- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.201
Amin canım inşallah Seninki de öyle olsunCanımm mesajlarına baktım hamileymişsin sanırımm hayırlı ömürlü olsun inşallah çok sevindim
Bende pembesini kullanmıştım ondan da memnun kalmadım bu mavisinden de değişiklik olsun dedim de aman zaten bir önemi yok 1 boş 1 dolu ilerliyorum yapmam belki birdahabanada bu testlerin tuhaf geldi ben bunların pembesini kullanmıştım gayet net gösteriyordu laboguık te kullandım oda ıyıydı en son bir gebeden aldım onlarda iyi gayet net gösteriyor
bir dolu bir boş gidiyorsan önemseme aşagı yukarı hangi günlerde yumurtlama olacagını biliyorsun zatenBende pembesini kullanmıştım ondan da memnun kalmadım bu mavisinden de değişiklik olsun dedim de aman zaten bir önemi yok 1 boş 1 dolu ilerliyorum yapmam belki birdaha
Bana da bu ay nasip olur insallah çok istiyorum gönüldenVe o meditasyonu her gece dinledim hiç aksatmadan. İlişkiden sonra ayağımı tavana dikip onu açıyordum nerdeyse 15 gündür sürekli dinliyorum. Ben çok zor uykuya dalan biriyim bana o kadar iyi geldi ki...
Valla kovsanız da gitmem. Giderken arkamdan götüreceklerim var. Canı gönülden dua ediyorum.
Melisanın gönderdiği dualar vardı onları da çok inanarak okumuştum. Ben çok umutluyum arkamdan çok kişi gelecek. Ben bir mağazaya girersem orası müşteri dolarşimdi de bu kervana katılıyorsam arkamdan sizler de geleceksiniz inşallah
Kız sen hala o doktoramı gidiyorsun. Sana kan verme dedik ya kuzum. Neyse sonucun güzel sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar bugünde kan verdim sonucum 673,9 çıktı doktor bu seferde kan ver derse evde doğum yapıcam artıkA Afratafrac @edahandro melisaa93 IADK @Gul220 @
Canım strese bağlı gecikme yaşıyor olabilrisin.Merhaba hanımlar, benim bugün adetimin ikinci olması gerekirken hala regl olmadım, ve 1 haftadır test yapıyorum hep negatif, ama tam 1 haftadır adet ağrısı gibi sancılarım ara ara geliyor, göğüs ucu çok fazla ağrı vardı iki üç gündür biraz azaldı, ayak altım çok sıcak, normalde adetten 3-4 gün önce oluyor adet belirtisi, bu sefer adetime daha 8 gün varken böyle belirtiler oldu, comfort marka test yaptım en son dün , negatifti, sabah sanki adet olmuşum gibi uyandım yine olmamışm, bilemedim piskolojikten mi oluyor, normalde gecikme olmazdı yoksa , şimdi bugün yine 1 gün bekleyim yarın doktora gideyim diyorum, öyle gecikme olmasına rağmen testte negatif kanda çıkan var mı?
Pazartesi çatlama olduysa Salı gününü 1. günü olarak say canımKızlar bişey sorcam ben ovulasyon testınde pazrtesı gunu catlamayı gordum dun ıse baya sılık cıktı ve dokdorda catlamıs yumurtan var dedi sımdı ben pazrtesı gunundenmı hesap yapmam lazım yoksa yarından ıtıbrenmı saymam lazım arada bır gun var dyceksınız ama ınsan heycan ve merak edıyor tabıkıde
Teşekkür ediyorumm o zaman bende senin gibi yapayım tatlımBen kullanıyorum folidoce canım degerlerime iyi gelmişti doktor da devam et iyi marka demişti ben kendim alıp kullanmıştım normalde
selammGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @zuzu3838 @sev9 @ozuge @TurnaBulut @RhieraN @Pkolu_anneadayi @anne adayim @BERNA TURCAN @simomays @gunesligun2727 @melikebyhn12 @Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anneIADK @ozgeeeee1 @pempbepsikolog Medala @raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya Basakbasak1 @nesomu @monimoni
İnşallah dün ikili test yaptırmıştım kan verdim sonuçlarım çıkmış hastaneye gidiyorum şuan bakalımSize bir zararı olmaz, kumunu temizlemediğiniz sürece bir problem olmaz ki evde yokmuş zaten
Haftaya Cuma ya da Cumartesi yapabilirsin canım. Bu arada birinin mesajını yanıtlamak istediğinde "yorumla" butonuna basarsan kime cevap verdiğin daha net belli olurTeşekkür ediyorum canım nezaman test ypsam cıkar acaba
İnşallah şuan sonucum çıkmış hastaneye gidiyorumÇok ilginç canım. Kediyle temas etmeden nasıl çıkabiliyor. Acaba test mı yanlış. Bir daha mı versen. Bir arkadaşımda böyle olmayan birşey çıkmıştı tekrar test verdi negatifti.
İnşallah bakacazO şekilde bulaşmaz canım. Baya haşır neşir olman lazım.
Teşekkür ediyorum canım ınsallah cıkar ya cok heycanlıyım yaaaHaftaya Cuma ya da Cumartesi yapabilirsin canım. Bu arada birinin mesajını yanıtlamak istediğinde "yorumla" butonuna basarsan kime cevap verdiğin daha net belli olur
Eki Görüntüle 3284333
Komşum kedi besliyor yemek yapıp bana da veriyor bilemiyorum günahını almim kadınınŞöyle de olabilr. Dışarıdayken bir yeri elleyip o an ağzına burnuna götürdüysen de olabilir. Ya da bu rahatsızlık bulaşıcı bişise kedi besleyen bir tanıdığından geçmiş de olabilri.
Süper olur vallahibende nedense seninle beraber gidecez diye hissediyorum
Ben kendim yapmıyorsam yemiyorum allah affetsin. Komşular bişi verince ya hayvanlara veriyorum ya döküyorum. Ki çok sık evrmezler zaten ama artık kimin eli temiz kim nası yemek yapıyo, bana bir konuda sinir oldu ve yemeğe mi tükürdü diye düşünmek istemiyorum.Komşum kedi besliyor yemek yapıp bana da veriyor bilemiyorum günahını almim kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?