- 23 Nisan 2018
- 327
- 248
- 33
doktor bişe yapabilirmi bilmiom ama karanfil kullanılır herhal diye düşünüyorumKızlar herşey bitti birde dişim ağrıyor ne yapmam lazim öneriniz var mi?
Ben Yda center’daki Doç.Dr. Cemil Kaya’ya gidiyorum canım, memorial’da düşünüyorum doğumu kısmetse…ama ıvır zıvır testleri ankara şehir hast.de yaptırmayı düşünüyorumMerhaba , Ankara' da yaşayan arkadaşlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?
Doğum paketi şeklinde mi anlaştınız?Ben Yda center’daki Doç.Dr. Cemil Kaya’ya gidiyorum canım, memorial’da düşünüyorum doğumu kısmetse…ama ıvır zıvır testleri ankara şehir hast.de yaptırmayı düşünüyorum
Evet insan korkuyor, hayırlısıyla kalplerinin sesini bi duysak rahatlayacağız :)Aynen demek ki henüz erken haftaya başlayacak büyük ihtimal hep imrenirdim aslında hamileliği rahat geçenlere ama ne bileyim böylede eksik gibi :))
Özel sağlık sigortam var , içinde annelik teminatı da vardı ama koru hastanesinin doğum paketi var , arkadaşım orada doğum yapmıştı da bu yüzden biliyorum, belki Memorial’ın da vardır öyle paketleri, arayıp sorun .Doğum paketi şeklinde mi anlaştınız?
Özel sağlık sigortam var , içinde annelik teminatı da vardı ama koru hastanesinin doğum paketi var , arkadaşım orada doğum yapmıştı da bu yüzden biliyorum, belki Memorial’ın da vardır öyle paketleri, arayıp sorun .Doğum paketi şeklinde mi anlaştınız?
Canim ben 73 kilo ile kaldim kilo almadim doktorda zannimca kiyafetle oldugum icin ve ben sabah ac karnina tartildigim icin oyle cikiyordum doktorda 75 cıktı.suan almadim diye düşünüyorumKaç kilo aldın canım ?
Merhaba ben Şükran Çakmak a gideceğim bakalım perşembe gününe aldım randevuMerhaba , Ankara' da yaşayan arkadaşlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?
Yaa hadi inşallah bakalım hayırla gelsin kuzucuklarimizBenimde sizinle tarihim aynı :) bugün keseyi gördük Allah nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz :)
Ben Ankara şehir hastanesine gittim özlem.uzunlar çok ilgili sağolsun ama o daha yönlendirecek gebelik takibine öyle dedi bakalım.artik bende arayış peşindeyim.aslindaMerhaba , Ankara' da yaşayan arkadaşlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?
Ekmege zeytin koy agriyan disine koy dislerinle bastır beklet canim zeytinin cekirdegini cikar ekmegin yumusak icine koy gecer Allahin izniyleKızlar herşey bitti birde dişim ağrıyor ne yapmam lazim öneriniz var mi?
Yaninda peynirli cubuklar oluyo canim devamli ondan bulundur. Genelde tuzlu cubuk derler ama bana peynirli olan fayda etti. Her bulantimda yedim bastırdı cok sukur. Sabah erken kahvalti yapmaya dikkat et sık ye az ye. Birde süt icmeyi ihmal etmeMerhaba arkadaşlar kanaması olanlara çok geçmiş olsun bende iki gündür bulantı ile uğraşıyorum gerçekten zor durumdayım bulantı yaşamayanlar şuan gözümde dünyanın en şanslı insanı diyebilirim resmen gün sayıyorum 12.haftanın gelmesini istiyorum bulantı İçin öneriniz varsa paylaşın lütfen
Şehir hastanesiNerede yaptırdın yani, şehir hastanesi mi özel hastane mi ?
Teşekkür ederim canım sağolasın tavsiyelerini deneyeceğimYaninda peynirli cubuklar oluyo canim devamli ondan bulundur. Genelde tuzlu cubuk derler ama bana peynirli olan fayda etti. Her bulantimda yedim bastırdı cok sukur. Sabah erken kahvalti yapmaya dikkat et sık ye az ye. Birde süt icmeyi ihmal etme
Bence yapılır canım bunların hepsi koskoca şehir hastanesi zor testler değil zaten bende salı gideceğim şehire bakalım orada hepsini yaptırırım diye düşündüm başka randevu almadımKızlar bir yardım edin ayol kimse cevap yazmıyor ?özel muayenehanesine gittiğim Doktorum bu testleri istedi :
1. bunları şehir hastanesinde yaptırabiliyor muyum ?
2. Bu testleri yaptırmak için dahiliyeden mi kadın doğumdan mı randevu almalıyım ?
Not: altını kırmızı çizdiğim hariç diğerleri aile sağlık merkezinde yaptırılıyormuş ama 2 kez kan vermek istemiyorum.