Bildim kuzum insallah başlamaz benimde ilkinde cok erkendi bunda gec başladı diyordum ama tam geldi kasırga gibi mahvetti beniCanım ben kızımda adet günü öğrendim hamile olduğumu ve o gün başladı daha 4 haftalıkken elbette daha erken belki biraz geçince yine başlar bilemem ama. Geçmişime bakınca böyle bir yorum yaptım
Bir korkmuyor değilim benimde geldi mi gece bile uyutmazBildim kuzum insallah başlamaz benimde ilkinde cok erkendi bunda gec başladı diyordum ama tam geldi kasırga gibi mahvetti beni
Aman olmasın canım inşallah ya cok zorBir korkmuyor değilim benimde geldi mi gece bile uyutmazdua ediyorum olmasın diye
Canım tahlillerini şehir hastanesinde mi yaptırdın ? Doktorum benden bunları yaptırmamı istedi de , bunların hepsini şehir hast. Yaptırabilir miyim , bilgin var mı ? Altı çizili olan hariç aile sağlık merkezinde hepsi yaptırılıyor ama ben 2 kez kan vermek istemiyorum ?Kızlar merhaba. Bugün şehir hastanesine gittim kese büyümüş elhamdülillahtüm tahlillerim yapıldı bir çok şey normalken karaciğer enzimlerim yüksek çıktı tabi bende bir panik. Hemen kendi Dr da üst batın ultrason çekildim karaciğere bakıldı şükür temiz yağlanma vs yok kullandığım kan sulandırıcı ilaçlar ve düşük için duphaston kullanıyorum onun yapabileceğini söylediler. Başına böyle bir şey gelen var mı biz tekrar ilaç değiştirdik
İsteyim canım inş iyi gelirDoktorundan ilac işte canım bana verdi biraz rahatladım
Aaaaaa ben bu bilgiyi bilmiyordum. Persembe günü kalp atisi icin şansımızı denemeye gidecegiz 6+3 yada 6+4 olacak sanirim. Doktora mutlaka soracağım duyarsak belli olursa sanirim kalp atis hizimasallah canimcok guzel...galiba kizin olucak. amerikada kalp atisi 140 uzeri ise kiz, 140 alti ise erkek diyorlar genelde
İnşallah canım sağlıklı olsunlarda..Canım bende 6.haftadayım bende de bulantı yok kızımda ölürdüm bulantı dan her gebelik farklıdır diyorlar doğru galiba
Benimde 14 mayıstı canımİyi akşamlar arkadaşlar.. biz de bugün 5+1 olduk ☺ cumartesi keseyi görmek için randevu aldım. İnşallah görebilirizbenimle aynı olanlar var mı? Veya yakın olanlar? Sat 16 mayıstı benim..
Evet cnm hepsini yaptırdım bu yazılanların tek yerde hallettimCanım tahlillerini şehir hastanesinde mi yaptırdın ? Doktorum benden bunları yaptırmamı istedi de , bunların hepsini şehir hast. Yaptırabilir miyim , bilgin var mı ? Altı çizili olan hariç aile sağlık merkezinde hepsi yaptırılıyor ama ben 2 kez kan vermek istemiyorum ?
Evet canım bugün gördük keseyi, 2 hafta sonraya kalp atışı ve bebeği görmek için randevu verdi. İnşallah o aşamaları da rahatça geçeriz5+4 de keseyi gorursun canim, sen icini ferah tut...yani benim doktorum oyle demisti bana. ama benim yasadigim yerde keseyi gormekten cok kese, yolk kesesi ve kalp atisina doktorlar cok odaklaniyor. o yuzden trdeki gibi sadece kese icin cagirmiyorlar...6.haftadan sonra ancak randevu veriyorlar... isterdim aslinda daha erken gitmeyi..
bu arada seninle gunlerimiz ayniymisbenimde ilk randevum cuma olucak insallah. bende kismetse tam 6 haftalikken gidicem doktora...
Nerede yaptırdın yani, şehir hastanesi mi özel hastane mi ?Evet cnm hepsini yaptırdım bu yazılanların tek yerde hallettim
Canım seninle günlerimiz aynı benimde hiç belritim yok sadece göğüslerim ağrıyor o kadarArkadaşlar 6.hafta içine girdim mide bulantım hiç yok, çok tedirgin ediyor beni.Benim gibi olan var mı kaçıncı hafta başladı bulantılarınız.İlk hamileliğimde sürekli kusuyordum.Çok kötü bir şey ama bu durumda beni ürkütüyor.
Ben esim 1 ay sonra askere gidecek mecbur annemin yanina gidicem doktor değiştiricem o zaman orda arastiricam diyetisyen bir an once baslamak lazım.ya ne guzel 54 kiloydum pandemi de hareketsizlikten kilo aldımaynen ayne...ben de 69 ile hamile kaldim, su an da 70im galiba. aslinda cok istahim yok, zayif kalmak gibi bi derdim de yok ama yaz sicaginda cok yiyemiyorum. yataktan cikmayim bana yetiyor....
ben de diyetisyenle calismak istiyorum, uygun bi sekilde kilo alamk icin...bakalim daha hic arastirmadim..
Kaç kilo aldın canım ?Ben esim 1 ay sonra askere gidecek mecbur annemin yanina gidicem doktor değiştiricem o zaman orda arastiricam diyetisyen bir an once baslamak lazım.ya ne guzel 54 kiloydum pandemi de hareketsizlikten kilo aldım
Benimde sizinle tarihim aynı :) bugün keseyi gördük Allah nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz :)İyi yapmışsınız :))) gerçekten insan dayanamıyor bende haberi öğrendim an doktora gidesim.geldi :)) bir sinraki gün gittik neyseki
Ama şuan da kalp atışını çok ama çok merak ediyorum aklıma geldikçe benim.kalp atisim.hizlaniyor Ya Rabbim isteyen herkese nasip et
Birde acaba kalp atışı ne zaman duyulur ne olur ne biter ayy hiç bişi bilmiyorum
yaaa ne kadan güzel darısı benm başıma 3 temmuzu bekleyeceğim :)Kızlar bugün minnoşumun kalp atışlarını duyduk, çok güzeldidarısı bekleyen diğer annelere…
not: 6+5 tim bugün kızlar
Aynen demek ki henüz erken haftaya başlayacak büyük ihtimal hep imrenirdim aslında hamileliği rahat geçenlere ama ne bileyim böylede eksik gibi :))Canım seninle günlerimiz aynı benimde hiç belritim yok sadece göğüslerim ağrıyor o kadar
benim yiğenim şubatta doğdu yani memlekete göre değişir galiba bu Bir Erzurumlu olarak gayet sıkı giydirdik :)Acaba kış annesi olmak nasıl birşey olacaktecrübeli annelerin fikrini merak ediyorum