2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Güzel kızlarım bazen günlük telaşelerle şükretmeyi ve dua etmeyi unutabiliyoruz. En çok da kendin için değil de başkaları için edilen dualar kabul olurmuş. Her gün tekrarlayalım;

"Allahım hamile kalmak isteyen kim varsa en kısa zamanda hayırlı haberi almasını nasip et, hamile olan kim varsa sağlıkla büyüsün ve sağlıkla doğsun".

Ben hamile kalmamda sizlerden aldığım duaların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Bence buradaki herkes birbirine çok güzel pozitif enerjiler yönlendiriyor.

Bende her duamda hepimize etmeye çalışıyorum İnşAllah birbirimiz için ettiğimiz dualarla hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayacağız

Ay hadi inşallah hepsi umut verici
Çatlamanın ertesi gününe bir diyorsun canım seninki de 4.dpo
Anladım canım çok teşekkür ederim.

Aminn inşAllah

Knka ya uzulmemek elde degil her ay bir umutla bekliyoruz sonu hüsran
Öylede üzülerek elimize ne geçecek böyle yaparsan bebişin olmasını zorlaştıracaksın bunu neden kendine yapasın ki herşeyin vakti bi zamanı var biz nekadar ol destekte olma desekte rabbim belirliyor sonucu bizim elimizden dua etmek sabretmek illa birgün olucak biz yeterki şu stresi bırakalım

geçmiş olsun canım :) bebişten de olabilir klimadan da olabilir :) dikkat et sen kendine hastalanma tatilin ilk gününden :) ben çok inanıyorum hamilesin sen

Çok haklısın. Bende duanın gücüne çok inanıyorum başkasına edilen dua da çok kıymetli onu da biliyorum. Allah herkesin gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Bende dua aldığımı hissediyorum, samimiyetinizi biliyorum Allah hepinizden razı olsun

Dün öyle bi rüya gördüm ki sabaha karşı ateşimi ölçmek için kalkıp sonra tekrar uyumakla gördüm Allah korusun doğum yapıyorum ama bebeğim rahatsız engelli gibi bişeydi suratını filan da gördüm kafası kocamandı o rahatsızlığın adını bilmediğim için şuan ne olduğunu anlam veremedim rüya tabirlerine baktım iyi şeyler yazıyordu ama böyle rüyaları hamile kaldığımda görüyordum bugünde böyle korkunç rüya görünce içime bi şüphe daha düştü yada çok bilinç altında kaldı bebiş o yüzden gördüm melisaa93

Knka ya uzulmemek elde degil her ay bir umutla bekliyoruz sonu hüsran
canım bende bu ayın başında regl olunca çok üzüldüm.küstüm gittim günlerce.sonra regl hormonları hafifleyince duygularımda hafifledi.bunalımdan çıktım. bu ay denemeyecektim normalde ama A Afratafrac 'ın yönlendirmesiyle takviyelere başladım. sende başla bence, hiç umudum yokken çok güzel yumurtladığımı düşünüyorum inşallah tutmuştur hamileyimdir. iyi ki boşvermemişim diyorum. hatta keşke en başından itibaren takviyelere başlasaydım. Sende üzülmekle eline bir şey geçmeyeceğini biliyorsun. hemen bugün malzemelerini toparla başla takviyelere :)
takviyeler:
çörekotu-bal-tarçın kürü
inofolic combi
çakşır kökü suyu

hayra yoralım hayırlı olsun bebeğim :) inşAllah çok sağlıklı bir bebeğin olacak :) bende dualarıma hep bu detayı eklerim. "Rabbim senin katında hayırlı, bedenen,ruhen ve zihnen sağlıklı, imanlı, ahlaklı evlat nasip et" derim :)

bende bugün çok acayip rüyalar gördüm ama gebelikle ilgili değildi eşimle ilgiliydi.gece boyu uyuyp uyandım sürekli.Sabah 5te kalkıp ateş ölçtüm hiç doğru olmadı ama bugünde böyle olsun. rüyamın etkisiyle sabah eşime bir ton sataştım, o bir de rüyadaki kendisini desteklemez mi sinir tepeme çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…