2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bana da bakabilir misin ama benim bu ya garip bir 18 ağustosta oldu bir de 20 Ağustosta o nasıl olacak

Canım hamile olanlar kabuslu rüya görürmüş inşalalh sende hamilesindir

melegim can fnd_50 @edahandro @melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne
Öglen ateşi yüksek çıkar kuzum zaten benimde dün 37.5 çıkmıştı. Ben hastayım grip oldum 3 gündür burnum tıkalı ama su gibi akıyor. Galiba hamilelikten kan basıncım artrtı ondan tıkandı burnum yumurtladıgım günden beri hergün gögüs ucum çok karıncalanıyor bugünde bir saattir sag kasıgımı yokluyor bebişim yerleşiyor sanırım hissediyorum hoplatıyor arada hafif hafif

Ben bu ay ovü testi yapmayı düşünmüyorum.2 güne bir ilişki şeklinde gidicem galiba.Sizce iyi fikir mi bu? Kötü olan ben öyle çok vücudunu tanıyan biri de değilim ne zaman çatladığını çok anlamam galiba. Sİzce yapmamak çok mu mantıksız

İki gün ilişki bir gün boş bence mantıklı canmmmm

Şimdi at bakim kuzum ateş tablonu gözümüz şenlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…