- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.181
Teşeederim canım amin inşallahTebrık ederım kuzum sağlıkla ılerlesın inşallah sağlıkla büyüsün mınnos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşeederim canım amin inşallahTebrık ederım kuzum sağlıkla ılerlesın inşallah sağlıkla büyüsün mınnos
Teşekkür ederim canım benim inşallah tez vakitte sizde güzel haber alırsınızMaşallah canım gayet güzel saglıkla ilerlesin
sen git canım doktora bakma onlara saçmalıyorlar. doktorunda hemen folik asit içmeni söyleyecektir. Hatta yanında esktra vitaminlerde verir. tutunmasını destekleyici progestan da verebilirBana da saçma geldi 12. Haftaya kadar belki bebeğin kalbi durcak belki başka problem olcak ilk kontrolü o zaman yaptırmak nedir zaten düşerse düşer doktorun engel olamaz belki ilaç verir o kadar diyor
Meyve suyu içmiştim canım ondandır enfeksiyon biraz zaman geç sin tekrarlarımkorkma canım enerjini yüksek tut :) tok mu verdin kanı şekerin ondan yüksek çıkmış olabilir. enfeksiyon için de tedavini olursun bir şey olmaz Allah'ın izniyle :)
ahahaha hadi inşAllahSen numaran bile bende var kalmamak şansın yok
Ay Amin canım AminNiqu sende bugün güzel haberle geleceksin inşallah
Çok teşekkür ederim canım sağolIADK canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişin
benide unutma bende çakılı kalanlardanımSen numaran bile bende var kalmamak şansın yok
bende nedense seninle beraber gidecez diye hissediyorumben gideceğine inanıyorum :) bakalım kış gelmeden seni hamile göreceğiz inşAllah
Amiin cümlemize inşallah kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin RabbimMaşallah maşallah çok güzel değerin. Keseyi görmek de nasip olsun inşallah
Biliyorum biz bir yolda gidenlerdinizbenide unutma bende çakılı kalanlardanım
Canımm mesajlarına baktım hamileymişsin sanırımm hayırlı ömürlü olsun inşallah çok sevindimÇok güzel canım maşallah
banada bu testlerin tuhaf geldi ben bunların pembesini kullanmıştım gayet net gösteriyordu laboguık te kullandım oda ıyıydı en son bir gebeden aldım onlarda iyi gayet net gösteriyorSevemedim bu innovitayı bir türlü en güzeli laboquik teşekkür ederim başımda çok ağırdı çatladığı zaman öyle olıyorum ben ama bakalım yarın belli olur