- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir ben kaldımBende kiminle burda özelden konuşsam ve ya yakın olsam hamile kalıyorve ya çalışdığım zamanlarda hangi kızla daha yakın oluyordum evleniyordu
ay hadi inşAllah güzel şeylerin habercisidir :)Ahhh temiz kalpli bebeğim benim. Bir anne gururunu taşıyorum resmen İnşallah hepimiz arkandan geliyoruz. Biraz önce ilk defa sarı akıntım geldi inşallah belirtidir.
Bana da saçma geldi 12. Haftaya kadar belki bebeğin kalbi durcak belki başka problem olcak ilk kontrolü o zaman yaptırmak nedir zaten düşerse düşer doktorun engel olamaz belki ilaç verir o kadar diyoray her bir halta da yorumları var. sen bakma onlara canım. Hem folik asit vermemek ne demek ya gebelikte ilk 3 ay folik asit çok çok önemli.Bunu umursamayan bir doktorun hiç bir dediğini sen de umursama.Eczaneden al sen en az 400 ug folik asit. kadın doğuma da en geç 7.-8. hafta gibi gidip gebelik sağlıklı ilerliyor mu diye bakmak lazım
Evet çok şaşırdım benim bu kadar koyu çıkmazdı attığım gibi olurdu her ayCanım hala pik değil. Kurumuş hallerini sakın önemseme, dikkate almayın kuru hallerini diyorlar.
Bende de artıyo gibi oluyo sonra düşüyo sonra birden artıyo bebeğim. Devan devamArtması gerekirken 13. Günde olmama rağmen git gide düşen Lh'ım ben salınca yumurtam da saldı galiba
Amin canım bu gün saat 5 randevum var heyacandan sabaha kadar zor uyudum şimdide anneme diyorum giderken doktorun kapisin önünde bayılıcamsağlasın canım benim bende aynı ya biri şu kadar denemiş şöyle yapmış olmuş vs . diye burdaki arkadaşların sevinçlerini kendi sevincimmiş gibi yaşaıyorum hatta seni söylemiştim eşime biri var kk de tüp denedi olmadı sonraki ay hamile kaldı diye.
Allah sanada sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sağol bebeğim güzel dualarından bizde nasipleniriz inşAllah :)Kurban bayramından önce okunması gerekiyordu o dualardan söz ediyorum. Ben hepimiz adına okumuştum. Sırasıyla tek tek kabul olacak inşallah
Bir hafta daha ilerlesin gidicem zaten daha ortada iyi veya kötü bi şey yok direkt kötüsünü söylüyorlar hem stres yapma diyorlar kendileri strese sokuyorHEr gün bir yeni heves öldüren sağlık görevlisiyle karşılaşıyoruz resmen. Bebişim sen içini ferah tut. GErekirse ver paraısnı git özele.
İlginçtir ki adet bitince yaptıklarım 43 falandı çok fazla dalgalanma oluyor benim Lh'taBende de artıyo gibi oluyo sonra düşüyo sonra birden artıyo bebeğim. Devan devam
Bu marka inovita ise bunlar böyle hassas olduğu için hep koyuymuş gibi oluyo. Ben aynı anda inovita laboquick yaptım mesela geçen ay. laboquick bariz silinikken inovita hep koyuydu balım.Evet çok şaşırdım benim bu kadar koyu çıkmazdı attığım gibi olurdu her ay
Sen numaran bile bende var kalmamak şansın yokbir ben kaldım
hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruzAmin canım bu gün saat 5 randevum var heyacandan sabaha kadar zor uyudum şimdide anneme diyorum giderken doktorun kapisin önünde bayılıcam
ben gideceğine inanıyorum :) bakalım kış gelmeden seni hamile göreceğiz inşAllahbaşınıza kalacam diye korkuyorum
Ben öyle yaptım kamera hafızadan dolayı çekimi durdurmuş yapacak olan hafızasını boşaltıp yapsın ben çok üzüldüm videonun olmamasınaYaaaa yirim. Ben de bu ay çörekotu kürünü yaptım ancak 1 dolu 1 boş arayla uyguladım 10. güne kadar. Çünkü aynı anda inofolic ve çakşır kökü suyu da içiyordum dedim sıkıntı olmasın. Bakalım 4 gün sonra ben de alırım inşallah güzel haberi
Eşine süpriz yap bence. Kameranı aç o görmesin, o ilk surat ifadesini filan kayıt altına al. Dün öyle videolara fenk geldim aşkırı tatlılar. İleride çocuğa da göstermelik.
Ben de öyle düşünüyorum ya kaset testte silik çıktığında diğerinde de anca silik çıkıyor fazlası değil. Yapalım bakalımYok bebeğim normal kaset test ile yapacağım. Zaten kışın predictor ve freely i aynı anda yapan biri vardı, 1 gün önce ikisi negatifti ertesi günü ikisi pozitifti. O yüzden erken gebelikler bence para kaybı sadece. Elindeki test baya iyi diye duydum. Yapalım valla
Sevemedim bu innovitayı bir türlü en güzeli laboquik teşekkür ederim başımda çok ağırdı çatladığı zaman öyle olıyorum ben ama bakalım yarın belli olurBu marka inovita ise bunlar böyle hassas olduğu için hep koyuymuş gibi oluyo. Ben aynı anda inovita laboquick yaptım mesela geçen ay. laboquick bariz silinikken inovita hep koyuydu balım.
Kızlar aile hekimlerinde de bir tavsiyem var. Mümkün olduğu kadar en üst kattaki aile hekimlerine kayıt olun. Enn rahat onlar oluyor ve gelen hastayla daha fazla ilgileniyorlar can sıkıntısından. Uzun uzun inceliyolar. Tabi aralarda yine çıkıyodur dandik.Bir hafta daha ilerlesin gidicem zaten daha ortada iyi veya kötü bi şey yok direkt kötüsünü söylüyorlar hem stres yapma diyorlar kendileri strese sokuyor
Pazar sabahı test sabahıBen de öyle düşünüyorum ya kaset testte silik çıktığında diğerinde de anca silik çıkıyor fazlası değil. Yapalım bakalım