bulursam yicem galiba burda yoktur onlardan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh kuzum ben Bitlis de yaşıyorumNe kadar cahil yaşıyorum valla ben ne bulursam yicem galiba burda yoktur onlardan![]()
Amiiinn kuzum inşallah hep bir hamişsinizOyyyyyy geliyor inşallahkız hepiniz mezun olacaksınız, sınıfta tek başıma kalmam inşallah yaa. Allah'ım inşallah şu grup kooomple hamişizdir amin
Çok sağol canım benim sizlerin desteği olmasa zaten napardım bilmem ben sizinle öğrendim bu kadar pozitif olmayı her ay oturup ağlardım beni kendime getirdiniz her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç diyorum artık sayenizde tecrübelendim bende rabbim hepimize nasip etsinOy kuzum Allah razı olsunyaptığın testlerin yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda pozitifini görürsün inşallah kuzum
bu kadar test muhtemeşem bebek haberiyle taçlanır umarım. Allah nasip etsin inşallah bir kaç güne alalım güzel haberini
![]()
Sen oradayken stok yap aşkımAhhh kuzum ben Bitlis de yaşıyorumşuan istanbuldayım da iste gelsin sipariş verdim. Bitlis de ben de bulamam
![]()
Kolayı yaklaşık 13-14 senedir içmem hiç aramam da sade Beypazarı maden suyu aşktırTamam kuzum bunlardan da alacağımyani aslında ben tatlıcı değilim hep cips kola benim dünyam
![]()
Son 15 sayfada bıraktım kız susmuyosunuz da yakaladım diye seviniyorum geri birikiyoSen okuyana kadar bi 35 sayfa daha birikir![]()
Yok anam susmayız biz bende de sabah oluyo bi bakmışım bir sürü sayfa birikmiş oluyo buraya bi açılış saati koymak lazım geri kalıyorumSon 15 sayfada bıraktım kız susmuyosunuz da yakaladım diye seviniyorum geri birikiyo![]()
Kuzum işlerim vardı bugün full dışardaydım dolu sayfa birikmiş ama senin bir kız bir erkekmiş ikizlerin onu gördümBen de diyorum ne eksik kiz little Mermaid bizi kendinden mahrum etme
Kız o bilinen bir şey Rabbim onu oğluma hissettirdi kalpten inanıyorum Allahıma yaaaa niye bu kadar bu his var bendeKuzum işlerim vardı bugün full dışardaydım dolu sayfa birikmiş ama senin bir kız bir erkekmiş ikizlerin onu gördüm![]()
Yanıltmayacak inşallah bu ay görücez o kıpkırmızı çizgiyiValla ha mı ya ben net görmeden inanmak istemiyorum yanıltıyo çişim beni![]()
Mantıklı kuzumSen oradayken stok yap aşkım![]()
Bende ağlama modundayımNe dicem hepinizi çok seviyorum burayı çok seviyorum iyi ki varsınız. Yine sevgi pıtırcıgı modundayım ya![]()
Anneler hissedermişKız o bilinen bir şey Rabbim onu oğluma hissettirdi kalpten inanıyorum Allahıma yaaaa niye bu kadar bu his var bende
Bileydim önceden bende alırdımMantıklı kuzum![]()
Vallahi helal olsun kuzum ya gerçekten canı gönülden diyorum bunu. Bir de sen okul öncesi öğretmeniydin o yorgunlukla gerçekten helal olsunKolayı yaklaşık 13-14 senedir içmem hiç aramam da sade Beypazarı maden suyu aşktırarkadaşlarım bana yürüyen sağlık yaşam koçu derler
ben çok sportmen de biriyim aslında haftanın üç dört günü ağrılık antrenmanı yapardım ama doktor azaltmamı söyledi ağır spor yapma dedi hormonları etkiliyormuş azalttığım için mutsuzum ama her şey bebişler için sonra yine devam ederiz
![]()
Oyyyyy inşallahBebişler de olabilirbirden fazla yumurtladın ya aşkım
![]()
Ahhh sende iyiki iyiki varsınNe dicem hepinizi çok seviyorum burayı çok seviyorum iyi ki varsınız. Yine sevgi pıtırcıgı modundayım ya![]()
İnternetten bak kuzum kesin vardırBileydim önceden bende alırdımgeç kaldım
İnşallah kuzum hepimizin güzel haberlerini alalım bu ayOyyyyyy geliyor inşallahkız hepiniz mezun olacaksınız, sınıfta tek başıma kalmam inşallah yaa. Allah'ım inşallah şu grup kooomple hamişizdir amin