• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Evet dün ogrendim ben de 😊
Hafif ağrılarım oldu yumurtlama zamanı olan ağrılar var ya o tarz, bir de vajinaya baskı oluyor arada, böyle usutunce falan olurdu o his bende. Göğüslerim büyüdü ama geçen ay da böyle olmuştu, uyku halim çok fazla bir de çok sık idrara cikiyorum 😊
Benimde o şekilde ama benzetiyorsa olabilirim 🙃 sık tuvalete gidip kanama var mı diye bakıyorum psikoloji pert 😀👍

Kuzum sen şunayeşine döngünün 12. Gününden 15. Güne kadar akıntı girsene egg white yazanı aşagı dogru bak görürsün tabloda . Senin 15. Günü çatladı yumurtan ateşin yükseldi çünkü. Tablona baktımda adet ateşinin 36.7 olması imkansız
Evet zaten hiç 36.7 olmuyordu ki benim yumurtlama öncesi.beni. Adet ateşim 36.5 olunca leke 36.4 inince de adet oluyorum. Ama iki yumurtlama oldu ondan oldu herhalde öyle diye düşünüyorum. 12-13-14-15 akıntı mı yapıcam

Benimde o şekilde ama benzetiyorsa olabilirim 🙃 sık tuvalete gidip kanama var mı diye bakıyorum psikoloji pert 😀👍
Bugünkü testte çıkar bence 😊 benim dün 9. Gündü testte çıktı freely hassas bir test ama ilk idrar olmamasına rağmen çıktı bence herhangi bir testte 1 saat tutsan dahi çıkar 😊

selam kızlar 👋🏼
Aşılama gününü saymadığım zaman bugün 7.gün
Beyaz akıntı geldi enfeksiyondur muhtemelen ama kaşıntı yanma Fln bişi yok yinede insan acaba böyle beyaz akıntı görüp hamile kalan varmı diye araştırmadan edemiyor :). Zamanda geçmiyor zira

Back