- 18 Aralık 2022
- 988
- 1.063
- 43
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.041
15 dakka geç diğil mi, ya şeytan dümsüklüyor git kan testi ver diyeTamamdır, yarını bekliyoruz o halde.Bu sefer hemen çekip atma. 15 dk iyice bekle.
Canım kimin mesajina cevap vermek istiyorsan alt tarafta yorumla var oraya tıklaEşim de argifertilin mavisini kullandı bir de duphaston ve progesteron kullandim canım insallah tutmuştur gebeyimdir
İğne etkisi gitgide silinir seninki bariz koyulaşmış canımYa inşallah doktorum 1 gün daha bekle kan verme falan dedi kafamı karıştırdı Rabbim hepimize nasip etsin insallah hayirli saglikli bir evlat
Günlerdir test yapıyorum. 20 dk bekliyorum hepsinde de. Hamile değilkken 20. dk gölge bile yoktu. O yüzden 15 dedim garanti olsun diye. Eğer çok başındaysa renk anca oturuyo o sürede.15 dakka geç diğil mi, ya şeytan dümsüklüyor git kan testi ver diye
Ayy kusura bakmayın kullanmayi pek bilemiyorum o yüzden 15 temmuz gibi başladık sanırım cok olmadı canımCanım kimin mesajina cevap vermek istiyorsan alt tarafta yorumla var oraya tıklatakviyelere ne zaman başladınız peki?
Tamam tatlım teşekkür ederim. Sağlıkla ilerlesin gebeliğinAyy kusura bakmayın kullanmayi pek bilemiyorum o yüzden 15 temmuz gibi başladık sanırım cok olmadı canım
argifertil bende kullanmak istiyorum nerde satılıyor internetten mi aldınız fiyatı nasilEşim de argifertilin mavisini kullandı bir de duphaston ve progesteron kullandim canım insallah tutmuştur gebeyimdir
Kuzum ben dün silik çizgi görüp başladım öncesinde kullanmıyordum doktors gidincede sorucamTeşekkür ederim canm benim inşallah şifa okur hepimize
Peki faydasını gördün mü
Samsun’dayım eczaneden aldım 1200 tlydi benimki 1100 gibi bir sey de eşiminkiydi canımargifertil bende kullanmak istiyorum nerde satılıyor internetten mi aldınız fiyatı nasil
Sabahı bekle kuzum test yap önce15 dakka geç diğil mi, ya şeytan dümsüklüyor git kan testi ver diye
Ben de aynı şeyi düşünüyorum14 yaşındasın galiba reglden şikayetçi olup erkekler çok rahat diye isyan etmek ergenlikte kalmadı mı. A Afratafrac topic başkanım bu hesabın sahte yada erkek hesabı olduğunu düşünüyorum
Canım hamilesin çok netEşim de argifertilin mavisini kullandı bir de duphaston ve progesteron kullandim canım insallah tutmuştur gebeyimdir
Senin tablo güzel kuzum 4 güne keskin düşüşü görürsün. Benim ateş tablom oldu bitti çok saçma geliyor bana sonu güzel olsun inşallahYarın ve bir sonraki gün yükselirse 14 e çeker kuzum çizgiyi. Oh oh güzelce değerlendirdin inşallah zaten sonucu da Allah’a bırakalım inanıyorum şu tablodan güzel şeyler çıkacakbenim tablo da bırakıyorum şimdi sana. Zaten dün bitti klomen. Yakında inşallah bir şeyler olur
Ben bir kez kullandım o ay hamile kaldım ama neyin etkisi bilmiyorum canımCanım hamilesin çok nethayırlı uğurlu olsun kuşum.... ve
Gene karşıma duphaston çıktı. Ben bu güne kadar hiç silik çizgi, kimyasal görmediğim içiin bu duphaston ben de etki eder mi bilemedim. Sanki önce bi bebek oluşmalı, döllenmeli ki duphaston yardımcı olsun değil mi? Kullanıp kullanmamak arasında kalıyorum ya. Kullanan kızlar bu konuda birşey diyebilir mi? Bilmediğimden soruyorum canlarım
Gözle görülür bir şey var canım yarın sabaha tekrarla bakimKızlar yaptım ama gözle bile zor gözüküyor, görücem diye kör oldum@Niqu A Afratafrac @fnd_50 melegim can @Pkolu_anneadayi tweeetyyy 45 dakka anca tuta bildim kendimi
Duygularıma tercüman olmuşsun14 yaşındasın galiba reglden şikayetçi olup erkekler çok rahat diye isyan etmek ergenlikte kalmadı mı. A Afratafrac topic başkanım bu hesabın sahte yada erkek hesabı olduğunu düşünüyorum
Bulamadım canım atarmısın ateş tablonu
Koyulaşma çok güzel canım ilaç etkisi olduğunu düşünmüyorum hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar soldaki aşılamanın 13. günü sağdaki aşılamanin 11. günü çizgi belirginleş mi sizce gebelik var mıdır hala ilaç etkisi mi ( iki fotografta ilk 3-4 dakika icerisinde cekildi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?