- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.241
Wow ay çok güzel çok sevindim. Kaçıncı gün bu? Ne kadar net duruyor gerçekten ovulasyon testi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wow ay çok güzel çok sevindim. Kaçıncı gün bu? Ne kadar net duruyor gerçekten ovulasyon testi gibi
Tabi ya insan yolda olsa cadde boyu koşası gelir alan dar olduğu için enerjini öyle atmışsınBen o kadar şaşkınım ki ne yapacağımı bilemedim. Pozitif görünce kalktım evi süpürdüm biraz takip edip öyle gidip kan veririm herhalde şu an beynim benimle değil
Sonradan fark ettim fotoğraflara bakarken gözlerim kamaşmış galiba
Özele gelsene bişey danışcam içimi dökücem sana Niqu bacıBende kiminle burda özelden konuşsam ve ya yakın olsam hamile kalıyorve ya çalışdığım zamanlarda hangi kızla daha yakın oluyordum evleniyordu
Yaa evet pozitif ne kadar negatif test gördüysem yıllar içinde beynim hala bunun pozitif olduğuna ikna olmuyorYaaaaaaa pozitif bunlar aşkım pozitiffffffffff
Amin canım sağolasın. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahWow ay çok güzel çok sevindim. Kaçıncı gün bu? Ne kadar net duruyor gerçekten ovulasyon testi gibi
Düzeltme: yazmışsın zaten pardon. Fotoğraf lardan sonraki yazıları çok hızlı okudum atlamışım
Allah kucağına almayı nasip etsin
Yok canım göğüslerim yumurtalamadan sonra hep ağrırdı gene ağrıyor farklı gelmedi banagöğüs hassasiyetin var mı canım yada herhangi bir değişim göğüste
Arkandan beni de götüüüüüüürrrr lütfeeeeen hepimizi alVe o meditasyonu her gece dinledim hiç aksatmadan. İlişkiden sonra ayağımı tavana dikip onu açıyordum nerdeyse 15 gündür sürekli dinliyorum. Ben çok zor uykuya dalan biriyim bana o kadar iyi geldi ki...
Valla kovsanız da gitmem. Giderken arkamdan götüreceklerim var. Canı gönülden dua ediyorum.
Melisanın gönderdiği dualar vardı onları da çok inanarak okumuştum. Ben çok umutluyum arkamdan çok kişi gelecek. Ben bir mağazaya girersem orası müşteri dolar şimdi de bu kervana katılıyorsam arkamdan sizler de geleceksiniz inşallah
Ben çok inanıyorum arkamdan geleceksiniz hep dua ediyordum zaten gene edeceğim teker teker geleceksiniz inşallahArkandan beni de götüüüüüüürrrr lütfeeeeen hepimizi al
ben hayvanları severim ama evde bakılmasına karşıyım bahceli evin olacak bahcende cok güzel bakarsın evde oturdugun yer yediğin yemek herseye tüyleri karışabilir ay nebilim ben yapamam yapanında evine dahi gidememGörümcem köpek sakladı evde kaç defa eşim dedi sen iyi bakmıyorsun yok dedi iyice temizliyorum banyosunu yapıyorum ama biz mesela evine giderken ev çok kötü kokuyordu birde koltuklar halılar tüy içindeydi..ben kaynanama her kese dedim sabr edin kendisi vericek bakamıcak öylede oldu ama sonuç ne oldu kız şimdi tedavi oluyor yüzünden ayak tırnağına kadar delicesine kaşınmalar oluyor bedeni ne halde testlerin sonucunda çıktıki kesinlikle kediden köpekten uzak durucan doktor dedi bütün yatağı koltukları yeniden yıkamalısın
O kadar çok sevindim ki inan kendimizi gibi aşırı duygulandım çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallahYaa evet pozitif ne kadar negatif test gördüysem yıllar içinde beynim hala bunun pozitif olduğuna ikna olmuyor
İşte bu işler böyle olmuyor karşımdaki insanın haberi olmuyor ama ben kendi kendime diyorum tamam işte bu kızın işi olduÖzele gelsene bişey danışcam içimi dökücem sana Niqu bacı
Yok bende evde kesinlikle yapamam birde ben her şeye çok ciddi yaklaşan biriyim hayvanda bir canlı onun aşısı sağlığı bakımı hiç kolay diğil bu işler bana göreben hayvanları severim ama evde bakılmasına karşıyım bahceli evin olacak bahcende cok güzel bakarsın evde oturdugun yer yediğin yemek herseye tüyleri karışabilir ay nebilim ben yapamam yapanında evine dahi gidemem
Niqu benim iş ne zaman olur bı tahmin et ya ertelemeyeyim boşuna herşeyiİşte bu işler böyle olmuyor karşımdaki insanın haberi olmuyor ama ben kendi kendime diyorum tamam işte bu kızın işi oldu
Sağol canım biliyorum o duyguyu o yüzden canı gönülden inanıyorum. Bende burda birinin pozitif testine kendiminki pozitif çıkmış kadar seviniyordum. İnsanız hepimiz ister istemez acaba benimki de olacak mı diye düşünüyor ya da neyi eksik yapıyorum da pozitifi göremiyorum da diyor. Ama ben inanıyorum herşeyin vakti saati var.O kadar çok sevindim ki inan kendimizi gibi aşırı duygulandım çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Bu beni biraz üzdüİşte bu işler böyle olmuyor karşımdaki insanın haberi olmuyor ama ben kendi kendime diyorum tamam işte bu kızın işi oldu
Sen hamilesin bak kendinde yazmışsınBu beni biraz üzdü
Bekleyelim bakalım ne yapalım.
aynen bende öyleyim cokta titizim evim herşeyim temiz düzenli olacak hatta benim eve gelenler şaşırıyorlar bu kadar calişip aynı zamanda evinde temiz cok düzenli diye e napayım mecbur kendim sağlığımız için yasadığımız yeride temiz tutmalıyız ne demişler temizlik imandandırYok bende evde kesinlikle yapamam birde ben her şeye çok ciddi yaklaşan biriyim hayvanda bir canlı onun aşısı sağlığı bakımı hiç kolay diğil bu işler bana göre
Niqu Baci bu sorulari cevaplaNiqu benim iş ne zaman olur bı tahmin et ya ertelemeyeyim boşuna herşeyi