12. Haftadan sonra yaptırabilirsiniz diyen doktorlar varmış ama yaptırmayın diyendeMidem sürekli bulanıyor bugün, başımı zor tutuyorum,buna rağmen sürekli acıkıyorum, ne yiyecegime karar vermek ayrı bi dertumarım hep böyle devam etmez,sadece sabah bulansin ona razıyım Yarın randevum var,bebeğimin kalp atışını duyacağız ,umarım herşey yolundadır.
Covit aşısıni da soracağım yarın,baya taktım kafaya çok ikilemdeyim. .
Ya benim hiç bulantı agrı falan yok acaba bebek iyimi diye çok korkuyorum şuan 5+2, sizin ne zaman başlamıştı bulantılarınız?Midem sürekli bulanıyor bugün, başımı zor tutuyorum,buna rağmen sürekli acıkıyorum, ne yiyecegime karar vermek ayrı bi dertumarım hep böyle devam etmez,sadece sabah bulansin ona razıyım Yarın randevum var,bebeğimin kalp atışını duyacağız ,umarım herşey yolundadır.
Çok iyi araştırıp soruşturmak lazım. Covitte hiç masum değil, kaç tane hamile vefat etti covit olup... Allah korusun. .. Aşağı tükürsek sakal,yukarı tükürsek bıyık hesabı. ..12. Haftadan sonra yaptırabilirsiniz diyen doktorlar varmış ama yaptırmayın diyendeGebeler ve emzilerenler üzerinde aşılar test edilmediği için net değiller sanırım doktorlarda
6+1 im daha 2-3 gündür var. İnşallah hiç bulanmaz sizin cok rahat geçirirsiniz,böylesi çok zor.Ya benim hiç bulantı agrı falan yok acaba bebek iyimi diye çok korkuyorum şuan 5+2, sizin ne zaman başlamıştı bulantılarınız?
Ben daha kac haftalik tam bilmiyorum ama 16 mayis yumurtam catladi o gun oldugunu düşünüyorum benimde randevum sali günü 8 mayista keseyi gördük heyecanla sali gününü bekliyorum bende ins duyariz sagliklidirlarM
Merhaba, benmde tarihlerim aynı. Salı günü için randevu aldım inşallah görebilirizi keseyi
Bulantıların olmaması çok güzel benim ilk hamileliğimde 9.haftadan sonra başlamıştıYa benim hiç bulantı agrı falan yok acaba bebek iyimi diye çok korkuyorum şuan 5+2, sizin ne zaman başlamıştı bulantılarınız?
Bende oyle oluyordum ama dunden beri sade kefir icmeye basladim benim istahimi kestiİş çıkışı hemen alıcam yulafı denemem lazım acil . açlıktan uyuyamıyorum oturamıyorum sureklı yemek yıyesım gelıyor ben böyle bişi görmedım bayılcak gıbı acım
Şekerinizi ölçün mutlaka. Daha çok erken böyle hissetmek için çünkü bebek daha minnacık.Midem sürekli bulanıyor bugün, başımı zor tutuyorum,buna rağmen sürekli acıkıyorum, ne yiyecegime karar vermek ayrı bi dertumarım hep böyle devam etmez,sadece sabah bulansin ona razıyım Yarın randevum var,bebeğimin kalp atışını duyacağız ,umarım herşey yolundadır.
Bütün testlerim yapıldı, herhangi bir problem yok çok şükür.Şekerinizi ölçün mutlaka. Daha çok erken böyle hissetmek için çünkü bebek daha minnacık.
Benimde mide bulantılarım başladı , doktora sorduğumda normal şeyler bunlar demiştiBütün testlerim yapıldı, herhangi bir problem yok çok şükür.
İnşallah bebeklerde bizde iyi olalım saglıkla kucağımıza alalımÇok iyi araştırıp soruşturmak lazım. Covitte hiç masum değil, kaç tane hamile vefat etti covit olup... Allah korusun. .. Aşağı tükürsek sakal,yukarı tükürsek bıyık hesabı. ..
6+1 im daha 2-3 gündür var. İnşallah hiç bulanmaz sizin cok rahat geçirirsiniz,böylesi çok zor.
Tabi olağan şeyler bunlar. Aşırı olmadığı sürece sorun yok.Benimde mide bulantılarım başladı , doktora sorduğumda normal şeyler bunlar demişti
Amin inşallah. Hareketleri duyduktan sonra rahatlayacagiz Allah'in izniyle o vakte kadar evham yapmaya devamİnşallah bebeklerde bizde iyi olalım saglıkla kucağımıza alalımama zaman hiç geçmiyor, 12. haftaya kadar içimde rahat olmayacak sanırım
Evet canim herkes cinsiyet değişecek diye bekledi yüzümün o hali yüzünden bana da dediler hep ayni şeyi ama eger kiz olursa bunda teoriyi tam tersi yapmış olacağızEskilerde ultrason yokmuş annemlerim zamanında falan onlarda kendi kendilerine teori oluşturmuşlar, şöyleki kız bebek annemin güzelliği bana dermiş ve anne çirkinleşirmiş, erkek bebek hamilerde ise benim güzelliğim anneme dermiş o yüzden anne dahada güzelleşirmiş
Oglumda 3 gunde 1 serum aliyordum bir tanidigimiz hemsire idi artik evde takiyordu. Şimdilik suan bir bulanti baslamadi bu seferde bebek sağlıklı mi sıkıntısı oldu hangisi iyi bilemedim . Insallah 12.haftadan itibaren gecer sıkıntınızİlk bulantidan serumumu yemiş oldum bugün bir bardak su içtim bulantı hapı almak için onu da çok geçmeden çıkardım artık vücudum ve dolayısıyla bebek susuz kalacak diye gittim serum almak için çok rahatladım şükürler olsun bulantısı olan arkadaşlar ne durumdasınız bu aralar gözüm bundan başka şey görmüyor
Insallah canim endişe etme sağlıklıdır gercrkten iyi.bir belirti değil keşke bulanmasa dediğim çok oluyor ama bebeklerimizin sağlığı için her şey vitamin falan asla atamadım kac gündür içim hiç rahat değil böyle De yemeği falan alıyor anneden diyorlar ama işteOglumda 3 gunde 1 serum aliyordum bir tanidigimiz hemsire idi artik evde takiyordu. Şimdilik suan bir bulanti baslamadi bu seferde bebek sağlıklı mi sıkıntısı oldu hangisi iyi bilemedim . Insallah 12.haftadan itibaren gecer sıkıntınız
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Saglıklı, hayırlı birer evlat olsunEvet canim herkes cinsiyet değişecek diye bekledi yüzümün o hali yüzünden bana da dediler hep ayni şeyi ama eger kiz olursa bunda teoriyi tam tersi yapmış olacağız
Daha oncede yazmistim hic kilo.almadan doguma gittim tam 28 haftaya kadar kustum. Ama bebegim.hep onde idi gelisimi benden aldı vitamini. Onun icin bu konuda sıkıntı yapma ama dislerine cok iyi bak ihmal etme kustukca mide asidi dise zarar veriyor e cocuk vitamin aldikca ilk dişten gidiyor.Insallah canim endişe etme sağlıklıdır gercrkten iyi.bir belirti değil keşke bulanmasa dediğim çok oluyor ama bebeklerimizin sağlığı için her şey vitamin falan asla atamadım kac gündür içim hiç rahat değil böyle De yemeği falan alıyor anneden diyorlar ama işte
bakalım kaçla doğacaz :)Bnde 72 ile hamile kaldım