- 18 Mart 2021
- 173
- 100
- 53
- 27
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.541
Ben daha hiç yanlış denk gelmedim ilk gebeligimi de bunla öğrendim canimbaşka test varsa onu yap istersen bazen bu test yanlış çıkartabiliyor inşllah doğrudur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha hiç yanlış denk gelmedim ilk gebeligimi de bunla öğrendim canimbaşka test varsa onu yap istersen bazen bu test yanlış çıkartabiliyor inşllah doğrudur :)
Yumurtlamadan sonraki gün sayısı demek canımBu dpo ne demek kızlar![]()
27Aşkım yaş kaç
İçemiyorsanız tekrar alın canım kendinize eziyet etmeyinYaşadılar canım biliyoruz bi süre olmadı onlarında ordan ortak konusmustuk.cemil efendi bulabildik canım pazar günü bi tane aktar bulabildik ondada bu marka vardı
Onu tam bilmiyorum canım yanlış yönlendirmeyeyim seniEvet öyleymiş yorumları iyi baya ama işte başka folik asit kullandığımdan acaba beraber fazla gelir mi diye düşündüm
Benimde o şekilde ama benzetiyorsa olabilirimEvet dün ogrendim ben de
Hafif ağrılarım oldu yumurtlama zamanı olan ağrılar var ya o tarz, bir de vajinaya baskı oluyor arada, böyle usutunce falan olurdu o his bende. Göğüslerim büyüdü ama geçen ay da böyle olmuştu, uyku halim çok fazla bir de çok sık idrara cikiyorum![]()
inşllah doğrudur canm burda birkaç arkadaşta yanlış çıkardı o yüzden bu teste karşı tepkiliyiz :)Ben daha hiç yanlış denk gelmedim ilk gebeligimi de bunla öğrendim canim
Evet zaten hiç 36.7 olmuyordu ki benim yumurtlama öncesi.beni. Adet ateşim 36.5 olunca leke 36.4 inince de adet oluyorum. Ama iki yumurtlama oldu ondan oldu herhalde öyle diye düşünüyorum. 12-13-14-15 akıntı mı yapıcamKuzum sen şunayeşine döngünün 12. Gününden 15. Güne kadar akıntı girsene egg white yazanı aşagı dogru bak görürsün tabloda . Senin 15. Günü çatladı yumurtan ateşin yükseldi çünkü. Tablona baktımda adet ateşinin 36.7 olması imkansız
Evet tamamen aynı ayırt edemiyorum, bir kere bir gün geçmişti adeti tamam demiştim akşama regl oldumBence geçmesini bekle böyle psikolojik olabiliyor adetle belirtiler aynı oluyor çünkü
Bakalım kusum yarıladık gibi ztn bitiririrz muhtemelenİçemiyorsanız tekrar alın canım kendinize eziyet etmeyin![]()
Amin inşallah canım benimm çok teşekkür ederimOhhh ohhh maşallahne güzel bir test, sağlıkla büyüsün canım
![]()
Bugünkü testte çıkar benceBenimde o şekilde ama benzetiyorsa olabilirimsık tuvalete gidip kanama var mı diye bakıyorum psikoloji pert
![]()
Şuan 70 kilo bile olsan kilo endeksin 24,2 gibi bir şey yani 25 in altında. Pembe kullanman daha iyi olur
Ay ben bilmeyerek mavi aldım beni hesapla aşkım nolur yanlış bişey kullanmayayımŞuan 70 kilo bile olsan kilo endeksin 24,2 gibi bir şey yani 25 in altında. Pembe kullanman daha iyi olur
Yaş kilo boy yaz canımAy ben bilmeyerek mavi aldım beni hesapla aşkım nolur yanlış bişey kullanmayayım
Kız dün ölüyorum sandım öyle böyle adteşli değildim adam diyor bu ne ateş bu ne sıcaklıkOooben o sıcaklıklara gelsem bayılırım bir yerlere
![]()
Bebeğim diyorum sipariş ettiğim testler gelene kadar eczaneden 2-3 tane alsam mı ne başlasam mı bugün de nAnlamadım aşkım ben![]()
Yarın kan vercem zateninşllah doğrudur canm burda birkaç arkadaşta yanlış çıkardı o yüzden bu teste karşı tepkiliyiz :)
27 yaş 1.70 60 kgYaş kilo boy yaz canım![]()