- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.561
Kesinlikle başka testle dene canım ben yaptım çok net ikinci çizgiyi çıkardı o kadar sevindim kan verdim negatif çıktıBugün yaptım artimed
Ayy tıp tarihinde ilkEvet kuzum yaptım kaçırmışsın dur atayım
Yaptım kuzum
Bana da bakabilir misinSanmıyorum çıktığını ya oyle eğleniyoruz işte Çin takvimi gibi2023 ay takvimi olarak bakıyorsun, mesela benim 13u çatlama oldu ya ay yengecte olduğu için yengeç de dişil burç olduğu için kızım oluyor gibi bı hesap
Evet evet ikinci gün u iğnenin bakalımAy sen testten bahsediyorsunbende ilaç diyorsun zannettim. Test al canım ama aynı markayla takip etmek daha iyi olur
Kan vercem yarinKesinlikle başka testle dene canım ben yaptım çok net ikinci çizgiyi çıkardı o kadar sevindim kan verdim negatif çıktı
20,8 gibi bir şey kilo endeksin canım pembe kullanman uygun görünüyor27 yaş 1.70 60 kg
Canım hamile olanlar kabuslu rüya görürmüş inşalalh sende hamilesindirDün öyle bi rüya gördüm ki sabaha karşı ateşimi ölçmek için kalkıp sonra tekrar uyumakla gördüm Allah korusun doğum yapıyorum ama bebeğim rahatsız engelli gibi bişeydi suratını filan da gördüm kafası kocamandı o rahatsızlığın adını bilmediğim için şuan ne olduğunu anlam veremedim rüya tabirlerine baktım iyi şeyler yazıyordu ama böyle rüyaları hamile kaldığımda görüyordum bugünde böyle korkunç rüya görünce içime bi şüphe daha düştü yada çok bilinç altında kaldı bebiş o yüzden gördüm @melisaa93
Pembe alayım öyleyse teşekkür ederimŞuan 70 kilo bile olsan kilo endeksin 24,2 gibi bir şey yani 25 in altında. Pembe kullanman daha iyi olur
Kız sen dün çatlatma iğnesi olmadın mı daha dur yumurtan çatlamadı annemmmmmBebeğim diyorum sipariş ettiğim testler gelene kadar eczaneden 2-3 tane alsam mı ne başlasam mı bugün de n
Rica ederim bence de pembe iyi olurPembe alayım öyleyse teşekkür ederim
Of burda da satılmıyor Türkiye’den almıştım alma imkanımda yok maviyi kullansam zararlımı olcak20,8 gibi bir şey kilo endeksin canım pembe kullanman uygun görünüyor
Onu bilemem kuzum ya ben çok araştırmıştım bu pembe mavi olayını kilodan dolayı o ayrım varmışOf burda da satılmıyor Türkiye’den almıştım alma imkanımda yok maviyi kullansam zararlımı olcak
Çatladı kız dün gece ben hissettimKız sen dün çatlatma iğnesi olmadın mı daha dur yumurtan çatlamadı annemmmmm
Nasıl öğrenmem peki ben of ofOnu bilemem kuzum ya ben çok araştırmıştım bu pembe mavi olayını kilodan dolayı o ayrım varmış
Öglen ateşi yüksek çıkar kuzum zaten benimde dün 37.5 çıkmıştı. Ben hastayım grip oldum 3 gündür burnum tıkalı ama su gibi akıyor. Galiba hamilelikten kan basıncım artrtı ondan tıkandı burnummelegim can fnd_50 @edahandro @melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne
İki gün ilişki bir gün boş bence mantıklı canmmmmBen bu ay ovü testi yapmayı düşünmüyorum.2 güne bir ilişki şeklinde gidicem galiba.Sizce iyi fikir mi bu? Kötü olan ben öyle çok vücudunu tanıyan biri de değilim ne zaman çatladığını çok anlamam galiba. Sİzce yapmamak çok mu mantıksız
Şimdi at bakim kuzum ateş tablonu gözümüz şenlensinEvet zaten hiç 36.7 olmuyordu ki benim yumurtlama öncesi.beni. Adet ateşim 36.5 olunca leke 36.4 inince de adet oluyorum. Ama iki yumurtlama oldu ondan oldu herhalde öyle diye düşünüyorum. 12-13-14-15 akıntı mı yapıcam
18iyse kız, 20siyse erkekBana da bakabilir misinama benim bu ya garip bir 18 ağustosta oldu bir de 20 Ağustosta o nasıl olacak
Keşke catlayinca çıt diye ses gelseKız sen dün çatlatma iğnesi olmadın mı daha dur yumurtan çatlamadı annemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?