- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.361
Orası öyle bu arada sonuçlarım gayet iyi çıktı bende bebiş te iyiyiz
Çok şükür bu hastalığı hamilelikten hemen önce gecirmisim sonuçlarım temiz çıktıçok şükür; sağlık
Orası öyle bu arada sonuçlarım gayet iyi çıktı bende bebiş te iyiyiz
Çok şükür bu hastalığı hamilelikten hemen önce gecirmisim sonuçlarım temiz çıktı
Bunun için neden yatış veriyorlar ki? Aynı gün taburcu olabiliyosun. Ben + laparoskopi oldum diye 1 gece kalmıştım.Kızlar bu ates harıka bir şeymiş ya dün 36.6 idi ateşim bugun sabah 36.3 cıktı anladım regl olacagımı öğlen saatlerinde de oldumdoktora gittim histeroskopi için salı günü gel yatış yapalım carsamba ya da Perşembe işlem olacak. Merak ettiğim şey histeroskopiden sonra kanama cok oluyor mu bu ay degerlendıremeyecek mıyım
Tamamıyla nasip hiçbir şeyi kafana takma, eşin için de minik bir dinlenme mola olur. Hem dediğin gibi belki de bu hayırlısıdırBende öyle hissediyorum. Daha iyi işi olucak daha güzel olucak iyikide çıktı gibisinden. Sadece çok kötü bir zamana denk geldi. Belkide iyi zamandır biz bilemeyiz. Battan 5 gün sonra tatil günümüz ne olur ne gider bilmiyorum. Bazen girdik bazen kaçırdık düzenli ilişki de olmadı. Gerçi olduğunda da tutmamıştı nasp bu işler.
Çok şükür gözün aydın canmKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
Bilmiyorum ki yatış işlemi yapıcaz dedi kan anestezi filan. Rahime çizik de atacaktı inşallah kısa sürer kanamam zaten geç yumurtluyorum ben denk gelirBunun için neden yatış veriyorlar ki? Aynı gün taburcu olabiliyosun. Ben + laparoskopi oldum diye 1 gece kalmıştım.
Kanama evet oluyor 7 gün falan sürmüştü benim muhtemelen korunman gerekecek şimdiden geçmiş olsun
Benim o akıntı geldiginde 3 4 gün sürüyor çatlamasıKizlaaar sabah hatırlarsaniz %3 diye atmıştım testi. Az önce lavaboda çok afedersiniz yapışkan bir akıntım oldu yani tam olarak uhu yapıştırıcısi olur ya kurumaz da böyle elimizde sunerdi tam olarak öyle bir akıntıyumurtlama yaklaştığı için olabilir mi acaba bir anda mi pik olcak yoksa bu yumurtlama akıntısı mi bana yumurtlamadan bir tık koyu geldi bu akıntı
Bu sabah test çok silikti o zaman yarın falan pik olabilir mi canım benim de pik 2-3 gün suruyorBenim o akıntı geldiginde 3 4 gün sürüyor çatlaması
Bu kaset test adımı pekiDünde yaptım canım. İnnovita yapmıştım hafif silik çıkmıştı.
Umutsuz olma canım gününün geçmesini bekle bakalım benimde 6 gün var negatif çıktı bugünnyine negatif ve gölgeli testler , bata 5 kala.. sanırım bu ayda yokherkese iyiakşamlar canlar
Stresin dibini yaşadım ben bu günümüze şükürCanım çok sevindim. Bak gördün mü sadece kendini strese soktun. Bundan sonra sadece olumlu düşünüp tadını çıkart
Seninle benzerdi günlerimiz bizim doğru, ama insan bazen yine mi diyor, çalışıyorum herzamab takip edemiyorum, hamileleri okuduğumda valla mutlu oluyorum, inşallah tüm hamile çıkanların sağlıkla ilerlesin süreçleri burada umutla bekleyen herkesinUmutsuz olma canım gününün geçmesini bekle bakalım benimde 6 gün var negatif çıktı bugünn
Amin canım..şükür çok şükürÇok şükür canım. Sende artık kendini rahat bırak güzel düşün. Gözyaşların hep sevinçten olsun inşallah
Sağol canım.Allah hep sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?