2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İyi akşamlar arkadaşlar.. biz de bugün 5+1 olduk ☺ cumartesi keseyi görmek için randevu aldım. İnşallah görebiliriz benimle aynı olanlar var mı? Veya yakın olanlar? Sat 16 mayıstı benim..
Merhabalar bizde keseyi gördük geçen cuma daha nokta kadar bir ml kadar falan dedi doktor çok heyecanlı bekleyiş cuma bir daha gideceğiz inşallah Rabbim her isteyene nasip etsin
Bende daha yeniyim ne nasıl olur neye dikkat etmem lazım hiç birşey bilmiyorum birbirimize yardımcı olalım inşallah

Ben de prilam kullanıyorum sadece eskisi kadar kusmuyorum ama midem hala çok kötü bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum ve ilaç aşırı uyku yapıyor

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza senle benzer durumdayım ben de naptın kan testi nasıl çıktı?ben de kan verdim sonuç bekliyorum

Amin inşallah tam olarak kaçıncı haftada gördünüz keseyi

Aslında bu islerden anlayan biri yapsa güzel olur bende tekrar hatırlarken isimleri zorlanıyorum ben yaptırmayacağım bu defa ikili tarama dediğin galiba nifty test ayrıntılı ultrasonda belli oluyor böyle şeyler bir de tam sonuç vermiyor 2 li test sanırım o yüzden tam sonuç veren aşırı pahali tuzak gibi geliyor bana

Ben de prilam kullanıyorum sadece eskisi kadar kusmuyorum ama midem hala çok kötü bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum ve ilaç aşırı uyku yapıyor
Ay evet ama bu durumdan çok memnunum kuzum yatarken vakit geçmiyor en azından uyuyabiliyorum bugün 3 tane aldım dayanamayıp sen kac tane alıyorsun canim

Ay evet ama bu durumdan çok memnunum kuzum yatarken vakit geçmiyor en azından uyuyabiliyorum bugün 3 tane aldım dayanamayıp sen kac tane alıyorsun canim
Evet gece çok güzel uyutuyor ben sabah akşam aç karna kullanıyorum bazen sadece sabah kullanıyorum çünkü fark etmiyor her türlü bulanıyor

Aramıza yeni bisuru arkadaş katılmış hosgeldiniz hepiniz fikir olması acisindan 5+3 de keseyi 6+3 de kalp atışını duyduk sizde bu heyecanları en güzel şekilde yaşarsınız insallah sağlıkla devam eder hepimizin hamilelihi

Evet gece çok güzel uyutuyor ben sabah akşam aç karna kullanıyorum bazen sadece sabah kullanıyorum çünkü fark etmiyor her türlü bulanıyor
Ya zaten yorulmuyorum yattığım yerde gündüz aksam dizi kitap vakit geçmiyor bide kanama az görsem kafada düşün düşün cok iyi bi gündüz uyuyorum bide akşam erkenden yatiyorum simdi geçti bile uyku saatim düşün 10.30 da yatağa giriyorum mikemmel

Evet insanın düşünmeye birşeylere takılmaya fırsatı bile olmuyor günün yarısını uyuyarak geçiriyoruz resmen

Evet insanın düşünmeye birşeylere takılmaya fırsatı bile olmuyor günün yarısını uyuyarak geçiriyoruz resmen
Çekilmez bir kadın oldum yine bana çocuk 1 yaşına gelene kadar yaklaşmasın kimse valla ben bende olmuyorum ya

En son kalp atışını duymaya gittiğimizde doktorumuz down sendromuyla ilgili video atıcam onu izleyip gelirsiniz demişti.
2 testten ve amniyosentez den bahsetmiş.

Ben 2 li test düşünmüyorum kesin sonuç vermiyor sanırım en net sonuç amniyosentezmiş. Sitede araştırdım nifty test varmış aklıma yattı onu sorucam gidince doktoruma.

Ya ama neden bu korkutma ya bende bunu hiç sevmiyorum ne olacak down sendromluysa o testi yaptirinca geçmeyecek sadece erken öğrenilecek bu kadar anlam yükleyip sonra ayristirmamaktan bahsediyorlar ya cok üzülüyorum Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize ama zannetmiyorum bir hastalığı olsa onu daha az sevip vazgeçecek kalpte birinin annesi olacağına cok zor bu kararı vermek bile

Valla bunlar iyi günlerimiz gibi asıl zorluk doğunca oluyor galiba ama Allah sabrını da veriyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz de
Ya ne kadar zorlansam bana kendi hasta olmam daha zor geliyor biliyormusun oğlum kolikti 6 ay neler çektim ama çok tatlı o günler kokluyorsun opuyorsun o halinle dalga geçiyorsun kendinle o gülünce bisey yapınca geçiyor her şey ama bunda seni avutacak bisey yok zor geçiyor bu günler bana

Ayyy kıyamam ya doğrudur valla henüz o duyguları yaşamadım o yüzden kendimi öyle avutuyorum işte

Ayyy kıyamam ya doğrudur valla henüz o duyguları yaşamadım o yüzden kendimi öyle avutuyorum işte
Yok yok inanma sen gitgide kötü değil güzel oluyor hem annelik duygun iletisimin oturyor halinden anlıyorsun bebeginin şimdi bunda hazıra konmuş gibiyim mesela daha şimdiden seviyorum ama çok ağlardım midem bulanirken ben bu çocuğu nasıl seveceğim diye ilkinde

ALLAH herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH haklısın aslında belkide yaptırmamak en iyisi down sendromlu çocuklardan sağlıksız diye bahsetmek yanlış zaten sevgi dolular bilemiyorum doktorlada bu konuyu konuştuktan sonra duruma göre karar vericem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…