- 26 Aralık 2015
- 12.401
- 20.514
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.841
Ben de diyorum ne eksik kiz little Mermaid bizi kendinden mahrum etmeSabahtan beri giremedim 35 sayfa birikmiş be vicdansızlar nasıl okucam ben şimdi bunları![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de diyorum ne eksik kiz little Mermaid bizi kendinden mahrum etmeSabahtan beri giremedim 35 sayfa birikmiş be vicdansızlar nasıl okucam ben şimdi bunları![]()
Yani eğer kendi veriyorsa onun adına aşınır yok vermiyorsa öyle birşey olmazIyıkıde sordum sıze benım sınırden hıcbısey aklıma gelmedı cunku.cevap vermedım.bırazdan ınsan gıbı konusacagım bakalım.
Şöyle bi şey kuzum patiswiss markaSağlıklı cips varmışmı dünyada cidden
Züber candırSağlıklı cips varmışmı dünyada cidden
Oy oy oy ikizler geliyor ikizler2+5 de ben Oldum teyzoşuuuu
Ay en sevmediğim şeyler ne saçma sapan e o zaman kendi tamamlasın kuzumYani ne alaka ki. O zaman üstünü de kp tamamlasın. Sonra senin o miktardan eser kalmaz çünkü
Oh oh afiyet olsun sağlıkla ye inşallah
Ya şimdi benim ilk çatlayan yumurtaya göre pazartesi 10. Gün oluyor bir sonraki çatlayan yumurtaya göre de çarşamba günü 10. Gün oluyorOy oy oy ikizler geliyor ikizler![]()
Üst üste değerlendiriyorum boşluk bırakamıyorum ben. Ama doktorlar bi boş bi dolu öneriyor kuzumKızlar pikten sonra naısl değerlendiriyorsunuz bir boş bir dolu mu yoksa üst üste mi değerlendiriyorsunuz
Ben ilkkez duydum kuşumZüber candır![]()
Çarşambayı bekle kuzum garanti olsun. Ben pazartesi ikimizin yerine de yaparım testiYa şimdi benim ilk çatlayan yumurtaya göre pazartesi 10. Gün oluyor bir sonraki çatlayan yumurtaya göre de çarşamba günü 10. Gün oluyortest için çarşambayı beklemek istiyorum
melegim can
melisaa93
Senin veBizim de bir kaybımız olduğu için bende netleşince söyleyeceğim canım![]()
Melisama katılıyorum asla vermeSende sessiz kalma öyle bir durum varsa verme altınlarını
Kız bana da dua et. Hiç çocuğum yok, evlat hasretiyle kala kaldıkSenin vemelegim can meleğimin hamile kalması için o kadar çok dua ediyorum o kadar çok istiyorum ki
Kız ben zaten size bu aynı başında demedim mi hamileyiz diye sen yeni mi ilan ediyorsunBu mükemmellll bir habertest yapmadan gebeliğini ilan ediyorum
![]()
Onun da çikolatalarını aldım canım isterse yemek içinZüber candır![]()
Aşkım ayıp ediyorsun burada bulunan çocuk hasreti ile yanan herkes için dua ediyorum hepinizi çok seviyorum Allahım hepinizin kucağını doldursun inşallahKız bana da dua et. Hiç çocuğum yok, evlat hasretiyle kala kaldıkben de hepimize ediyorum
![]()
Ben de. Patiswiss çikolatalarını hiç sevmem ama bu arada. Bunu beğendimİlkkez gördümmm![]()