2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bildim kuzum insallah başlamaz benimde ilkinde cok erkendi bunda gec başladı diyordum ama tam geldi kasırga gibi mahvetti beni

Kızlar merhaba. Bugün şehir hastanesine gittim kese büyümüş elhamdülillah tüm tahlillerim yapıldı bir çok şey normalken karaciğer enzimlerim yüksek çıktı tabi bende bir panik. Hemen kendi Dr da üst batın ultrason çekildim karaciğere bakıldı şükür temiz yağlanma vs yok kullandığım kan sulandırıcı ilaçlar ve düşük için duphaston kullanıyorum onun yapabileceğini söylediler. Başına böyle bir şey gelen var mı biz tekrar ilaç değiştirdik

Canım tahlillerini şehir hastanesinde mi yaptırdın ? Doktorum benden bunları yaptırmamı istedi de , bunların hepsini şehir hast. Yaptırabilir miyim , bilgin var mı ? Altı çizili olan hariç aile sağlık merkezinde hepsi yaptırılıyor ama ben 2 kez kan vermek istemiyorum ?

Eklentiler

• 7B57FBC2-3A3C-4FA8-B7E6-4E58B6287388.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 16
masallah canim cok guzel...galiba kizin olucak. amerikada kalp atisi 140 uzeri ise kiz, 140 alti ise erkek diyorlar genelde
Aaaaaa ben bu bilgiyi bilmiyordum. Persembe günü kalp atisi icin şansımızı denemeye gidecegiz 6+3 yada 6+4 olacak sanirim. Doktora mutlaka soracağım duyarsak belli olursa sanirim kalp atis hizi

Evet cnm hepsini yaptırdım bu yazılanların tek yerde hallettim

Kizlar bu toksoplazma testi önemli cok fazla ben yaptırmadım cig et yemiyorum dikkat ediyorum. Yaptirsam mi bilemedim?

Evet canım bugün gördük keseyi, 2 hafta sonraya kalp atışı ve bebeği görmek için randevu verdi. İnşallah o aşamaları da rahatça geçeriz
evet günlerimiz aynı başka belirtin var mı benim göğüs ağrısı dışında hiç belirtim yok

Canım seninle günlerimiz aynı benimde hiç belritim yok sadece göğüslerim ağrıyor o kadar

Ben esim 1 ay sonra askere gidecek mecbur annemin yanina gidicem doktor değiştiricem o zaman orda arastiricam diyetisyen bir an once baslamak lazım.ya ne guzel 54 kiloydum pandemi de hareketsizlikten kilo aldım

Benimde sizinle tarihim aynı :) bugün keseyi gördük Allah nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz :)

Canım seninle günlerimiz aynı benimde hiç belritim yok sadece göğüslerim ağrıyor o kadar
Aynen demek ki henüz erken haftaya başlayacak büyük ihtimal hep imrenirdim aslında hamileliği rahat geçenlere ama ne bileyim böylede eksik gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…