- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.981
Sen gebelikten önce de mi sevmezdin kahve .çikolata:)Bende sevmem annem diyor kesin erkek annem erkekte öyle olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gebelikten önce de mi sevmezdin kahve .çikolata:)Bende sevmem annem diyor kesin erkek annem erkekte öyle olmuş
4 doldu diyelim ama belki 5 inde anca döllendi. Belki bugün daha 8. gündesin o zaman. Az daha bekle kuzum.4 ağustos çatlama olmuş benim baktım da. Hayırlı artık canım
Sağlıkla hayırla gelsinnnGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Aynen canım herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmasıTabiki etiketlerim kasım falan görünüyor cinsiyet bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olması önemli
2 ve 3 Ağustos pik gördüm. 3 Ağustos gece çatladı.Kuzum yumurtlamadan sonra kaç güm devam ettin birlikteliğe ne zaman bıraktın yerleşmesi için bırakmak gerekiyorlar diyorlar doğru mu acaba
Hayırlısı olsun canım zamanı vardır önümüzde ki Aya odaklanbugün canım çok sıkkın moralim bozuk regl oldum ağrı bir yandan
ben burda çizgi gğrüyorum bebiş, benimki gibi buAy burda hiçten yok
28 yaşındayım anne olmak fazla erken mi 28 yaş için tam emin değilim2 ve 3 Ağustos pik gördüm. 3 Ağustos gece çatladı.
İlişki 2,3,4,5 Ağustos tarihlerinde oldu.
Hepsinde de hemen kalkmadım. Yarım saat yattım kalçamı yukarı tutup hafif. 3 saatten önce banyo yapmadım.
Canım bunu ben ya da buradaki hiç kimse bilemez. Benim yakın bir arkadaşım üniversitede 20 yaşında hamile kaldı ve doğum yapmıştı. Ama çok güzel büyüttü bebeğini. Ben 34 yaşındayım ve ilk kez bu sene hazır hissettim bebek için. Bu tamamen sana kalmış.28 yaşındayım anne olmak fazla erken mi 28 yaş için tam emin değilim
ya sinirlendiğim ne biliyormusun, diyorumki 1 ay tut kendini, sinirlendirme beni, belki tutucak, illada qıcık edicek bir şey buluyor beni, zaten ota boka her şeye ağlıyorum, düşün kuzenim bizde, dün arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmiş, geldi eve oturdum ağladım sen artık beni sevmiyorsun, gidip arkadaşlarınla kahvaltı ediyorsun diye)))Ay bu ay bizim de pik günümüzde aramız bozuktu kavga etmiştik ben sineye çekmiştim mecbur. İyi ki çekmişim dünden beri etrafımda fır döndürüyorum şimdi acısını çıkarıtyorum
bebiş seni etiketlicektimde telefonla yazıyordum ismini bi türlü bulup etiketliye bilmedimaynurland bebeğim dışarıdayım ekran tam görünmüyor İnşAllah testin pozitiftir
şimdi görüyorum 15 dakka geçmiştir ya))bebeğim bir 15 dk iyice otursun öyle çekip tam düz çekerek atar mısın tekrar
hahahaha bu defe babat direşmişem))Evde 1 tane testim var erken gebelik keşki yakınımda olsaydınsende küsmeye vaxt taptın direşmisene
Çıkolata çok çok severdim pasta eşim aldı hiç yakın durmadım bile kocaman pastayı kendi yediSen gebelikten önce de mi sevmezdin kahve .çikolata:)
İnşallah canım dualarımdasınızKarusel canım diğer gebemiz sendin sanırım.inşallah yanılmıyorumdur. Tebrik ederim gözün aydın darısı bana ve diğer kızçelerimize inşallah
Sağ ol canım inşallah siz de bu ay peş peşe vereceksiniz haberiAaa ben yeni gördümmmm tebrik ederim canım benim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Sene söz tapmıram eybi yox sonunda güzel haberle barışırsınızhahahaha bu defe babat direşmişem))