Geçmiş olsun canım benim. Gerçekten artık yorum yapamıyorum sadece sinirliyim kediler bile kaç bebek yapıyor bi taneyi zor yaptım o da kanama bilmem ne amaaaan psikolojim bozuldu Allah tüm gebelere sabır versin yaBanada oyle dedi canim bekleyeceğiz yapacak biseyimiz yok malesef
Valla ayni durumdayim canim pu dese biri ağlayacağım eski fotolarıma bakmak istemiyorum kucağıma alacağım o anın hayalini kurup sakinleşmeye çalışıyorum ama gerçekten zorlanıyorumGeçmiş olsun canım benim. Gerçekten artık yorum yapamıyorum sadece sinirliyim kediler bile kaç bebek yapıyor bi taneyi zor yaptım o da kanama bilmem ne amaaaan psikolojim bozuldu Allah tüm gebelere sabır versin ya
Olumlu düşünmeye çalışalım napalım böyle olup doğum yapan cok insan var bir iki hafta daha sabredersek herşey güzel olacakValla ayni durumdayim canim pu dese biri ağlayacağım eski fotolarıma bakmak istemiyorum kucağıma alacağım o anın hayalini kurup sakinleşmeye çalışıyorum ama gerçekten zorlanıyorum
Haklısın canım benim…bugün kısmen bazı şeyler çözüme kavuştu daha iyiyim ama ilk günler üzüntüden hep kasıklarım ağrıdı durdu…inşallah birşey olmamıştır aile denince maalesef insan takıyor kafaya ama sen karnındaki masumu düşün onlar hissediyor anne rahmine düştükten itibaren o yüzden moralini yüksek tut en kritik aylardayız ❤
Çok geçmiş olsun canım..bu kanama da nerden çıktı, umarım yakında geçer, dinlen bol bol..büyük kızın sana yardımcı olurAynen cnm valla kanama olumca tek kese bile gözüksün raziyim saglikla dedim
.Amin cnm inşllah
11 ve 5 yasindalar teyzesi buyul kizim yardimci sukur yemekleride esim yapar artık
Benim 4+4 te 482 idi canım, sat 6 mayıstı , 7 haziranda vermiştim beta için kan, değerin gayet iyi bence, hatta yüksek mi ne bayağı, ikiz olmasınKızlar merhaba bugün yani 4+6 hcg değerim 4300 çıktı. Haftama göre normal mi sizlerin kaç çıkmıştı
Kızlar merhaba bugün yani 4+6 hcg değerim 4300 çıktı. Haftama göre normal mi sizlerin kaç çıkmıştı
Benimde temmuzda 12olcak buyuk kucuk bes yasinda. Ayniyiz canimAynen cnm valla kanama olumca tek kese bile gözüksün raziyim saglikla dedim
.Amin cnm inşllah
11 ve 5 yasindalar teyzesi buyul kizim yardimci sukur yemekleride esim yapar artık
MasaAllah Rabbim bagislasin prensesleriAynen cnm valla kanama olumca tek kese bile gözüksün raziyim saglikla dedim
.Amin cnm inşllah
Baksana herseyimiz ayni gidiyo seninle sanada ilk ikiz olabilir dendi banada. Bence hissediyorum senin pasan benim prensesim olacakAynen cnm valla kanama olumca tek kese bile gözüksün raziyim saglikla dedim
.Amin cnm inşllah
Hamilelikte oluşmuş canım endişelenme ben progestan kullanıyorum sen de kullanıyor musunMerhaba,
Tebrik ederimi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
Kistiniz hamilelikten önce de var mıydı yoksa hamilelikle mi oluştu?
Benim de 3,5 cmlik bir kist oluşmuş yeni. Biraz endişelendim.
Merhaba benimde bugün 5+3 yarın randevum var inşallah keseyi görebilirimmerhaba herkese, bugun 5+3 olduk ama henuz ultrason icin dr cagirmadi. benim yasadigim yerde kese icin ilke 4-5 hafta cagirmiyorlar, genelde 6.haftanin ortasi veya 7. haftada ilk ultrasona cagiriyorlar. duzenli hcgye bakiliyor. cok sukur simdilik degerler iyi gorunuyor ama merakla ultrasonu bekliyorum.
bu rada benimde cok uyku hali var bi de ilk haftalar kadar olmasa da gaz sorunum. sukur bulanti olmadi henuz....
Merhaba canım sabahtan beri doktor doktor geziyoruz kendi doktorum baktı yine göremedi radyoloji doktoruna sevketti o doktor keseyi gördü çok şükür ama hafif kanama var dedi sonuçla yine kendi doktoruma yönlendirdi bu sefer de hcg ile kese uyumsuz denildi inan Bi doktorun dediği birini tutmadı herhangi bir kanamam ağrım çok şükür bir şikayetim de olmayınca ilk hamileliğim de ki doktoruma durumu anlattım kanamam lekenenmem olmadığı için 1 hafta beklemmei istedi inan nolacak bilmiyorum Bi üzülüyorum Bi seviniyorumHiç üzülme için rahat olsun çok erken zaten bence herhangi bir sıkıntı olmaz. Bu arada bugün gidecektin sanırım sonuç ne oldu