- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle artık çözdümbir dolu bir boş gidiyorsan önemseme aşagı yukarı hangi günlerde yumurtlama olacagını biliyorsun zaten
en iyisini yapıyorsun canım tedbirli olmak lazım. her türlü hastalık var artık kim ne yapıyor bilmiyoruz. bu konuda gerçekten güvenmediğimiz kişilerin elinden bir şey yiyip içmemeliyiz. A Afratafrac
Valla ben erken gebelik testlerine çok itibar etmiyorum. Bu sorduğunu da çok bilmiyorum. en doğrusu yumurta çatladıktan sonra 11-12. günlerde test yapmak en erken. Normal kaset test ile.Prodoctor Plus Gebelik Haftasını Tespit Eden Ultra Erken Gebelik Testi
Bu testin doğruluk payı nedir acaba bundan alıp bir yapsam mı?
Valla bende bir fark olacağını sanmiom amaValla ben erken gebelik testlerine çok itibar etmiyorum. Bu sorduğunu da çok bilmiyorum. en doğrusu yumurta çatladıktan sonra 11-12. günlerde test yapmak en erken. Normal kaset test ile.
Anladım canım teşekkür ederim. Zaten o gelene kadar 11 - 12.günler olur bekleyip kaset test ile yapayımValla ben erken gebelik testlerine çok itibar etmiyorum. Bu sorduğunu da çok bilmiyorum. en doğrusu yumurta çatladıktan sonra 11-12. günlerde test yapmak en erken. Normal kaset test ile.
Sizce kaset test yapayım mı ? Son ilişkinin üzerinden 9 gün geçmiş daha bu arada akıntım var söylemeyi unutmuşumTeşekkür ediyorumm o zaman bende senin gibi yapayım tatlım
selamm test yaptım bugün duramadım regliye 6 gün kaldı negatif çıktı ama kasıklarımda batma hala devam ediyor başımda da bi ağırlık var ve midem bulanıyor hala tatildeyiz malum yoldan mı mide bulantısı bilemedim datçaya geldik aşırıı virajlıymış yolu
cokça amin diyorum bunaSüper olur vallahi
İnşallah canım. Allah gönlüne göre versinBana da bu ay nasip olur insallah çok istiyorum gönülden
Ayyy çok kötü ya bende herkesin elinden yemem ama bu kadın normalde temiz de bı iki sefer tezgahta kedi gördüm yemeklere karışmaz falan demişti ben de böyle bı hastalık çıkacağını hiç düşünmedim ki şimdi hastanedeyim inşallah sonuçlar iyi çıkarBen kendim yapmıyorsam yemiyorum allah affetsin. Komşular bişi verince ya hayvanlara veriyorum ya döküyorum. Ki çok sık evrmezler zaten ama artık kimin eli temiz kim nası yemek yapıyo, bana bir konuda sinir oldu ve yemeğe mi tükürdü diye düşünmek istemiyorum.
Ay ne bilim şu süreçte her halta şahit oldum. Kafayı sıyırmadan başarılı atlatsaydımSanmam hayatım ya cok zor bı ıhtımal o adetken yumurta atılıyor sonucta
Yaaaaaaa pozitif bunlar aşkım pozitiffffffffffA Afratafrac
O kadar inanmıyorum ki acaba ovulasyon testi mi diye düşünüyorum. Pozitifi sadece orda görünce. 13. Gün diye hesapladım
Tezgaha çıkan bir kedi nasıl yemeklere dokunmayacak ki evde kedi besleyen herkes biliyordur bence kedinin tüyü bile her yere uçuşuyorAyyy çok kötü ya bende herkesin elinden yemem ama bu kadın normalde temiz de bı iki sefer tezgahta kedi gördüm yemeklere karışmaz falan demişti ben de böyle bı hastalık çıkacağını hiç düşünmedim ki şimdi hastanedeyim inşallah sonuçlar iyi çıkar
göğüs hassasiyetin var mı canım yada herhangi bir değişim göğüste4 yıllık evliyim canım. Ovulasyon tam pik olmadan önceki geceyi ve ilk defa ondan sonraki geceyi de üst üste değerlendirdik. Sonrasında 2 kere birer gün boş bırakmıştık. Bu ay çörekotu kürünü yapmıştım. Belirti olarak sağ tarafındaki ağrı hiç geçmedi yumurtalyınca olan ağrı gibi hafif de olsa hep var
Görümcem köpek sakladı evde kaç defa eşim dedi sen iyi bakmıyorsun yok dedi iyice temizliyorum banyosunu yapıyorum ama biz mesela evine giderken ev çok kötü kokuyordu birde koltuklar halılar tüy içindeydi..ben kaynanama her kese dedim sabr edin kendisi vericek bakamıcak öylede oldu ama sonuç ne oldu kız şimdi tedavi oluyor yüzünden ayak tırnağına kadar delicesine kaşınmalar oluyor bedeni ne halde testlerin sonucunda çıktıki kesinlikle kediden köpekten uzak durucan doktor dedi bütün yatağı koltukları yeniden yıkamalısınTezgaha çıkan bir kedi nasıl yemeklere dokunmayacak ki evde kedi besleyen herkes biliyordur bence kedinin tüyü bile her yere uçuşuyor
Ben cumartesi yaparım heralde. Başka da yapmam. Ayı 2 testle kapamış olurumGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @zuzu3838 @sev9 @ozuge @TurnaBulut @RhieraN Pkolu_anneadayi @anne adayim @BERNA TURCAN @simomays @gunesligun2727 @melikebyhn12 @Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anne IADK @ozgeeeee1 pempbepsikolog @Medala @raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya Basakbasak1 @nesomu @monimoni
Yaklaşık iki hafta sonra yeniden selamlar :) Valla ben işteyim tonla işim var yapmam gereken. Ama canım çalışmak değil burada biraz takılmak istediNasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz sizleri özledim
Wow ay çok güzel çok sevindim. Kaçıncı gün bu? Ne kadar net duruyor gerçekten ovulasyon testi gibiA Afratafrac
O kadar inanmıyorum ki acaba ovulasyon testi mi diye düşünüyorum. Pozitifi sadece orda görünce. 13. Gün diye hesapladım