- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.341
Amiiin canım İnşAllahAllahım ben çocuğu doğurarken anlıcamki anne oldumdarısı sana kuzum
Canım çok sevindim. Bak gördün mü sadece kendini strese soktun. Bundan sonra sadece olumlu düşünüp tadını çıkartKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
Maşallah Kuzummm Sağlıcakla kucağına al inşallahÇektim senin için. Dünkü testim dağılmıştı bir de yanlışlıkla idrara batırdığım yeri tutumuştum ondan çok güvenenememiştim.
Amin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Namaz kıldım şimdi kuran okudum sonrada hepinize tek tek dua ettim. Allah tez zamanda istediğinizi versin inşallah.Maşallah Kuzummm Sağlıcakla kucağına al inşallah
Gözünüz aydın canımKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
Bu arada eşiminle daha yıllar önce sevgiliyken onun en yakın arkadaşlarının çocukları olmuştu ve evlerine gitmiştik. Kadın direkt çocuğu benim kucağıma vermişti, ilk kez tanışıyorduk üstelik. Ben şok. Neresinden tutucam canı yanar mı falan bilemedim ama nası mutlu olmuştum. Meğer öyle çocuksuz yetişkin kızlara veriliyomuş kucağına adetmiş. O da ilerde hamiş kalsın diye.İnşAllah deneyimleyebilirsino hissi merak ediyorum
Çok şükür canım. Sende artık kendini rahat bırak güzel düşün. Gözyaşların hep sevinçten olsun inşallahKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
ınsallah canısı ınsallahBebek bereketiyle geliyor gerçektenİnşAllah tekrardan nasip olur sana da Güzel sözlerin için ayrıca thank youuu
Maşallah dün de baya belliymiş.Çektim senin için. Dünkü testim dağılmıştı bir de yanlışlıkla idrara batırdığım yeri tutumuştum ondan çok güvenenememiştim.
Kuzum 13.günündü dimi bugün? İlk kez bugün mü test yaptın 11-12’den testin varsa bize örnek olurduAmin canım inşallah Seninki de öyle olsun
Aminnn canım Allah razı olsun cümlemize inşallahAmin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Namaz kıldım şimdi kuran okudum sonrada hepinize tek tek dua ettim. Allah tez zamanda istediğinizi versin inşallah.
Canım bir önceki sayfaya attım resim dünde yapmıştımKuzum 13.günündü dimi bugün? İlk kez bugün mü test yaptın 11-12’den testin varsa bize örnek olurdu
Aynen bende şimdi çekerken fark ettim. Dün sabah işe giderken alelacele yapıp çok da inceleyememiştim şimdi kıyaslayınca koyulaşmış bugünMaşallah dün de baya belliymiş.Ayrıca 1 günde nası koyulaşmış maşallah
Gördüm canım şimdi kusura bakma geriden geliyorum sayfa birikmişCanım bir önceki sayfaya attım resim dünde yapmıştım
kaçıncı günü öğrendiniz acaba ahayırlı olsunGördüm canım şimdi kusura bakma geriden geliyorum sayfa birikmiş
Orası öyle bu arada sonuçlarım gayet iyi çıktı bende bebiş te iyiyizTezgaha çıkan bir kedi nasıl yemeklere dokunmayacak kievde kedi besleyen herkes biliyordur bence kedinin tüyü bile her yere uçuşuyor
Çok şükür bu hastalığı hamilelikten hemen önce gecirmisim sonuçlarım temiz çıktıEvdeki kediden pek mümkün değil. Yazdığım gibi illa kediye de bağlamamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?