• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnşallah sen de en kısa sürede güzel haberlerini alacaksın kuzum. Muhtemelen eli kulağındadır seninkinin 😍 ben 9. Ay civarı çok ümitliydim, pek çok arkadaşım o civarlarda almıştı güzel haberlerini. İnşallah sen de hemen bir kaç ay içinde alırsın kuzum bebiş haberini
Hep beraber insallah Rabbim hepimizin yüzüne baksın bu ay hepimiz güzel haberlerle gelelim bırtanemm💚

A

Aşkım doğru bilinen yanlışlardan biri de zaten yorgunsun sporla daha çok yorulursun düşüncesi. Sana yemin ederim hareket berekettir ben okuldan yorgun geliyordum spor yapınca dinleniyorum dinlenmiş hissediyorum daha dinç oluyorum. Yapmadığım gün ise hiç enerjik olamıyorum aşkında ters etki yapıyor 😍
Hiç ben öyle olmadım 🙈 olamıyorum da tembelim galiba ben 😂😂😂

Bebeğimmmmm biraz uzaklaşayım dedim ya hem buradan hem bebek fikrinden. Ama olay mahalinden ayrılamıyorum asla😂😂 doktora gittim daha bugün hsg kalmış bir onu da yapalım bir sonraki adetinde dedi. Hayırlısı artık ☺️ sen naptın kuşum var mı bişeyler 😍
Özlettin kendini yahuuuu 🥰 geçtimi bu ay adetin valla Varmı yok mu bende bi bilsem 😃bata 3 gün var son yaptım test bu işte

Eklentiler

• IMG_2235.webp
    IMG_2235.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 38
Back