• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

@melegim can fnd_50 fnd_50 edahandro edahandro melisaa93 melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne 🥰
Hiçbir şey hissetmiyorum ya 😔 hissetmemek de üzüyor. Ateş takibi yapamıyorum ama ateşim yok bence, hiçbir yerimde ağrı sızı da yok. İiiiiiinnnşaalaahh belirtisiz hamilelerdenimdir amiiinn. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

Günaydın güzel kızlar. Gün içerisinde mesajları okuyamıyorum ancak tablomuz boş kalmasın artık hamişler varsa ekleyelim istiyorum da 🥰 🙏
Regl olup güncel sat ve bat tarihlerini bana söyleyecekler ve hamiş olanlar bana özelden mesaj atıp söylerseniz sevinirim. 💕💕💕💕

@bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Soren05 @melegim can @yenibirhayal @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @turuncummm @TOMURCUK_27 @gunesin ezgisi @imagination forever @bliiss
Sat 22 Ağustos bat 22 Eylül

Eklentiler

• IMG_3267.jpeg
    IMG_3267.jpeg
    176,2 KB · Görüntüleme: 52
Tecrübeli anneler size birşey danışacağım. İkili tarama nedir nasıl yapılır bir de üçlü tarama var o nedir nasıl yapılır kaçıncı haftada? İkili tarama 11 deniyor ya 10+ da gitsem olur mu mesela? @melegim can fnd_50 fnd_50 @Papatyamaviss @savascii ve aklıma gelmeyen güzel anneler bana bilgi verir misiniz 😍
Aşkım çok zaman oldu çok hatırlamıyorum ama 11-12 hastalıkken olmuştu sanırım ikili tarama testi kan alınıp bakılıyor doktorum çok önemsemiyordu prosedür diye bakıyorum demişti bir sıkıntı çıkmamıştı diye hatırlıyorum

İnofolic ve Mecit efendi çakşır kökü suyu aldım bunların yanına birde d vitamini mi alsam diyorum çünkü duyduğum kadarıyla yeterli d vitamini almadığımız için arada kullanın diyor doktorlar bu ay birde ekstra bunu da kullansam ne diyorsunuz? Çörekotunu da yapıcam

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-23-14-15-43-23_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    Screenshot_2023-08-23-14-15-43-23_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 50
Hiçbir şey hissetmiyorum ya 😔 hissetmemek de üzüyor. Ateş takibi yapamıyorum ama ateşim yok bence, hiçbir yerimde ağrı sızı da yok. İiiiiiinnnşaalaahh belirtisiz hamilelerdenimdir amiiinn. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
Rabbim nasip edecek inşallah bu ay güzel çaba sarf ettik inşallah mükâfatını vericek Meryem süresi açıyorum evde devamlı dinliyorum 🥰

böylesi daha iyi belkide canım :) belirtisi az olanların gebeliği de rahat geçiyor diye bir teorim var :KK70: bakalım gözlemleyip göreceğiz
İnşallah ya. Hamileyim hamileyiz diyorum da bir yandan da 'ülen hiç belirtim yok' diye de iç geçiriyorum. İnşallah belirtisiz hamilelerdenimdir 🙏🙏🙏

İnofolic ve Mecit efendi çakşır kökü suyu aldım bunların yanına birde d vitamini mi alsam diyorum çünkü duyduğum kadarıyla yeterli d vitamini almadığımız için arada kullanın diyor doktorlar bu ay birde ekstra bunu da kullansam ne diyorsunuz? Çörekotunu da yapıcam
Al bence ☺️Hatta balık yağı da al

Bence kesinlikle test hatası daha idrara geçmemiştir ki yerleşmedi bile çocuk nasıl çıksın yada önceden hamile kalman gerekiyor 🤔
Bence de test hatalıydı ilk geldiğinde de denedim böyle yapmadı ama sanırım ilk idrar daha koyu oluyor ya o yüzden oldu bilemiyorum beklemedeyim bebeğim

Back