- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.381
Çok şükür canım çok sevindimOrası öyle bu arada sonuçlarım gayet iyi çıktı bende bebiş te iyiyiz
Çok şükür bu hastalığı hamilelikten hemen önce gecirmisim sonuçlarım temiz çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım çok sevindimOrası öyle bu arada sonuçlarım gayet iyi çıktı bende bebiş te iyiyiz
Çok şükür bu hastalığı hamilelikten hemen önce gecirmisim sonuçlarım temiz çıktı
Ay çok güldüm ya maşallah ilk defa iki ayda bin sayfa olan topic görüyorumNiyet ettim topikte biriken 40 sayfayı okumaya hadi bismillah :)
Ben yaptırmadım ama hormonlardan olabilir canım acimasi.Hanımlar gebelikte lazer hakkında bilginiz var mı?
Ben hamile değilim ama deniyoruz, adetime 2 hafta var, lazere geldim bugün ama yaptırırken bunca yıldır ilk defa özel bölge çok acıdı kendimi kastım herhalde ya bi şey varsa diye.
Strip gebelik testi diye geçiyor canım adıBu kaset test adımı peki
Ay inşallahHadi vurduğunuz gol olsun inşallah
Ben regl oldum canım yeni bat 4 EylülGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @zuzu3838 sev9 @ozuge @TurnaBulut RhieraN Pkolu_anneadayi @anne adayim @BERNA TURCAN @simomays @gunesligun2727 @melikebyhn12 @Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anne IADK @ozgeeeee1 @pempbepsikolog @Medala @raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya @gulseliinn @nesomu @monimoni
Olabilir belkide 3 güne olabilir canım takipde kalBu sabah test çok silikti o zaman yarın falan pik olabilir mi canım benim de pik 2-3 gün suruyor
Impryle nerden ve ne kadara temin ediyorsun canımAn itibari ile Promotil Women takviyesine başladım. İçeriği güzel. Yumurta kalitesi arttırıcı bir gün ımpryl bir gün promotil içerek ilerlemeyi düşünüyorum. Cumartesi de femaraya başlıyorum. Takviye arayışında olanlar ımpryl ve promotil women'a bakabilirler.
Canım malum uygulamalardan alıyorum. Adını söylemek yasak mıydı ya? Llnk vermek mi yasaktı. Hatırlayamadım.... Tr.ndy.l diyeyim sen anla . İlk aldığımda 760dı, en son 920den aldım kuzum.Impryle nerden ve ne kadara temin ediyorsun canım
Tamam kuzum teşekkür ederim. Herşey aldı başını gidiyor bakim elimdeki takviyeler bitsin artık olmadı son çare bende alacagım. Sanada şifa olsun inşallah kaliteli yumoşların olsunCanım malum uygulamalardan alıyorum. Adını söylemek yasak mıydı ya? Llnk vermek mi yasaktı. Hatırlayamadım.... Tr.ndy.l diyeyim sen anla . İlk aldığımda 760dı, en son 920den aldım kuzum.
Kuzum bende mart ayında 6 haftalık düşük yaşadım kendinden düştü doktor 1 adet gör devam et denemeye dedi 5 aydır deniyorum baktırdım yumurtalarımda birşey yok 1 ay önce sen napmayı düşünüyorsun düşükle birlikte 9 aydır deniyoruzKizlar merhaba, size bir sey danisacagim. Bu ay da regl olursam artik tedaviye baslamak istiyorum. Mart ayinda 8 haftalik kalp durmasi nedeniyle kurtaj oldum. Kendi doktorum saglikli oldugumu soyluyor, gectigimiz aylarda basit kistlerim vardi bu ay gecmislerdi ama bu ay ovulasyondan sonra yine kist agrisi gibi agrim var. istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz bir doktor var mi?
Bende düşük yapmıştım düşükten sonraki 10. Ayımız denememiz inşallah bu ay son olurKuzum bende mart ayında 6 haftalık düşük yaşadım kendinden düştü doktor 1 adet gör devam et denemeye dedi 5 aydır deniyorum baktırdım yumurtalarımda birşey yok 1 ay önce sen napmayı düşünüyorsun düşükle birlikte 9 aydır deniyoruz
Allah kimsenin kuçağını boş bırakmasın amin inşallahBende düşük yapmıştım düşükten sonraki 10. Ayımız denememiz inşallah bu ay son olur
Canım sen hamile misin tabloda bebiş var adının yanında. Ya ben senin testini kaçırmış mıyım? Nasıl öğrendin? Msjları da kontrol ettim göremedim bi türlü?Çok güzel canım maşallah
Evet oda hamislerimzi arasındaCanım sen hamile misin tabloda bebiş var adının yanında. Ya ben senin testini kaçırmış mıyım? Nasıl öğrendin? Msjları da kontrol ettim göremedim bi türlü?
Ay buldummm ay çok sevindimmmm maşallah canımmmm sağlıkla kucağına al. Kan verdin mi? Ne güzel koyulaşmışÇektim senin için. Dünkü testim dağılmıştı bir de yanlışlıkla idrara batırdığım yeri tutumuştum ondan çok güvenenememiştim.
Kizz ben daha adet olmadkmAy buldummm ay çok sevindimmmm maşallah canımmmm sağlıkla kucağına al. Kan verdin mi? Ne güzel koyulaşmış
Bugün test yaptın mı canımKizz ben daha adet olmadkm
Yaptım kız boşBugün test yaptın mı canım