• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

ovülasyon testi ile takip ettim canım kopkoyu pik gördüm 15.gün.normalde 17.-18. gün görürdüm. bende çakşıra 8.gün başladım ve etkili oldu sen daha erken başlamışın inşAllah faydasını göreceksin :)
İnsallah kusum kalalım artık bu ay yaa 😄 eşim hiç tadını sevemedi zorla iciriyorum bi bardak biraz fazla koyuyorum ikinciyi icmiyo diye gizli gizli 😄😄😄 gecen carladım baya takibini yapmıyorum artık naparsan yap istersen hic icme dedim dün gelmis aksam iciyo hemen hdhdhshsha ay bi de caksırı almaya aktara gittik aldık bi güzel güle güle gidiyoruz o sırada da cocuk düsündügümüzü bilen bi arkadası var ışıkta onu gördük gördü bizi aktardan cıkarken anlamıstır kesin neyse bosver amann dedik 😄😄😄

İnsallah kusum kalalım artık bu ay yaa 😄 eşim hiç tadını sevemedi zorla iciriyorum bi bardak biraz fazla koyuyorum ikinciyi icmiyo diye gizli gizli 😄😄😄 gecen carladım baya takibini yapmıyorum artık naparsan yap istersen hic icme dedim dün gelmis aksam iciyo hemen hdhdhshsha ay bi de caksırı almaya aktara gittik aldık bi güzel güle güle gidiyoruz o sırada da cocuk düsündügümüzü bilen bi arkadası var ışıkta onu gördük gördü bizi aktardan cıkarken anlamıstır kesin neyse bosver amann dedik 😄😄😄
çakşır kökü suyunun markası ne canım :) bizde ilk mecitefendi aldık çok kolaydı içimi, ikinici şişede başka marka almış içemedik berbattı gitti tekrar mecitefendi aldı. aman ne olacak o arkadaşı da illaki yaşamıştır yada yaşayacaktır benzer şeyler :) erkeklerde kendi aralarında birbirlerine tarif veriyorlar sanki bilmiyoz :D

Back