2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Midem sürekli bulanıyor bugün, başımı zor tutuyorum,buna rağmen sürekli acıkıyorum, ne yiyecegime karar vermek ayrı bi dert umarım hep böyle devam etmez,sadece sabah bulansin ona razıyım Yarın randevum var,bebeğimin kalp atışını duyacağız ,umarım herşey yolundadır.

Covit aşısıni da soracağım yarın,baya taktım kafaya çok ikilemdeyim. .

12. Haftadan sonra yaptırabilirsiniz diyen doktorlar varmış ama yaptırmayın diyende Gebeler ve emzilerenler üzerinde aşılar test edilmediği için net değiller sanırım doktorlarda

Ya benim hiç bulantı agrı falan yok acaba bebek iyimi diye çok korkuyorum şuan 5+2, sizin ne zaman başlamıştı bulantılarınız?

12. Haftadan sonra yaptırabilirsiniz diyen doktorlar varmış ama yaptırmayın diyende Gebeler ve emzilerenler üzerinde aşılar test edilmediği için net değiller sanırım doktorlarda
Çok iyi araştırıp soruşturmak lazım. Covitte hiç masum değil, kaç tane hamile vefat etti covit olup... Allah korusun. .. Aşağı tükürsek sakal,yukarı tükürsek bıyık hesabı. ..
Ya benim hiç bulantı agrı falan yok acaba bebek iyimi diye çok korkuyorum şuan 5+2, sizin ne zaman başlamıştı bulantılarınız?
6+1 im daha 2-3 gündür var. İnşallah hiç bulanmaz sizin cok rahat geçirirsiniz,böylesi çok zor.

M

Merhaba, benmde tarihlerim aynı. Salı günü için randevu aldım inşallah görebilirizi keseyi
Ben daha kac haftalik tam bilmiyorum ama 16 mayis yumurtam catladi o gun oldugunu düşünüyorum benimde randevum sali günü 8 mayista keseyi gördük heyecanla sali gününü bekliyorum bende ins duyariz sagliklidirlar

Şekerinizi ölçün mutlaka. Daha çok erken böyle hissetmek için çünkü bebek daha minnacık.

İnşallah bebeklerde bizde iyi olalım saglıkla kucağımıza alalım ama zaman hiç geçmiyor, 12. haftaya kadar içimde rahat olmayacak sanırım

Benimde mide bulantılarım başladı , doktora sorduğumda normal şeyler bunlar demişti
Tabi olağan şeyler bunlar. Aşırı olmadığı sürece sorun yok.
İnşallah bebeklerde bizde iyi olalım saglıkla kucağımıza alalım ama zaman hiç geçmiyor, 12. haftaya kadar içimde rahat olmayacak sanırım
Amin inşallah. Hareketleri duyduktan sonra rahatlayacagiz Allah'in izniyle o vakte kadar evham yapmaya devam

Evet canim herkes cinsiyet değişecek diye bekledi yüzümün o hali yüzünden bana da dediler hep ayni şeyi ama eger kiz olursa bunda teoriyi tam tersi yapmış olacağız

İlk bulantidan serumumu yemiş oldum bugün bir bardak su içtim bulantı hapı almak için onu da çok geçmeden çıkardım artık vücudum ve dolayısıyla bebek susuz kalacak diye gittim serum almak için çok rahatladım şükürler olsun bulantısı olan arkadaşlar ne durumdasınız bu aralar gözüm bundan başka şey görmüyor

Oglumda 3 gunde 1 serum aliyordum bir tanidigimiz hemsire idi artik evde takiyordu. Şimdilik suan bir bulanti baslamadi bu seferde bebek sağlıklı mi sıkıntısı oldu hangisi iyi bilemedim . Insallah 12.haftadan itibaren gecer sıkıntınız

Insallah canim endişe etme sağlıklıdır gercrkten iyi.bir belirti değil keşke bulanmasa dediğim çok oluyor ama bebeklerimizin sağlığı için her şey vitamin falan asla atamadım kac gündür içim hiç rahat değil böyle De yemeği falan alıyor anneden diyorlar ama işte

Daha oncede yazmistim hic kilo.almadan doguma gittim tam 28 haftaya kadar kustum. Ama bebegim.hep onde idi gelisimi benden aldı vitamini. Onun icin bu konuda sıkıntı yapma ama dislerine cok iyi bak ihmal etme kustukca mide asidi dise zarar veriyor e cocuk vitamin aldikca ilk dişten gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…