- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.001
Çok iyi yapmışsınız canımBiz çatlamadan sonra 2 gün daha devam ettik arka arkaya. Normalde 1 dolu 1 boş yapardık ama bu sefer eşim her gün olsun dedi. İyi hadi dedim olsun
31 indeki son ilişkine ait sperm 3-4 gün içeride kalabiliyor canım.
Aman ne önemi var canım gördüm yazdımbebiş seni etiketlicektimde telefonla yazıyordum ismini bi türlü bulup etiketliye bilmedim
Canım seninki daha koyu sanki bide benim adete bir iki gün kaldıben burda çizgi gğrüyorum bebiş, benimki gibi bu
Çek sen bir dahaşimdi görüyorum 15 dakka geçmiştir ya))
Canım sen bana biraz anormal geliyorsun sorduğun sorular fln bir tuhaf. Garip yanihiç ilk hamile kalanlar var mı aramızda 2 çocuk olanlar var mı ilk hamilelikler için ilk güzeldir deniliyor eğer anne olursam ilk anne olucam
sizi beklemedeyım bebegımAşkooommmm çok özletme kendini yaz ara ara, aşımızı etiketle heyecanlandır biziseni içindeki pozitifliği severim ben ay inşallah bu ay hissiyatlarımız doğru çıkar inşallah amin kuzum sen neler yapıyorsun aşkım ne durumdasın
Bekliyorum ve içimden ilk defa hamileyim diye geçiyor Allah nasip eder inşallah4 doldu diyelim ama belki 5 inde anca döllendi. Belki bugün daha 8. gündesin o zaman. Az daha bekle kuzum.
İnşallah bebeğim, inşlallah bebişini hissediyorsundur.Bekliyorum ve içimden ilk defa hamileyim diye geçiyor Allah nasip eder inşallah
Ağam bizimle eyyyyleniirCanım sen bana biraz anormal geliyorsun sorduğun sorular fln bir tuhaf. Garip yani
Vardı kuzum sık da idrara çıkıyordum ama hiç ekstra bi belirti görmedim. Göğüslerim çok acıyordu ama o sonradan daha da acımaya başladıAynen bende dünden öyleyim, sık idrara gitme varmıydı?
Sağlıklı olsun da inşallahIlk uc ayı atlatınca gececek ınsallah kuzucum merak etmebu surecte bol bol dınlenırsın.bırazcık yaramaz senın mınnoscuk annesı
Kuzum takip et bakalım yarın falan. Keşke erken gebelik alabilseydinKızlar yaptım ama gözle bile zor gözüküyor, görücem diye kör oldum@Niqu A Afratafrac @fnd_50 @melegim can @Pkolu_anneadayi tweeetyyy 45 dakka anca tuta bildim kendimi
14 yaşındasın galiba reglden şikayetçi olup erkekler çok rahat diye isyan etmek ergenlikte kalmadı mı. A Afratafrac topic başkanım bu hesabın sahte yada erkek hesabı olduğunu düşünüyorumregl olmayı hiç sevmiyorum erkekler çekmiyor bizim yaşadıklarımızı hep biz çekiyoruz erkekler çok rahat
Renkleri karışmıştı su tuttum şimdi hiç belli olmuyorÇek sen bir daha
Üff vallahi ya arada bir pörtlüyor böylesiAğam bizimle eyyyyleniir
Kesinlikle bence de A Afratafrac14 yaşındasın galiba reglden şikayetçi olup erkekler çok rahat diye isyan etmek ergenlikte kalmadı mı. A Afratafrac topic başkanım bu hesabın sahte yada erkek hesabı olduğunu düşünüyorum
Bariz koyulaşmış canım hamilesin benceKızlar soldaki aşılamanın 13. günü sağdaki aşılamanin 11. günü çizgi belirginleş mi sizce gebelik var mıdır hala ilaç etkisi mi ( iki fotografta ilk 3-4 dakika icerisinde cekildi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?