- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 31
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.021
Hayırlı olsun kuzumKızlar soldaki aşılamanın 13. günü sağdaki aşılamanin 11. günü çizgi belirginleş mi sizce gebelik var mıdır hala ilaç etkisi mi ( iki fotografta ilk 3-4 dakika icerisinde cekildi)
ağrım çok oluyor regl iken bazen hiç geçmiyor sinirli oluyorum alıngan oluyorum erkekler zaten her konu da rahat kadınlara iş yaptırıyorlar14 yaşındasın galiba reglden şikayetçi olup erkekler çok rahat diye isyan etmek ergenlikte kalmadı mı. A Afratafrac topic başkanım bu hesabın sahte yada erkek hesabı olduğunu düşünüyorum
Var görünüyor bu güne kadar iğne etkisi kalmaz hayirli olsunKızlar soldaki aşılamanın 13. günü sağdaki aşılamanin 11. günü çizgi belirginleş mi sizce gebelik var mıdır hala ilaç etkisi mi ( iki fotografta ilk 3-4 dakika icerisinde cekildi)
Hıı aynenağrım çok oluyor regl iken bazen hiç geçmiyor sinirli oluyorum alıngan oluyorum erkekler zaten her konu da rahat kadınlara iş yaptırıyorlar
A Afratafrac sorular ayrı bir şokregl olmayı hiç sevmiyorum erkekler çekmiyor bizim yaşadıklarımızı hep biz çekiyoruz erkekler çok rahat
Bihter şey diyordu ya “ Salak mısın Cemileregl olmayı hiç sevmiyorum erkekler çekmiyor bizim yaşadıklarımızı hep biz çekiyoruz erkekler çok rahat
Bu tespit onaylanmıştır.14 yaşındasın galiba reglden şikayetçi olup erkekler çok rahat diye isyan etmek ergenlikte kalmadı mı. A Afratafrac topic başkanım bu hesabın sahte yada erkek hesabı olduğunu düşünüyorum
Gerçekten öyle canısı İnşallah da valla bin lira sırf iki ilaçİlk aşılamam gonal f iğne ve ovitrelle kullandım ayrica doktor bir sürü vitamin ve yumurtlama destekleyici ilaç verdi çok pahalıydi hamileysem eğer buradan verecegim umarım hamileyimdir
Hamilesin inşallahİlk aşılamam gonal f iğne ve ovitrelle kullandım ayrica doktor bir sürü vitamin ve yumurtlama destekleyici ilaç verdi çok pahalıydi hamileysem eğer buradan verecegim umarım hamileyimdir
maşallah kıpkırmızı, hayırlı olsun bebişinKızlar soldaki aşılamanın 13. günü sağdaki aşılamanin 11. günü çizgi belirginleş mi sizce gebelik var mıdır hala ilaç etkisi mi ( iki fotografta ilk 3-4 dakika icerisinde cekildi)
Tamamdır, yarını bekliyoruz o halde.Renkleri karışmıştı su tuttum şimdi hiç belli olmuyor
AhahahahBihter şey diyordu ya “ Salak mısın Cemile
11 güne ilacın etkisi kalmaz canım hamişsin benceKızlar soldaki aşılamanın 13. günü sağdaki aşılamanin 11. günü çizgi belirginleş mi sizce gebelik var mıdır hala ilaç etkisi mi ( iki fotografta ilk 3-4 dakika icerisinde cekildi)
Öncelikle hemen göz doktoruna gidiyorsun çünkü yakında ultrasonda miinicik bebişini bu gçzlerle görmen imkansızKızlar soldaki aşılamanın 13. günü sağdaki aşılamanin 11. günü çizgi belirginleş mi sizce gebelik var mıdır hala ilaç etkisi mi ( iki fotografta ilk 3-4 dakika icerisinde cekildi)
Kızlar benim bir gücüm yokKesinlikle bence de A Afratafrac
Kızlar arkadaşın mesajının sol altındaki şikayet et butonundan şikayet edebilirsini.z Yanlışlıkla benim mesajımı etmin engellenmimağrım çok oluyor regl iken bazen hiç geçmiyor sinirli oluyorum alıngan oluyorum erkekler zaten her konu da rahat kadınlara iş yaptırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?