- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.401
Pozitifim ama bu ay olmadı biliyorum gelecekse gelsin yeni bi aya başlıyımPembeleri görelim pozitif ol
Hiç belli olmaz cuma bir gelsin bakalimPozitifim ama bu ay olmadı biliyorum gelecekse gelsin yeni bi aya başlıyım
Aynen balım bekleyelim bakalım heran herşey olabilirHiç belli olmaz cuma bir gelsin bakalim
Bende her duamda hepimize etmeye çalışıyorumGüzel kızlarım bazen günlük telaşelerle şükretmeyi ve dua etmeyi unutabiliyoruz. En çok da kendin için değil de başkaları için edilen dualar kabul olurmuş. Her gün tekrarlayalım;
"Allahım hamile kalmak isteyen kim varsa en kısa zamanda hayırlı haberi almasını nasip et, hamile olan kim varsa sağlıkla büyüsün ve sağlıkla doğsun".
Ben hamile kalmamda sizlerden aldığım duaların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Bence buradaki herkes birbirine çok güzel pozitif enerjiler yönlendiriyor.
Ay hadi inşallah hepsi umut vericiBelirti sadece bel ağrısı sanki tutulmuş gibi kuzum yatamıyorum bile gece ağrıdan bide ateşim vardı 2 gündür ayaklarım üşüyordu bugün de vajinalda baskı ve ağrı var sabahtan beri ama progestan fitil kullanıyorum ondan olabilir mi acaba dedirtti
Anladım canım çok teşekkür ederim.Çatlamanın ertesi gününe bir diyorsun canım seninki de 4.dpo
Aminn inşAllahGüzel kızlarım bazen günlük telaşelerle şükretmeyi ve dua etmeyi unutabiliyoruz. En çok da kendin için değil de başkaları için edilen dualar kabul olurmuş. Her gün tekrarlayalım;
"Allahım hamile kalmak isteyen kim varsa en kısa zamanda hayırlı haberi almasını nasip et, hamile olan kim varsa sağlıkla büyüsün ve sağlıkla doğsun".
Ben hamile kalmamda sizlerden aldığım duaların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Bence buradaki herkes birbirine çok güzel pozitif enerjiler yönlendiriyor.
Ben varım çatlama iğnesi vurulalı 6 gün olduMerhaba kizlar, nasılsıniz. Bendede pcos var femara+catlatma ignesi kullandım. Pazar kan vereceğim bakalim. Benim gibi bu süreci yaşayan var mi
Evet kuzum orası öyle haklısın ama ben o ihtimali düşünmek istemiyorumBen şimdiden ihtimali hatırlatmak istedim bebeğim freni patlak kamyon gibi gidiyoruzsonrası sarsıcı olmasın
Öylede üzülerek elimize ne geçecek böyle yaparsan bebişin olmasını zorlaştıracaksın bunu neden kendine yapasın ki herşeyin vakti bi zamanı var biz nekadar ol destekte olma desekte rabbim belirliyor sonucu bizim elimizden dua etmek sabretmek illa birgün olucak biz yeterki şu stresi bırakalımKnka ya uzulmemek elde degilher ay bir umutla bekliyoruz sonu hüsran
geçmiş olsun canım :) bebişten de olabilir klimadan da olabilir :) dikkat et sen kendine hastalanma tatilin ilk gününden :) ben çok inanıyorum hamilesin sen
bende hiiiiç istemiyorum :) neyse ihtimali hatırladık geriye eskiye dönelim tadını çıkaralımEvet kuzum orası öyle haklısın ama ben o ihtimali düşünmek istemiyorum
Çok haklısın. Bende duanın gücüne çok inanıyorum başkasına edilen dua da çok kıymetli onu da biliyorum. Allah herkesin gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Bende dua aldığımı hissediyorum, samimiyetinizi biliyorum Allah hepinizden razı olsunGüzel kızlarım bazen günlük telaşelerle şükretmeyi ve dua etmeyi unutabiliyoruz. En çok da kendin için değil de başkaları için edilen dualar kabul olurmuş. Her gün tekrarlayalım;
Ay hayırlısii Melisa kuşumgeçmiş olsun canım :) bebişten de olabilir klimadan da olabilir :) dikkat et sen kendine hastalanma tatilin ilk gününden :) ben çok inanıyorum hamilesin sen
Ağrın oluyor mu canimBen varım çatlama iğnesi vurulalı 6 gün oldu
canım bende bu ayın başında regl olunca çok üzüldüm.küstüm gittim günlerce.sonra regl hormonları hafifleyince duygularımda hafifledi.bunalımdan çıktım. bu ay denemeyecektim normalde ama A Afratafrac 'ın yönlendirmesiyle takviyelere başladım. sende başla bence, hiç umudum yokken çok güzel yumurtladığımı düşünüyorum inşallah tutmuştur hamileyimdir. iyi ki boşvermemişim diyorum. hatta keşke en başından itibaren takviyelere başlasaydım. Sende üzülmekle eline bir şey geçmeyeceğini biliyorsun. hemen bugün malzemelerini toparla başla takviyelere :)Knka ya uzulmemek elde degilher ay bir umutla bekliyoruz sonu hüsran
hayra yoralım hayırlı olsun bebeğim :) inşAllah çok sağlıklı bir bebeğin olacak :) bende dualarıma hep bu detayı eklerim. "Rabbim senin katında hayırlı, bedenen,ruhen ve zihnen sağlıklı, imanlı, ahlaklı evlat nasip et" derim :)Dün öyle bi rüya gördüm ki sabaha karşı ateşimi ölçmek için kalkıp sonra tekrar uyumakla gördüm Allah korusun doğum yapıyorum ama bebeğim rahatsız engelli gibi bişeydi suratını filan da gördüm kafası kocamandı o rahatsızlığın adını bilmediğim için şuan ne olduğunu anlam veremedim rüya tabirlerine baktım iyi şeyler yazıyordu ama böyle rüyaları hamile kaldığımda görüyordum bugünde böyle korkunç rüya görünce içime bi şüphe daha düştü yada çok bilinç altında kaldı bebiş o yüzden gördümmelisaa93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?