• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar iki çeşit var arasındaki fark ne acaba 🤔 birde yorumlara baktım pcos hastaları için öneriliyormuş

Eklentiler

• IMG_20230823_134159.jpg
    IMG_20230823_134159.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 43
Herkese merhaba regle tahmini 2 günüm var hafif kaşık ağrım var ve akıntımda var. Sizce test yapmak doğru olur mu? Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı?

hayra yoralım hayırlı olsun bebeğim :) inşAllah çok sağlıklı bir bebeğin olacak :) bende dualarıma hep bu detayı eklerim. "Rabbim senin katında hayırlı, bedenen,ruhen ve zihnen sağlıklı, imanlı, ahlaklı evlat nasip et" derim :)

bende bugün çok acayip rüyalar gördüm ama gebelikle ilgili değildi eşimle ilgiliydi.gece boyu uyuyp uyandım sürekli.Sabah 5te kalkıp ateş ölçtüm hiç doğru olmadı ama bugünde böyle olsun. rüyamın etkisiyle sabah eşime bir ton sataştım, o bir de rüyadaki kendisini desteklemez mi sinir tepeme çıktı.
Bende kimyasaldan sonra sağlıklı bebek nasip etmesi için dua ediyorum canımın sağol 🥰 ben öyle oluyorum hamileyken geceleri hiç uyuyorum saçma sapan rüya görürüm inşallah seninde ondan dolayıdır kuzum 🥰

Bende kimyasaldan sonra sağlıklı bebek nasip etmesi için dua ediyorum canımın sağol 🥰 ben öyle oluyorum hamileyken geceleri hiç uyuyorum saçma sapan rüya görürüm inşallah seninde ondan dolayıdır kuzum 🥰
inşAllah bebeğim :) uyandığımda şaşırdım rüya olmasına o kadar gerçek gibi hissettim

kiloya göre fark ediyor deniyor ama bence mavi daha etkili ben pembesini de kullandım bana çok etkisi olmadı mavi daha etkili oldu. kilolu da değilim yani
Melisacım güzel yumurtladıgımı düsünüyorum dedin ya bu ay ben de caksır inofolic ve cörekotu yaptım ama caksıra 4. Gün basladım, benim bugün döngünün 8. Günü degerlendirmelere baslıcaz bugün, ama bel ve kasık agrılarım basladı sanırım büyütüyor, kısacası sorum testle mi takip ettin yumurtlamanı yoksa ağrıların mı erken basladı yumurtlamada

Kızceler temizlik yapmam gerekiyor bu ay yumurta catladıktan sonra bebek tutundu diyelim yapsam herhangi bir sorun olur mu ya

Kızceler temizlik yapmam gerekiyor bu ay yumurta catladıktan sonra bebek tutundu diyelim yapsam herhangi bir sorun olur mu ya
Bende aynı durumdan muzdarip misafirim gelicek ve temizlik yapıyorum şu an yavaş yavaş tutunma asamasindaysa bebişim bişey olurmu acaba hafif kaşık ağrım var ama bilmiyorum Allahim.korusun varsasa hepimzinkimi

Melisacım güzel yumurtladıgımı düsünüyorum dedin ya bu ay ben de caksır inofolic ve cörekotu yaptım ama caksıra 4. Gün basladım, benim bugün döngünün 8. Günü degerlendirmelere baslıcaz bugün, ama bel ve kasık agrılarım basladı sanırım büyütüyor, kısacası sorum testle mi takip ettin yumurtlamanı yoksa ağrıların mı erken basladı yumurtlamada
ovülasyon testi ile takip ettim canım kopkoyu pik gördüm 15.gün.normalde 17.-18. gün görürdüm. bende çakşıra 8.gün başladım ve etkili oldu sen daha erken başlamışın inşAllah faydasını göreceksin :)

Bende aynı durumdan muzdarip misafirim gelicek ve temizlik yapıyorum şu an yavaş yavaş tutunma asamasindaysa bebişim bişey olurmu acaba hafif kaşık ağrım var ama bilmiyorum Allahim.korusun varsasa hepimzinkimi
Valla kuzum bende onu düşünüyorum tüller yıkancak cam silicem falan bir yandan da korkuyorum

Back