- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.462
Karaciğer le alakali sanırım onlar aşırı yuksek degilse bence bir sıkıntı olmaz canim benim kolestrol degerlerim yuksek baya ona bile doktor bisey demediAlt ve ast değerleri yuksek çıkan varmi
Bende kullandım canım. Lekelenmem bitti şükür. Zor oluyor biraz fitil şeklinde olması ama fitili yerleştirdikten sonra hemen ayağa kalkma uzan biraz. Bebeğin gelişmesini de sağlıyor ProgestanKizlar selam. Bugun 5+4 oldum 2 gun once gelen lekelenmeden dolayı dün aksamustu doktora gittim. Kesenin yerlesim yerinin iyi olduğunu ama bazen tam yerlesemedigi icin lekelenme yaptigini soyledi. Progestan fitil verdi sabah akşam. Kanallarinda kanama yok onemli bsey yok dedi ama fitili niye verdiki acaba. İcindede 30 tane var sabah aksam zor olcak bana kullanan varmi acaba.
Evwt karaciger enzimleri ile alakali insallah yaaKaraciğer le alakali sanırım onlar aşırı yuksek degilse bence bir sıkıntı olmaz canim benim kolestrol degerlerim yuksek baya ona bile doktor bisey demedi
Bende ilaç formunu kullaniyorum ay dünya dönüyor resmen o yuzden ilaci içer icmez yatiyorum sabah aksam.kullaniyorum.Bebegin yerleşmesini sağlıyorKizlar selam. Bugun 5+4 oldum 2 gun once gelen lekelenmeden dolayı dün aksamustu doktora gittim. Kesenin yerlesim yerinin iyi olduğunu ama bazen tam yerlesemedigi icin lekelenme yaptigini soyledi. Progestan fitil verdi sabah akşam. Kanallarinda kanama yok onemli bsey yok dedi ama fitili niye verdiki acaba. İcindede 30 tane var sabah aksam zor olcak bana kullanan varmi acaba.
Maşallah ne güzel rabbim saglikla kucagina alamayi nasip etsinMerhabalar doktora gittim minnagimi gördüm kalp atışını duydum cok şükür. 6+3 uyumlu dedi haftasina. Tabi devlet hastanesi idi erken gelmissin kalp dinlemeye filan dedi dedim sanki randevu bulabiliyormuyuz ne gün bulsak geliyoruz, doktorun tavrina gıcık oldum biraz.
Amin insallah evet vermis minnacık bisey belli oluyor kendimde gördüm usg de ne kadar sukretsem az bir mucize bedenimde can buluyor. Ilk cocugum degil ama ilki kadardaa heyecanlı rabbim ne guzel bir anne merhameti veriyorki her anda esit duygular yaşıyorum.Maşallah ne güzel rabbim saglikla kucagina alamayi nasip etsinDevletteki doktorlar hep oyle bazen ozelde bile paranla rezil oluyorsun ada ayri bir konuda neyseki annesi minigin kalbin dinlemişsin ultrason kağıdı felan veriyorlar mi?
Darisi bizilere olsun
Aynen rabbim verdiği en guzel mucizederdenAmin insallah evet vermis minnacık bisey belli oluyor kendimde gördüm usg de ne kadar sukretsem az bir mucize bedenimde can buluyor. Ilk cocugum degil ama ilki kadardaa heyecanlı rabbim ne guzel bir anne merhameti veriyorki her anda esit duygular yaşıyorum.
Bekleyebilirseniz 7 hafta daha iyi olur bugun 6 +3 de azda olsa duyduk ama doktor haftaya gelseydin filan dediÖnümüzdeki hafta kalp atışı için gel bakalım dedi ama 6+2de dinlenir mi ki ben bekleyip 7.haftada gideyim bence diyorum
7 veya 8. Hafta daha iyi duyuluyor. Doktor bana öyle dedi. Önceden gelirsin ses duyulmazsa aklına takarsın diyip 8. Hafta gel dedi.Bekleyebilirseniz 7 hafta daha iyi olur bugun 6 +3 de azda olsa duyduk ama doktor haftaya gelseydin filan dedi
Sanırım bakılıyorKızlar sağlık ocağında taksoplazmaya bakılıyor mu ?
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahMerhabalar doktora gittim minnagimi gördüm kalp atışını duydum cok şükür. 6+3 uyumlu dedi haftasina. Tabi devlet hastanesi idi erken gelmissin kalp dinlemeye filan dedi dedim sanki randevu bulabiliyormuyuz ne gün bulsak geliyoruz, doktorun tavrina gıcık oldum biraz.
Herkeste aynı olmıyo sanırım ben doktorun hesabı ile 6+3te gördüm. (Benim hesaba göre 6+6 sanırım döllenme geç )Önümüzdeki hafta kalp atışı için gel bakalım dedi ama 6+2de dinlenir mi ki ben bekleyip 7.haftada gideyim bence diyorum
Canim ne kdr kullandin acaba icinde 30Bende kullandım canım. Lekelenmem bitti şükür. Zor oluyor biraz fitil şeklinde olması ama fitili yerleştirdikten sonra hemen ayağa kalkma uzan biraz. Bebeğin gelişmesini de sağlıyor Progestan
Hic istahim yok anca öğünümü yiyebiliyorumEvet erken biraz güzelce yemegini ye bol su iç gelmeden canim 6. Haftada biraz arttı su an 7 deyim cok bisey yiyemiyorum su hic içemiyorum kusma oluyor sürekli
Ben gittim 6+2 yiz, kalp atışını duyduk karından ultrasonla. Daha pek güm güm yüksek ses çıkmadı. Minnos minnos atıyo daha dedi doktor. Oldukça sağlıklı, dakikada 117 atıyo dedi. Ama ultrasonda 5+6 çıktı zamanla dengeler sanırım.Gunaydinlar bugun kimler doktora gidiyor ?
Benim 3 gündür var. Henüz kusmuyorum ama çok rahatsız edici. Günde 4 litre su içen ben suyun tadı bi tuhaf geliyo içemiyorum.Arkadaşlar bulantıları baslayan varmi varsa kacinci haftada basladi? 5+4 oldum henüz bulanti yok ama heran gelecek gibi sanki erkenmi henüz sizce?